Протест във Франция: Палят коли срещу полицейското насилие

Сблъсъците започнаха след като полицаи изнасилиха млад мъж
14 фев 2017 17:30,
23
Протест във Франция: Палят коли срещу полицейското насилие
Снимка: кадър Руптли

Протестите в Париж продължиха и тази нощ. Най-малко две коли бяха запалени в парижкото преградие Нантер в понеделник вечерта при продължаващите протести срещу полицейското насилие.

Още по темата

Група хора влезе в сблъсъци с полицията около полунощ, но органите на реда успяха да ги разпръснат. Разрушена е една автобусна спирка.

До протестите се стигна, след като 22-годишен чернокож младеж обвини четирима полицаи, че са се гаврили с него.

Срещу един от полицаите има разследване за изнасилване, а срещу трима други - за прекомерна употреба на сила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
A VIJDALI LI STE KAKVA POLIZIA IMAT OT KAKVA NAZIONALNOST I RASI SA POLIZAITE IM? NE VSICHKI AMA DOSTA TAKA E I V ANGLIA I GERMANIA HOLANDIA I TAKAK NA TATAK AMI AFROAZIATZI AMI NORMALNO IDVA VREME ZA GRAJDANSKI VOINI KLONA NATEJA CHERNI SRESHU POLU CHERNI
13
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То на франсетата масово не им става /доказателство - отрицателна раждаемост без друга причина/ - изнасилили го.Искало му се е, но е сбъркал държавата.
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някъде на патрулиращи служители им монтираха миникамери като регистриращи устройства на реверите,каските или дясно-ляво до значките които носят през време на цялата служба в службата и проверки по разни затънтени места дето камерите са нефункциониращи или въобще ги няма,а не като някой другар/ка снима по сценарий,то униформи,шапки,колани и като снаряжение палки,пищови пластмасови могат да се намерят,както и разни наподобаващи маски на дежурни полицаи дето всеки ден са на лице и с служебно куче.
11
1
 
20
 
! Отговори
Замислих се преди 7 години
Откакто Митеран даде гражданство на едни хора и ги направи "нови французи", те заселиха цели квартали и се държат така, че в тези квартали полиция не влиза.Какво ли ще стане, ако френската полиция използва този повод (ограничават правата й) и организира масови протести и започне да вилнее из тези квартали?Защо ли ми се струва, че последиците от едни такива полицейски протести ще имат много добри последици и за Франция, и за Европа?
10
1
 
7
 
! Отговори
русофил преди 7 години
Кеф ми прави, че затъват все повече :)
9
1
 
15
 
! Отговори
Културни особености преди 7 години
Но не разбрахме, този полицай от "новите французи" ли е? Защото подобни порядки са част от нечии културни традиции. Носителите на тези традиции започнаха да ги прилагат в басейните и съблекалните на общинските градски плажове в Германия и не само там.
8
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хайде бе! франзуците любов правят с уста, тръгнали да изнасилват кротичък ислямист с брада?? и то полицаи? няма да хванат някоя засукана мароканка или алжирка, ми ще се радват на космат талибански ***. и то във франция :):):)
7
4
 
23
 
! Отговори
Кико преди 7 години
Това се казва мирен ислям в действие!
6
12
 
4
 
! Отговори
анонимна преди 7 години
Вярно е,живея във Франция,в така наречените Картели,нямате си идея как се държът куките с хората тук.Незнам в Бг ,какво се разпространява,но тук има достатъчно доказателства.Дали е черен или бял,процедурата на куките е една и съща.спрете да коментирате глупости.
5
1
 
12
 
! Отговори
Гробаря преди 7 години
Кой ще бара дупарата? За *** решението е огромна цистерна Мухозол и пръскай налява-надясно...
4
3
 
6
 
! Отговори
314 преди 7 години
До Анонимен 4Само дето в Гърция и през периода на голямата лапачка през 20 век излизаха стотици хиляди по улицитеФранция е родината на студентските бунтове срещу капитализмаНий сме си от ц"иганиадата сравними само с гл-упоста на румънците дето си утрепаха фюрерчето а сега протестират че още ги управлявала червената мафия
3
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оказа се, че не е истина. Бутнала го една от палките по дупето-изнасилили го.
2
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре че у нас няма корупция и такива протести не се случват иначи и ние ще трябваше да излизаме в студа, като Румънците, Французите, Гърците и другите западнали страни из Европа!
1
23
 
11
 
! Отговори
1453 преди 7 години
Истинското лице на европейците и то полицаи...