Берлинският атентатор наркоман, взимал кока и канабис

Анис Амри ухажвал млада италианка от Сицилия
24
Берлинският атентатор наркоман, взимал кока и канабис
Снимка: Reuters

Тунизиецът Анис Амри, който извърши атентата на коледен базар в Берлин през декември, врязвайки се в посетителите с откраднат камион, редовно е употребявал кокаин и канабис, показват резултатите от аутопсията му, обяви прокурорът на Милано Алберто Нобили.

Още по темата
Установено е, че в самия ден на атаката Амри не е приел наркотици, но това не означава, че не е бил под влияние на дрога, съобщава ДПА.

В атаката в Берлин, извършена на 19 декември, бяха убити 12 души и ранени над 50 души. Терористът избяга, а по-късно бе убит при престрелка с италианската полиция край гара в предградие на Милано на 23 декември.

Миланският прокурор Нобили отбеляза, че Амри може би е бил в града на модата на път за Сицилия, където познавал млада жена. Той я срещнал, докато живеел в бежански център в сицилианския град Белпасо, допълни прокурорът и каза, че Амри дори я ухажвал.

Разследващите смятат, че Амри е разменял есемеси с тази жена, която била италианка, малко над 20-годишна. Тя самата е потвърдила, че е получавала съобщенията, но разследващите не я смятат за заподозряна по случая с берлинското нападение.

Прокурорът на Милано каза, че Анис Амри е ухажвал също така и няколко млади жени в Германия, вероятно с цел да получи правото да пребивава в страната, като се ожени за някоя от тях, съобщава БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
хахаха преди 7 години
И аз да направя някоя про3тотия ще се намери някой да каже ,че помни как сме се напивали до припадък и как съм пишал съ мъ съ-та на вякоа девойка. Но това като извинително обстоятелство ли ще го приемаме.
12
0
 
6
 
! Отговори
Инж.БАЙ Иван преди 7 години
А ние си мислехме ,че атентатора е някой инженер или лекар на който са му отказали да работи по специалността си в Германия и той в състояние на амок е решил да покаже законите на Нютон нагледно....
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Не си чел Коран'а, нито Библията!"Няма нужда да ги четем. Резултатите и от двете се виждат с просто око. Тия с Библията летят в космоса, а тия с Корана се дупят на килимчета.
10
0
 
8
 
! Отговори
Майтапчия преди 7 години
Кокаин акбар!А хашиш е неговия пророк!Ха-ха,марш при девиците!
9
0
 
6
 
! Отговори
Efo преди 7 години
И аз ги виждам младите, взимат тревата... Венозно, бият си я, направо я тикат в спринцовките с клонките... Това е растението на дявола... Ей днес беге, вие сте тотално ***... Взимал канабис, #нимоаубийтемесголямкамъкпоглавата
8
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На каква дрога е оня норвежец?
7
1
 
21
 
! Отговори
Партиен член преди 7 години
Евала на жабарите.Пратиха го да ухажва девици.
6
6
 
13
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
разочарован съм очаквах да го свържат с Путин!
5
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хашишин значи. Убиец. Като Меркел. Вината им е споделена.
4
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изперкел меркелAкбaр Кaрa мотокaрС голям фaрТя е виновнaДa яде гоммa
3
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хитлер е взимал амфетамини, а Гьоринг - морфин. наркомани ли да ги наречем?
2
1
 
38
 
! Отговори
пффф преди 7 години
а аз си мислих, че е мюсулманинявно убива в името на наркотиците!
1
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нещо не се връзва с версията за ислямист фундаменталист. Да не се окаже изтрещяло наркоманче, както пилота на Луфтханза който разби самолета заради женска история.