Пострадалите в Унгария в реанимация, роднини негодуват

Според близките няма информация за състоянието на пострадалите
16 фев 2017 19:17,
12
Пострадалите в Унгария в реанимация, роднини негодуват
Снимка: Magyar Szo

Четирима от българите, пострадали в тежката катастрофа в Унгария, са в тежко състояние и са настанени в реанимацията на болницата в Сегед, съобщава bTV.

Още по темата

Трима от сънародниците ни вече са изписани и се прибират към родината – това са шофьорът на единия микробус и жената с тримесечното бебе.

Пострадалите наши сънародници са 13, сочи последната информация на консула ни в Унгария Румяна Йорданова.

Шестима са с по-леки травми на крайниците и може би до една седмица ще бъдат изписани. Този срок обаче е според най-оптимистичните варианти за възстановяването им.

В Унгария вече са и роднини на пострадалите, които обаче недоволстват от липсата на адекватна информация за състоянието на близките им.

Все още не е ясна причината за тежкия инцидент, станал в близост до границата между Унгария и Румъния. Унгарските власти работят съвместно с българските си колеги по няколко версии – сред тях са основната причината за инцидента да е била мъглата или пък шофьорите да са били изморени, съобщи говорителят на полицията в Сегед Силия Каталин.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
През далечната 1995 г. съм пътувл с бус до Саарбрюкен. Германски град в югозападна германия на 10 км от границата с франция. Такова пътуване никога няма да повторя. Но тогава нямаше нискотарифни самолетни линии. А тази с кой акъл е повела бебе на хиляди километри не ми е ясно. Във всеки случай не е българка. А и тези дето правят тези курсове с бусове те пък са още по умни. До къде ги докараха хората с тази демони-крация и сЛобода не е истина!!!
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До От ЛондонУизеър има билети от по 10 евро за цяла Европа, да беше нещо друго, та да му го набуташ, а то акъл - не става.
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми те докторите не знаят шведски, как да им дадат информация?
6
5
 
2
 
! Отговори
hasan agata преди 7 години
kide e pravitelstvuto dusega buyko ne znae li za busuvete kuyto vuzyat ora kato uvsebez lisenzi bez taksi bez dukumenti bez zastruhovkizasto ne gi zabranevat zastoKIDE SA UPRAVNISITEKUY STE KAJE STUP NA BUSUVETE KOY I ZASTO DO KUGA
5
1
 
21
 
! Отговори
Партиен член преди 7 години
До от Лондон.Прав си ,обаче има разлика от автобус и минибус.В автобуса шофьорите са поне двама и докато единия кара другия почива.А в минибуса е един и спи на някоя бензиностанция 2.3 часа.Вътре са 8 човека и багаж има навсякъде не можеш да мръднеш.Като сигурност автобуса е по добрия избор.А за тешкото пътуване си прав.Особенно ако има от тези пътници дето ако напиша кои са ще ме редактират те в повечето случаи са не къпани и говорят по телефона така че всички ги чуват и то не на български.
4
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 3! Има и българи между пострадалите , ама повечето не са.
3
0
 
30
 
! Отговори
Учуден преди 7 години
Добре де,докога ще твърдите че са БЪЛГАРИ?!
2
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мдаа... То е ясно какви са, с тримесечно бебе, роднини негодуват..
1
1
 
34
 
! Отговори
От Лондон преди 7 години
тези хора акъл нямат, да пътуват 3 дена с някакъв бус-таралясник. Има самолети за тази цел, плати 100 паунда отгоре (изкарват се за 1 ден) и си пий уискито в самолета.Признавам, че преди години и аз се излъгах да пътувам един път с автобус , Лондон-Варна, най-кошмарното пътуване в живота ми, повече не повтарям, пари да ми дават - 3 дена лашкане и дискомфорт.