Стотици жертви на "галантен" изнасилвач в Белгия

Мъжът се представял като кавалер, упоявал жените с коктейл
22 фев 2017 19:31,
15
Стотици жертви на "галантен" изнасилвач в Белгия
Архив: Reuters

Белгийската полиция се обърна с призив към жертвите на сериен изнасилвач да подадат жалби срещу него. По проследени разговори е установено, че насилникът, наричан "Раф" се е свързал с поне 230 жени, които може да са потенциални негови жертви.

Мъжът действал в източната белгийска провинция Лимбург, от 5 месеца е в ареста, но отказва да свидетелства. До момента само 19 жени са заявили, че са били изнасилени от него, но следователите подозират, че той има много повече жертви.

Серийният престъпник се представял като Раф, Рафке, Рафаело, Роберто или Рафаел Бастианс. Той се свързвал с жените чрез страници за запознанство, като използвал фалшива снимка. Той твърдял, че работи като архитект IT мрежи или като инженер в един от големите белгийски доставчици на интернет и телевизия. Представял се като италианец по произход.

Италианците са най-голямото чуждо малцинство в Белгия. Те били поканени през 60-те и 70-те години на 20 век от правителството да работят в мините.

Раф не жалел време да ухажва потенциалните си жертви и бил много настойчив. Той водел продължителни разговори по интернет с жените, за да спечели доверието им. Когато те се решавали на среща, той предлагал да се видят или на автомобилен паркинг или в дома на жената.

Според полицията той се държал като истински джентълмен и бил много галантен. Задължителен елемент от "програмата му" било да предложи плодов коктейл или лимончело. В него тайно добавял приспивателно и екстази - комбинация, която можела да бъде смъртносна в по-големи дози.

Когато жертвите се унасяли, той ги обирал, блудствал с тях или ги изнасилвал. Ако по някаква причина те не заспивали, той ги обладавал със сила.

Раф вилнеел из цялата северна белгийска провинция Фландрия, но станал известен на полицията едва миналия септември, когато първата от жертвите му подала жалба в полицията. Изнасилвачът бил бързо идентифициран и арестуван.

Той обаче отказва да говори. Седем изнасилвания вече са доказани, а по 12 други следствените действия все още продължават.

Полицията обаче се опасява, че пострадалите жени са много повече. Чрез мобилния му телефон било установено, че за 11 месеца той е бил във връзка с 230 души. Според полицията е възможно те да са негови потенциални жертви.

Следователите проучват и смъртните случаи през последната година, за да отхвърлят версията, че убийството е дело на серийния изнасилвач.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
6
 
! Отговори
Футуролог преди 7 години
Преди 10-тина годинки пак във Белгия се подвизаваше банда от спинозни хомосексуалисти изнасилвачиняма абсолютно никакъв майтап 100% истинаСравнение с тях тоя си е супергалант отвсякъде
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Италианец в Белгия....Значи все пак е мигрант.
9
1
 
7
 
! Отговори
Пук преди 7 години
Вежливият е**ив лосThe Gentle Moose.
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малееее, тоя е по-продуктивен от всички тарамбуки в Германия взети заедно...
7
0
 
7
 
! Отговори
елегантен преди 7 години
До Голям срамИли е оставял само доволни дами и чак сега е получил първото оплакване :)
6
0
 
20
 
! Отговори
БХК преди 7 години
Ще го съдим за дискриминация, защо е бил галантен само със жени.
5
0
 
14
 
! Отговори
суета на суетится преди 7 години
Какви хора се навъдиха навсякъде...ако не те обере или изнасили, ще те вкара в някой филм с измамна схема, кредитче да изтеглиш или направо ще те придуши в някоя тъмна уличка, ей така за кеф... И то не само непознати , даже някой и деца правят и после ни лук яли, ни лук мирисали, завличат те с каквото могат и айде адиос..Тоз поне кавалер го раздавал и по коктейлче им сервирал...
4
0
 
9
 
! Отговори
Голям срам преди 7 години
Действал цяла година преди първата жертва да се оплаче на полицията. Явно е бил много галантен и жените ги е било яко срам как ги е подвел
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този данее Минку ?
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Странна комбинация-приспивателно и екстази.Би трябвало да се уравновесяват.Едното е стимулант а другото успокоително... На тия жени не им ли е правило впечатление,че иска да се срещат по тъмно на безлюдни паркинги?Следващата по голяма *** би била да ги покани на вечеря на свещи в бежанския до град Кале.Оня дет му викаха "джунглата"
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Свързал се е с 230 души! Демек и на мъжко не прощава :)))))))))))))))))))))))))))))