Великобритания връща визите, най-добре било да са за пет години

Който има професионални умения бил добре дошъл, но без социални преференции
102
Великобритания връща визите, най-добре било да са за пет години
Снимка: flikr

Британският премиер Тереза Мей възложи на кабинета да разработи план за въвеждане на визови ограничения за трудови мигранти от страните в Европейския съюз. Това съобщава днес в. "Сънди таймс", който се позовава на собствени източници, предаде БТА.

Още по темата

Очаква се новите мерки да съдействат за намаляване на потока от имигранти в Обединеното кралство след излизането му от общността.

Те няма да засегнат хората от страните в ЕС, които вече работят във Великобритания, но ще бъдат прилагани спрямо желаещите да се установят там в бъдеще.

"Най-лесното е да имаме петгодишни визи. Ще се радваме да ви посрещнем, ако имате професионални умения, от каквито се нуждаем, но вие няма да получавате социални преференции, а после ще напуснете страната", каза министър от британското правителство.

Според източник, близък до Даунинг стрийт, властите предвиждат създаването на "независим орган, който да анализира нуждите" в ключови сектори от икономиката, по-специално фармацевтичната промишленост и социалните услуги.

Предложенията за ограничаване на имиграцията ще бъдат обобщени в консултативен документ, който се очаква да бъде публикуван през лятото. Нов законопроект въз основа на разработения в крайна сметка план ще бъде представен в началото на идната година и ще добие силата на закон, преди Великобритания да напусне ЕС.

Говорейки за подробностите по Brexit-а, Тереза Мей съобщи по-рано, че излизането на кралството от ЕС означава въвеждане на контрол върху имиграцията от европейските държави.

Тя обеща да изпълни волята на народа, изразена на референдума през юни миналата година, и да стартира двегодишния процес за спиране на британското еврочленство до края на март тази година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименГражданите на ЕС пътуват без визи за САЩ. Брюксел трябваше да наложи реципрочни визи на САЩ за американски граждани защото не спазват безвизовия режим в с България, но от Брюксел за пореден път се изплюха в лицето на България като заявиха, че това ще доведе до големи загуби за другите страни, забравиха за солидарността която ни навираха когато настояваха да спираме енергийно проекти заради което изгубихме милиарди.
27
6
 
20
 
! Отговори
От Франция преди 7 години
До Супата за БрюкселДнес Марин л, Пен проведе хиляден митинг в Нант. Безредиците от анти-фашисти започнаха от вчера, изпочупени витрини, 13 полицаи и жандармеристи бяха ранени.А днес нападнаха и запалиха на аутобана 3 автобуса с привържаници на Лио Пен.В днешни дни новите фашисти се наричат те самите анти-фашистиДЕМОКРАЦИЯ
26
4
 
19
 
! Отговори
Василев преди 7 години
Влюбен съм във Владимир, богатирът от Сибир, моят идол и кумир на земята носи мир.
25
6
 
20
 
! Отговори
До 20 преди 7 години
Сега има тоалетна хартия но няма какво да бърше народа защото е гладен ,а гладен не .... Банани има и в Уганда !!!! Е честито !!!
24
12
 
13
 
! Отговори
Изнасилев преди 7 години
Германия е велика, еврото стабилно!!! Меркел е куку, Путин е велик! Агент Лайнър Фекалари!ЦРУ!!!
23
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 27Кой ви е казал, че Европейците пътуват без визи в САЩ ?Това не е така, има процедура нарича се ESTA - това си е виза, получава се по електронен път, струва 14 долара и могат да ви я откажат без обяснение. Валидна е 2 години
22
4
 
13
 
! Отговори
Супата за Брюксел преди 7 години
Кандидатът за президент на Франция от партия Национален фронт Марин льо Пен обяви, че е време "да се отделим от ЕС", който според нея се е превърнал в бюрократично чудовище. Льо Пен е заявила на журналисти, че е "време да се построи друга Европа, независимо дали на г-жа Меркел, на г-н Шулц или на другите комисари им харесва или не".
21
14
 
5
 
! Отговори
Насилев преди 7 години
Германия е велика, еврото стабилно!!!Агент Лайнъл Фекалари!ЦРУ!!!
20
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименКрим е руски. Въпросът е затворен.
19
7
 
27
 
! Отговори
Спартак преди 7 години
Хахахха, тия ме разсмиват. Кой се натиска да ви работи ангария бе, бозавци? Я ми съкайте дебелия тракийски дик!
18
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До пророка ОлегЛьольо, мюсюлманите в България са близо два пъти повече като процент от населението отколкото в Англия. България е с най-голям процент мюсюлмани в ЕС, и може би след няколко десетилетия ще бъде първата ислямска държава в ЕС с мнозинство от населението мюсюлмани.
17
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз се върнах от Англия още когато беше визово. От тогава насам не съм ходил нито веднъж, но не ми допада идеята, ако пожелая да отида на острова отново, независимо с каква цел, да не мога! Така, че радвайте се на разпада на Европа и вижте къде ще стигнем след няма и 10 години. Не, че в Европа цъфнахме и вързахме, но за това сме си виновни ние. Корупция, престъпност и липса на лустрация във властта ни ни отклониха от успеха а не чужди конспиративни планове!
16
32
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При комунизма и 45 годишната руската окупация народа нямаше тоалетна хартия и банани и караше грозни руски коли а днес при капитализма и ЕС навсякъде има тоалетна хартия и банани и по празниците народа се метка на красивите западни яки коли и си кара и пътува за чужбина по магистралите посторени с парите които ЕС отпуска на България безвъзмездно.
15
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смешници са тея, тя тая дупка се напълни с ***, нормален човек не би отишъл там дори на почивка! Работна дестинация за селски бекове, работещи като ягодоберачи, копнеещи да си купят бмв/ауди/дциБ с десен волан, за да бъдат гъзари тука!
14
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 13Не знаех, че членката на ЕС и НАТО България имала икономика.
13
10
 
18
 
! Отговори
до 13 преди 7 години
Българската икономика не може без парите на работещите наши сънародници в Европа, в това число и на тези във Великобритания ... но те могат без Банско и Сл.бряг!
12
2
 
45
 
! Отговори
евро атлантик преди 7 години
че кой ще бачка на нивите в Англия,поляците избягаха ,връщат се в Полша защото заплатите там им вдигнаха ,същото и с румънците,пак всички паките индиици и араби в Англия са на соцялни ,да не са балъци да бачкат.Останах българите да бачкат там в калта.
11
10
 
26
 
! Отговори
Обективно преди 7 години
Искам да чуя мнението на нашите велики патреоти Краси, Валерката и Волен, дето толкова са радваха на Брексит, и сега се молят Лю Пен да извади и Франция, де ще го дирим ние българите и нашата мила татковина , човек почва да цени нещо когато го загуби
10
5
 
27
 
! Отговори
10 преди 7 години
Тогава и ни я ги връщаме и готово,всеки да се оправя!на острова без роби не могат....
9
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия сами се капсулираха. Прав им път по нанадолнището!Не помнят социалните бунтове и безработицата през 60-те и 70-те, когато влязоха в Общия пазар и дръпнаха напред.