Красноречие от US сенатор: Да сритаме Русия!

Републиканец призова Тръмп да накаже Русия за намеса в изборите
19 фев 2017 16:00,
527
Красноречие от US сенатор: Да сритаме Русия!
Снимка: архив Reuters

Американският сенатор републиканец Линдзи Греъм призова днес президента Доналд Тръмп да накаже Русия заради предполагаемата й намеса в президентските избори в Съединените щати през ноември, предаде Асошиейтед прес.

"Конгресът на САЩ трябва да направи така, че да има последици за Русия", призова Греъм на Мюнхенската конференция по сигурността. Той използва нецензурен език, казвайки, че "2017-а ще бъде година на сритване на Русия в задника в Конгреса".

Греъм, един от лидерите на републиканците в Сената, обяви, че възнамерява да внесе предложение за нови антируски санкции, и увери, че мярката ще получи повече от 75 гласа "за" в 100-членната горна камара на Конгреса.

Според представители на разузнаването на САЩ Русия се е намесила в изборите в полза на новия президент, който спечели като кандидат именно на Републиканската партия, включително с хакерски атаки срещу Демократическата партия, отбелязва АП. Русия отрича тези обвинения. Руският министър на външните работи Сергей Лавров направи за последно това вчера, казвайки в Мюнхен, че "не вижда факти", припомня БТА.

Американски сенатори републиканци планират да внесат законопроект за налагане на нови санкции и срещу Иран, обяви още Линдзи Греъм, цитиран от Ройтерс.
Греъм, член на комисията на Сената за въоръжените сили, се аргументира с нарушаването от Ислямската република на резолюции на Съвета за сигурност на ООН като извършва опити с балистични ракети и дестабилизира Близкия изток.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


527
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
0
 
1
 
! Отговори
До 329 преди 7 години
334 го е написал ясно,ако пък пак не ти светва Рони през 80-те им обеща да ядат пушки,после видя какво стана.и тиква ще викаш на ....знаеш на кой.*** ***
219
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 321 ти запо4на с аналогийте Линзи носи си последствията заПутин - на англиски няма род в имената примерно Робин може да се казва и жена а и разбойника от Шерлууската гора -Ка4улката - Хууд D
218
11
 
9
 
! Отговори
ГАРАНТИРАНО ОТ САЩ преди 7 години
РИТНИКА , ЩЕ Е ЯК!ТРЪМП ШЕ ИМ ПОКАЖЕ НА У.ШАН.КИТЕ ....КОЙ РАЗДАВА ЗЕЛЕНИТЕ КАРТИНКИ !!!
217
1
 
4
 
! Отговори
опетков преди 7 години
До Анонимен Ако си чел внимателно и можеш да асимилираш прочетеното, сенаторът не говори за никакъв съд, а за прокарване на закон, който съдът ще е длъжен да изпълнява, така че не смесвай нещата, ако разбираш поне малко от истинско правосъдие. и разделение на властите.
216
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До velikoRUSortodoxЩе я има, но до Урал.
215
9
 
6
 
! Отговори
Путлер капут преди 7 години
Путин си стягал куфарите да бяга във Венесуела..... Все пак дупето е по важно от Родината..ха.ха
214
2
 
4
 
! Отговори
да-м преди 7 години
Красноречие? Ако Путин или Лавров се изразят така пак ли ще го наречем красноречие? Двоен аршин? Медиите врагове на народ( Тръмп)?
213
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До velikoRUSortodox ние АРМИЯ нямаме от 1944 НА САМ впро4ем за какво ти е ... като умножиш сегашната по 21 и става колкото руската -- съответно на ПРОЦЕНТА НАСЕЛЕНИЕ
212
1
 
4
 
! Отговори
един там преди 7 години
До един българин,Ти пък кажи коя по-голяма държава не е "компот"? Канада- е англо-френски компот, примесен с малко останали местни индианци! Франция е франкско-галски компот, примесен с баски и бретанци, а напоследък и с прилично количество африканци! Испания и тя е един компот ама, Италия и тя! САЩ има ли смисъл да ги обсъждаме?
211
1
 
3
 
! Отговори
Бьлгарин преди 7 години
България е в тяхната сфера на влияние (според тях) Ако комшията от съседния вход определи че шпионката на жена ти и твоята са в неговата сфера на влияние?Нищо против Русия ама да не си мешаме сферите и калпаците,АИ сиктир
210
8
 
4
 
! Отговори
Белгия преди 7 години
Жалки народи и държави са рашка и булгарашка ... братска мизерия завинаги !
209
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До velikoRUSortodox В се по дребен фактор ... без икономика и със стопяваш се резерв ... а след стари4кото джудже какво ли следва ...разпад .. китайска провинция ????
208
2
 
6
 
! Отговори
Да бе! преди 7 години
Таз работа със сритването много ме съмнява! Да не стане после - ква я мислийме, ква стана...
207
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До един там то и Путин уж е мъж ама с това име ....
206
1
 
0
 
! Отговори
един там преди 7 години
До анонимен 312,Всичко точно, ама това същество Линдзи Греъм не е жена, а мъж! Поне на външен оглед е така!
205
4
 
3
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
До: номер 298 (един там)"Няма такова животно Съветска Русия!"То такова животно като Русия няма изобщо, тоя ми говори за "Съветска Русия"!Какво е Русия? Компот от републики и бивши средновековни градове-държави.Да сте чули за Република Русия? Няма такава!"Умом Россию не понять,Аршином общим не измерить:У ней особенная стать В Россию можно только верить."Ф. Тютчев
204
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Джуджето е решило да продаде Якутия и Чукотка на амвриканците само и само да го оставят да управлява още малко ***.
203
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До един там--- нали знаеш кой ви нарита руския *** през 1917
202
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До един там 307 какво стана през 1917 руската империя из4езна обяви се свобода за Вси4ки народи в нея Появисе Беларус Украйна Финландия .... запо4на процеца в кавказ а и в Казан но болшевиките се възползваха от все още не свършилата война на запад ... и си създадоха 4ервения халифат в който да кажеш 4е си руснак пращаха в Сибир ако си късметли я де
201
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Линдзи Греъм призова днес президента Доналд Тръмп да накаже Русия заради предполагаемата й намеса в президентските избори в Съединените щати през ноември"Ще припомня на г-жа кукувицата, че съдът в САЩ (с който САЩ толкова се гордее) за да накаже някого за предполагаема намеса, трябва да разполага с факти, а не само с предположения и обвинения. Освен това ако Русия е помогнала на Тръмп да стане президент, не е ли малко странно да се моли Тръмп да накаже Русия? Има нещо гнило в... САЩ!