Посланикът на Украйна: Западът да засили натиска над Русия

Санкциите ще я принудят да изпълнява споразуменията, каза Балтажи
20 фев 2017 11:20, Елка Василева
173
Посланикът на Украйна: Западът да засили натиска над Русия
Кадър: Bulgaria ON AIR

Западът трябва да засили дипломатическия натиск върху Руската федерация, която от самото начало не спазва международните споразумения. Това каза посланикът на Украйна в България Микола Балтажи в предаването "България сутрин" по Bulgaria ON AIR.

Според него най-правилното поведение на Европа и САЩ е да се засилят санкциите, защото те са един мирен инструмент, който ще принуди Русия да изпълнява споразуменията си.

"От днес трябва да започне примирието, за което се договориха министрите на външните работи от Нормандската четворка в Мюнхен. Дано работи, но аз не храня големи надежди, защото всички наши опити да се възстанови мирът бяха неуспешни", заяви Балтажи по повод предложението за прекратяване на огъня в Източна Украйна от външните министри на Германия, Франция, Русия и Украйна.

Балтажи посочи, че опитите досега са се проваляли, защото Русия и контролираните от нея боевики не искат да спазват задълженията си.

"А обратно - те обвиняват в това украинската власт", подчерта посланикът в студиото на Симеон Белев и Лора Инджова.

Посланик Балтажи изтъкна пред Bulgaria ON AIR, че Киев държи на мирно регулиране на конфликта и пътят трябва да върви чрез преговори и дипломация.
 

Вижте повече във видеото на Bulgaria ON AIR:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
1
 
11
 
! Отговори
ДО Руснак преди 7 години
Това,за което говориш се отнася за т.нар.български политически елит,а не за народа,който е русофилски настроен,както ясно се видя и от едно световно проучване,направено тези дни.Разбира се не можем да отречем нашата прекалена търпимост и малодушие.Но за това си има причини,които не могат да се кажат само с няколко изречения.Но има и един друг основен момент,който разби вас навремето,а нас направи колония на Запада.И този фактор не можем да премълчим.Казва се Михаил Горбачов.
80
2
 
14
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Страната която нарушава всякакви споразумения е Украйна, ръководена от фашистките бандеровци. Тя уби стотици в Одеса преди няколко години в една сграда. По АЛФА ясно се видя това. Украйна остави Крим без ток мислейки си че ще ги уплашат. Нищо подобно Крим вече се снабдява редовно от Русия с ток и всякакви други неща. Крим ще бъде свързан с Русия и чрез мост , който вече се изгражда и до година -две ще бъде готов. Не можеш да накараш Крим с 90 % руско население да живеят под флага на Украйна.
79
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сталин не е чертал сам тези граници.Не манипулирай простаците!А имаше право!Не пожела да стигне до Атлантическия.Отговори - защо американците хвърлиха две атомни бомби в Япония на края на войната в гъсто населени райони?От човечност и справедливост?
78
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще кажа като мужик от прекрасната руска класическа литература - виж му мордата на този лукав ***!Историята красноречиво казва чий е Крим. Кога и защо се появява Украйна? Този стил е приложен на Балканите от великите сили, за подстрекаване на конфликти , спасяващи икономиката им при нужда.Русия никога не би предприела референдум за Крим, ако няколко души, също като в България, не бяха продали Украйна на американските людоеди.Наполеон, Хитлер - Русия се отбранява. И нищо не взе от никого!
77
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 96 На никой-не се давате ,ама комунистите начело с ГРУЗИНЕЦА Сталин ,такива граници Ви начертаха,че все едно война сте загубили ,а в момента продавате Русия на китайците.
76
0
 
14
 
! Отговори
ник преди 7 години
Ей без този ***, соро*арските телевизии не могат да дишат!Този по тъпотия може да го бие само Александър Йорданов!
75
3
 
13
 
! Отговори
Руснак преди 7 години
Ние сме националисти, а вие българите сте точно обратното. Русия от векове Запада се опитва да я смачка, но ние не се даваме. На България лошото никога не сме мислили, напротив за нас щеше да е по-добре ако вие бяхте мъжкари и имахме един надежден партньор във ваше лице. Но след като сте решили да не се държите като суверенна държава и не защитавате националния ви интерес, а сте едно послушно пуделче на Запада - ваша си работа.
74
4
 
