Тръмп позна? Масови мигрантски безредици в Швеция

Хвърляли камъни по полицията, палили коли в Стокхолм
21 фев 2017 08:08,
196
Тръмп позна? Масови мигрантски безредици в Швеция
Снимка: Reuters, архив

Масови безредици са станали снощи в предградието на шведската столица Стокхолм - Ринкебю, където живеят много имигранти, съобщи националната телевизия СВТ, цитирана от ТАСС.

Участниците в тях са хвърляли камъни по полицията, а органите на реда са произвели няколко предупредителни изстрела.

Още по темата

По думите на очевидци вълненията са започнали, когато полицаи опитали да арестуват издирвано лице на метростанция, но към тях полетели камъни и един полицай е бил улучен.

Полицаите са успели да напуснат мястото на инцидента, заедно със задържания.

Но около два часа по-късно в друг район на предградието е имало нови безредици, в които са били подпалени няколко коли. Полицията е започнала предварително разследване по случая.  

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
5
 
24
 
! Отговори
8 преди 7 години
Скоро имаше пропагандна статия за швеците - колко яко си живеели там. Освен всички други екстри, ги изнасилвали всеки ден
122
7
 
30
 
! Отговори
запознат преди 7 години
Ислямизацията е замислена от европедалите за да могат да унищожат европееца като личност .Впоследствие ще нападнат Америка и Русия...ЕС ще е мюсюлмански и много войнствен . Ако Путин и Тръмп не предприемат ходове за премахване на ислямизацията следващата революция ще е ислямистка.
121
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ИнтелигентЯвно сте толкова интелигентен, че не можете да разберете и приемете, че не всички хора мислят като вас.
120
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шведското феминистко (разбирай лесбийско) правителство ходят с бурки в Иран и се щипят под полите и по бременните кореми в знак на протест. Те това имаме в Европа, драги ми горди европейци. Всички смятаха Тръмп за откачен фашист, защото мисли с главата си, а не със оная си работа! Едва ли в момента има по - слаб и заблуден народ от европейския!
119
3
 
21
 
! Отговори
Някой преди 7 години
До Анонимен112Еми то Европа е отдавна разцепена на зони на влияние. Или може би мислите че в България не се случва това което е решено и изгодно на Москва, или пък че във Франция (например) не се случва това което е решено и е изгодно на Вашингтон? Лошото е че ВСИЧКИТЕ ни политици са продажници и затова ние винаги сме от страната на булката. А относно Швеция - Направо им се чудя за какво потдържат армия и полиция. Къде им е достойнството и самоуважението на тези хора. На зла круша зъл прът!
118
3
 
21
 
! Отговори
Белагуев преди 7 години
Ако фрау Меркел се е еманципирала до състояние на третополовост,спокойно може да си пусне мустачки като тейко си,г-дин Шикългрубер.В този си вид Германистан отново ще бъде Дойчлант Юбер Алес!!!
117
21
 
7
 
! Отговори
Сигърни Уийвър!!! преди 7 години
Нали този пишман-милиардер беше обикновен рептил бре?А той се оказва илюминат от трето поколение!!! Те само илюминатите от трето и нагоре поколение знаят какво ще се случи по Света много преди да се е случило!А иначе ония рептил в Кремъл отдавна го подмениха илюминатите-още през 2005 година го извадиха от употреба!Сегашната марионетка-рептил има още 4 години годност бре!Още Людмила Путина обяви пред целия Свят че рептила е друг от 2005 година!Тя е единствената дето си е лягала гола с него!Знае!!
116
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
целта на бежанската вълна ще бъде постигната,нациите ще бъдат унищожени,всичко ще е сива разнородна маса удобна за управление,свободите и правата на хората ще отстъпят пред финансовите интереси на върхушката,не ще има семейни традиции и ценности,няма да има и средна класа
115
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До РадостинРадуковОще ли не са ти сменили станцията от Масква? Айде пак кажи кога точно ще се разпадне ЕС? Льольовци като теб са много интересни.
114
1
 
3
 
! Отговори
ДО 126 "интелиг преди 7 години
Ало интелигента ! Първо се научи да пишеш пък тогава раздавай акъл.
113
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не разбирам защо меркелица още не е ликвидирана...Тя е унищожителят на Европа!
112
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Полицаите са успели да напуснат мястото на инцидента"
111
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Полицаите са успели да напуснат мястото на инцидента, заедно със задържания."===Не знам дали осъзнавате какво означава това. БЕЗПОМОЩНОСТ! Тотална безпомощност на властите и полицията пред тълпата мигранти. За каква интеграция на тези... не знам как да ги нарека става дума? Това е изгубена кауза. Жалко за Швеция и шведите, те дори не осъзнават какво вършат.
110
3
 
42
 
! Отговори
4chan преди 7 години
Препоръчвам ви да гледате AngryForeigner в ютуб. Босненски бежанец в Швеция, прекарал целия си живот там, асимилиран от обществото. Може би единствения, който нарича нещата с истинските им имена и отразяващ ситуацията с имигрантите коректно. Швеция е изгубена кауза, Германия има минимален шанс, но трябва да се премахне главата на ламята - Меркел, Франция има шанс за промяна на президентските си избори с Льо Пен, ако ли не и те са безвъзвратно изгубени като нация до 50 год.
109
8
 
15
 
! Отговори
K преди 7 години
Не е познал, просто е изпуснал информацията по-рано :) Организирано е разбира се от ЦРУ, той разбира се е знаел, но го е казал малко по-рано преди да го направят. Уппс, подраних малко?!
108
0
 
46
 
! Отговори
4chan преди 7 години
Похвално, че Днес го отразиха изобщо това. "Либералната и демократична" шведска медия, както феминисткото им правителство, както полицията, прикриват огромна част от провиненията на тази напаст. Бях в Стокхолм 2013 - уникален град ! Сега направо ме стяга сърцето, като видя как самите шведи не осъзнават как разрушават всичко свое в името на някакви диваци, които са 200-300 години назад в еволюцията. Обществото им е разделено, но все още преобладават поддръжниците на тази политика :X
107
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сигурно пак Путин е виновен
106
3
 
36
 
! Отговори
KRAIAT E BLIZO.... преди 7 години
KAKTO VINAGI-TRAMP E PRAV ! EVROLIBERALITE SA BOLESTTA NA EVROPA !
105
45
 
6
 
! Отговори
Интелигент преди 7 години
Ако съда по коментарите ви за нивото ви на интелигентност , положението е критично! Безсмислени сте , дори не знам защо е законно хора без грам мозък и мизерен живот да им се дава достъп до интернет!
104
1
 
47
 
! Отговори
Ню Сомалиленд преди 7 години
Четох че самите шведи наричат това преградие на Стокхолм - Сомалия.