Тръмп позна? Масови мигрантски безредици в Швеция

Хвърляли камъни по полицията, палили коли в Стокхолм
21 фев 2017 08:08,
196
Тръмп позна? Масови мигрантски безредици в Швеция
Снимка: Reuters, архив

Масови безредици са станали снощи в предградието на шведската столица Стокхолм - Ринкебю, където живеят много имигранти, съобщи националната телевизия СВТ, цитирана от ТАСС.

Участниците в тях са хвърляли камъни по полицията, а органите на реда са произвели няколко предупредителни изстрела.

Още по темата

По думите на очевидци вълненията са започнали, когато полицаи опитали да арестуват издирвано лице на метростанция, но към тях полетели камъни и един полицай е бил улучен.

Полицаите са успели да напуснат мястото на инцидента, заедно със задържания.

Но около два часа по-късно в друг район на предградието е имало нови безредици, в които са били подпалени няколко коли. Полицията е започнала предварително разследване по случая.  

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
5
 
3
 
! Отговори
Циника е неудачник преди 7 години
Това аз разбирам!
62
0
 
31
 
! Отговори
:( преди 7 години
Значи са действали като нашите шведи и като ми_муните в джунглата - ако някой посегне на биологична единица от стадото, останалите биологични единици започват да хвърлят камъни.Особености на биологичния вид, значи.
61
8
 
4
 
! Отговори
АХЕ преди 7 години
Постнах един коментар в духа на студената война, която се възражда, че е възможна провокация от страна на САЩ в Швеция и получих само негативни знаци.Вече съм убеден, че онези служби с абревиатурно име не спят и си водят хибридната война навсякъде, включително и тук. Или отново можем да приложим поговорката: "Кръдецът вика: Дръжтееее крадеца!!!" Тези, които обвиняват другите в хибридна война, май я водят доста активно и соросоидно.
60
0
 
16
 
! Отговори
до 76 преди 7 години
Те въобще ни нямат за хора ,ти викаш 3 то качество.
59
10
 
15
 
! Отговори
до Циника преди 7 години
Знаем ги такива родолюбци като тебе от далече....Ама иначе много милеем за страната си.Ако си кадърен и способен и тук ще успееш!Няма нищо по хубаво от това децата ти да говорят български и да се гордеят,че са Българи,а не да се свиват в чужбина и да ги имат за хора трето качество.
58
2
 
25
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Съзидателят Обонго! Майка Мурксул! Пророкът Оланд!
57
2
 
52
 
! Отговори
Зевзек преди 7 години
Искам да им видя реакцията на тези които го подиграваха.
56
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оракула Тръмп,гадателя Тръмп,разрушителя Тръмп!!!
55
7
 
41
 
! Отговори
Някой преди 7 години
Иначе по темата за Тръм си спомних един стар анекдот:Съветският президент звъни на американския си колега и му казва: "Колега, съболезнования за загиналият екипаж на совалката Челинджър". Американския казва: "Как така, ми те са си живи и здрави, готвят се за полет, излитат след 30 минути". Тогава съветският президент: "А, извинявай колега. Ще ти звънна пак след 1 час".
54
3
 
35
 
! Отговори
Циник до Някой преди 7 години
Предният ми коментар го изтриха...скивай колко "възмутени" има под мен! Цели 3! Коментара! Вече са се върнали от посрещането на афганистанските *** в Мюнхен...свършили са плюшените мечета...и чакат чичко Сорос, и БХК да ги рефинансират!
53
1
 
44
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
В централните новини в 19:00 се започва с Гришо 5-6 мин след това 5-6 мин за катастрофа между кола и автобус с 1 загинал и след това 5 мин че парното в Младост било спряно. По-важните неща от света ги чувам вече на работа или в магазина
52
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цивилизоването е бавен и труден процес. Ние българите най-добре го знаем с едно от нашите малцинства. И тук при опит за арест на престъпник от това малцинство винаги се стига до ексцесии ако се извърши на публично място. Аз ще го видя Тръмп какво ще прави когато убият в САЩ поредния чернокож престъпник и вечно недоволните му съграждани скочат на протести, което се случва по няколко пъти всяка година.
51
1
 
79
 
! Отговори
Някой преди 7 години
"Полицаите са УСПЕЛИ да напуснат мястото на инцидента..." И за това ли ни наричате популисти и расисти? В собствената си държава полицаите да БЯГАТ от престъпниците??? И има хора които смятат това за нормално? Тея ги хранят, обличат, настаняват... Какво достойнство е останало в европейските народи изобщо??? Аз неискам такава родина! Който смята това за нормално да си ме нарича популист и расист колкото си иска - мнението на национални предатели и продажници не ме интересува!
50
24
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Или Тръмп е избързал с изявленията или службите му са закъснели с избухването на вълненията.
49
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябвало е да ги съберат и всички да бъдат върнати там от където са дошли. Стига с тази толерантност, която ще коства много. Всяко нещо има граници, тези емигранти отдавна минаха всички граници. Да ходят и да се вълнуват в техните страни.
48
1
 
59
 
! Отговори
Викинг преди 7 години
Мултикулурастията дава плодове по-рано от очакваното, да им е честито!
47
28
 
8
 
! Отговори
ля ля преди 7 години
познал ли е или е инициирал!?
46
2
 
56
 
! Отговори
Циник до 70 преди 7 години
В Берлин търсят "отворени" еврогейчета като теб ...да разнасят по етажите храната на бежанците, че ги мързяло да слизат сами!Естествено на - доброволни начала!Ела - ще те уредя!
45
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С глупостта си евр/оп/ейските чиновници такова чудо ще отприщят, че ще има следващите 100 години да се маят от де им е дошло. И както е тръгнало, народите ще почнат от правителствата си.
44
8
 
23
 
! Отговори
до Циник преди 7 години
Като ти си повръща къв ... търсиш в Дойчланд ами прибирай си се .Тука поне си е ок и хората са казали камъка си тежи на мястото си.Там си дърво без корен.Жал ми е за теб.Честно.