10
 
! Отговори
Руснак преди 7 години
Руснаците сме 10 пъти по-силни от българите във всяко едно отношение. Съжалявам че трябва да ви го кажа. Нямам за цел да ви дразня, просто това са реалностите. Българите са дyпeдaвци и нямат собствено мнение. Добре че има доста руснаци в България че все още да се крепи тази страна - основно нашите хора купуват имоти и правят бизнес по морето. Руските и българските традиции са сходни така че не мисля че има от както да недоволствате. Разликата е че ние сме националисти и не се даваме на никой.
73
0
 
11
 
! Отговори
пенко преди 7 години
" Бедти ми ...бедни... Балтаджи !"Крим ще бъде украински ,когато Хавай получи независимост; няма френска Гвиана, Кюрасао е свободен / не холандски/, аржентинският остров не е британски и т.н. !!!
72
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе докога ще ни занимавате с тоя укропитек.Кой го интересува какво казва някакъв си посланик на една на практика вече несъществуваща дтржава.
71
1
 
5
 
! Отговори
ОФ преди 7 години
До юбералес (66)Кой днес вече слуша и още повече повтаря глуп0стите, изречени от "капацитета" Збишек Бжежински? Той отдавна е в "девета глуха". Виж древният, като Хеопсовата пирамида, Хенри Кисинджър е солист в глобалната опера и често пътува до Москва за лични срещи с Владимир Владимирович Путин - Государя.
70
2
 
12
 
! Отговори
SS преди 7 години
Ей смешници осъзнайте, че има ли я Ръсия има и нещо българско на тоя свят, защото от България вече нищо не остана, само простотия и кал.Децата в детската български не знаят, *** два западни езика учат, да не са прости завалишките, като дойде някой чужденец да не срамува.По статистика първото смислено нещо което днес научава едно българче е азбуката на АНГЛИЙСКИ.
69
1
 
12
 
! Отговори
МОДЕРНА МИТОЛОГИЯ преди 7 години
"Руската федерация, която от самото начало не спазва международните споразумения."и като питаме:Кое начало?кои споразумения?за какво споразумения?как не ги спазва?...смислен отговор НЯМА!
68
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Урките са се отказали вчера да спазват съглашенията. А тая шумотевица е за димана завеса.
67
1
 
11
 
! Отговори
N1 преди 7 години
Крим е Съветски!
66
9
 
3
 
! Отговори
SS преди 7 години
До До 82Пропуснал си да отбележиш, че зад всичките ни беди стои Русия, нищо , че от 10г. сме чисти европейци. Злият дядо Иван стои тука на балканите и ни завира пръчки в колелетата за да не мръднем и крачка към прекрасният свят, щото си няма друга работа.
65
1
 
14
 
! Отговори
SS преди 7 години
До Анонимен 82Ти като познавач на историята, я ми кажи как виждаш славянската писменост - култура след 100г. в развиващият се мултикултурализум с доминация (на западен език и култура). Според мен ще остане само в учебниците ама по история и твоите пра внуци ще им разправят истории за славните времена , когато сме били имали език и държава.Единственият вариант нещо да остане е Русия да я има такава каквато е, а не да я пречупят както нас.
64
1
 
9
 
! Отговори
До 82 преди 7 години
Направи ми тогава анализ на случващото се с нас в последните 27 години. Като си почнал да правиш анализи, давай!!Мога да ти спестя една малка частТотална разруха и абсолютна корупция! Последно място по всичко.
63
1
 
9
 
! Отговори
SS преди 7 години
До Анонимен 81А много точно им го каза на глупаците, да са наясно.По - интересното ще да е когато като нас разберат, че с ЕВРОСЪЮЗА нищо хубаво не идва (всичко си остава същото, само дето трябва да се кланяш на запад, а не на изток) и всички дето с се жертвали за тази идея как ли ще реагират.Същото е и в Сирия "преластена и изоставена", а тези дето са пострадали междувременно, ми да би мирно сеело, не би чудо видело.
62
0
 
9
 
! Отговори
аз преди 7 години
"Според него най-правилното поведение на Европа и САЩ е да се засилят санкциите, защото те са един мирен инструмент, който ще принуди Русия да изпълнява споразуменията си."" - ето тоя Балтажи трябваше да изберат всички народи по света и по Вселената да е едновременно президент на САЩ, на Франция, Германия, Италия, България и на всички други страни, та той да им даде да раберат на тия лошави руснаци! Умен човек!!!!Трябва да го слушкат всички президенти и премиери по всички земни кълбета!!!!