Полиция претършува жилището на Франсоа Фийон

Обискът на разследващите е бил извършен вчера сутринта
Обновена: 3 мар 2017 08:50 | 3 мар 2017 08:25, Камелия Цветанова
17
Полиция претършува жилището на Франсоа Фийон
Снимка: Reuters, архив

Френските власти са претърсили вчера жилището на кандидата за президент Франсоа Фийон като част от разследване на по обвиненията, че е плащал заплата на членове на семейството си, които не са вършели никаква работа, предаде БТА като цитира Асошиейтед прес.

Още по темата

Двама полицейски служители съобщават, че обискът е бил извършен вчера сутринта.

Те отказаха да съобщят повече подробности, защото нямат разрешение да коментират случая публично.

Адвокатите на семейство Фийон също отказаха коментар.

Фийон се опитва да предпази своята консервативна партия от разцепление, на фона на недоволство от решението му да продължи кампанията си въпреки разследването.

Той отрича да е извършил нещо нередно, но натискът да се откаже и да подкрепи друг се засилва.

Ръководителят на финансите на предизборния щаб на Фийон Жил Боайе и трима депутати от неговата партия "Републиканците" обявиха вчера, че напускат предизборния му екип, отбелязва АП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
10
 
! Отговори
иван преди 7 години
Така се дискредитира "нежелан" от сорос и глутница политик !
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че то излиза,че някой е трябвало да върши тази работа,че кой друг пак той,значи е работоспособен,работохолик,на три смени,че то има президенти като не може персонала да свърши определената работа то президента засуква ръкави па и крачоли и се хваща да я върши,а другите гледат отстрани като съветници,и ако някой гледа отстрани по отдалеко ще рече бре каква е тая работа де един работи,а 5-6 гледат без да държат лопати,един яко се поти и рине,а друг се подпира на резервната лопата,а другите гледат
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"До кога ще ни натрапвате една имперска и тоталитарна Русия и ще се мъчите да ни накарат насила да я обичаме."На изчезване сме бе, брат. Големите ни подмятат като прани *** както им е угодно. Шансът руснаците да направят нещо от чист сантимент /почти безумна надежда, ама айде/, е доста по-голям от това който и да е от другите да си мръдне пръста за нас. Всичко това е от отчаяние, не от някаква кой знае каква русофилщина.
7
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 9 : 10 и 11 Абе безродник ти във всяко изречение говориш за Русия ,що за българин си ти ? как не ви е срам по всички сайтове да възхвалявате Питинова Русия ? я седни и прочети нещо за България и нейните славни БЪЛГАРИ и спри да ни облъчваш с твоята обич към Путин . Те си заслужиха санкциите и браво на Запада ,че не им кляка като нашите комунисти-***. До кога ще ни натрапвате една имперска и тоталитарна Русия и ще се мъчите да ни накарат насила да я обичаме.
6
2
 
18
 
! Отговори
G преди 7 години
Някой иска конфронтацията с Русия да продължи. Тръмп не го оставят на спокойствие, защото иска нормализиране на отношенията с Русия, Льо Пен също е подсъдима, сега Фийон. Каква е целта на хората зад кулисите не знаем, но явно конфронтацията с Русия е главна точка в планът им.
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До #2Кога ли? Когато либерастията загуби властта, или те се обявят против нея преди да е загубила.
4
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Льо Пен в затвора! Фийон, откажи се и подкрепи друг! Кой друг? Назначеният от рептилите, кой. "Свобода и демокрация" в европейска Франция.
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До . 1като не знаеш кой е защо коменстираш ? от такива невежи просто ми писна....да чета простотиите им ?
2
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КОГА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕТАРАШАТ ДОМОВЕТЕ НА БОРИСОВ,ПЕЕВСКИ,ГОЦЕ ....? КОГАТО ДОЙДЕ ТОВА ВРЕМЕ ТОГАВА МОЖЕМ ДА ГОВОРИМ ЧЕ СМЕ ЧАСТ ОТ ЕВРОПА ЗА СЕГА СМЕ ЧАСТ ОТ РУСИЯ ,ЗАЩОТО И ТАМ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ ДА СЕ ПРЕТАРАШИ ДОМЪТ НА ПУТИН !
1
14
 
2
 
! Отговори
. преди 7 години
Нито знам кой е тоя дядка, нито казвате защо влизат у тях... начи тва е новина като ...двама мъже, си взеха сладолед, не е ясно защо така са направили ...