Говорителят на външно на Русия: Благодаря, България – за носията!

Мария Захарова се снима с подарената премяна
11 мар 2017 10:16, Елка Василева
485
Говорителят на външно на Русия: Благодаря, България – за носията!
Снимка: Facebook

Прессекретарят на руското външно министерство Мария Захарова получи като подарък българска народна носия, предаде Лента.ру.

Захарова се снима, облечена в нашата носия и качи снимката във Facebook.

"Днес на брифинг българският журналист Борис Анзов ми предаде подарък от България – национална носия, шита специално за мен. На престилката е извезано "Мария Захарова", а на ръкавите "М.З". Мерки не са ми били взети, всичко е било направено на око. Идеята е дошла, след като съм изпълнила песента "Калинка". По размер е идеална. Скъпа България, благодаря много", написа Захарова в профила си във Facebook.

На редовния брифинг на руското външно министерство Захарова е получила кошница с цветя с цветовете на българското знаме и народни носии – една за нея, а втората за дъщеря ѝ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


485
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
258
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ognyanzнай-големите дерибеи над българите по време на Османското иго, са били други българи. И руснаците като дойдоха и ни окупираха, пак се намериха българи с готовност да им вършат черната работа - да хулят и избиват своите. Гледам "другите българи" и сега са тук, и пак лобират в полза на чуждите държави!
257
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До РУССКИЙ ОККУПАНТТакъв факт не съществува! Генетичното ни сходство с руснаците е същото като това с иранците!
256
3
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
До Шоп: И защо да гонят османлиите раята (т.е. българското население, преди Русия (дето даже не можеш да и напишеш името правилно) да ни освободи. Нали раята е пекла баници на агите, и им е плащала данък за това, че си търкат зъбите, докато ядат баницата.Има хора, родени да бъдат роби, и сред шопите се намират такива. За такъв Захари Стоянов пише: " той принадлежи към онази порода българи, които само тогава вечер могат да заспят спокойно, ако през деня край врата им се завие някой камчик, или
255
0
 
5
 
! Отговори
време разделно преди 7 години
Начи, първо трябва да се прочистим помежду си и после да гледаме международното положение.Кой кого.Това е въпроса за магданоса.
254
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
на шопа русията му е виновна за балканската война, че търси причината за избитите в одринско българи в нея. Сигурно и за собствените му несгоди е виновна русия:)
253
1
 
3
 
! Отговори
Пош преди 7 години
До ШопНе ги е гонил,защото са бачкали и са ги хранили-десятък,кръвен данък ,жена на разположение и прочие.Било е по-добре да си роб от поробен,защото на роба поне му подхвърлят храна.
252
5
 
6
 
! Отговори
eкс-Външно преди 7 години
Добре, че някой се е сетил. Браво! Не е мъртва мисълта във външно-политическите ни среди. Фактът радва.
251
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 9К51И какво има в Русия за нас по-точно, че да чукаме на техните врати?
250
0
 
4
 
! Отговори
не е по темата преди 7 години
По случай 11 март, Ден на артилерията и ракетните войски на Българската армия, поздравявам всички артилеристи и минохвъргачи, по-специално школниците от 4-та батарея и 4-ти взвод от НШЗО "Христо Ботев", Плевен, набор 1967 година!
249
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз така и не разбрах защо някой хора продължават да ни дават Русия за пример след като в Русия не се случва нищо. Нито икономически нито цивилизационно. Уж всички ресурси в тях, а една кола не могат да направят. Дори Лада вече 75% е собственост на Нисан от преди няколко години. Защо трябва да гледам към Русия? Какво има там за мен? Защо постоянно ни я навирате в лицето? Това освобождение ни излезе през задните части вече!
248
7
 
11
 
! Отговори
9К51 преди 7 години
Нашето момиче в Кремъл ... както е тръгнала работата с ЕС-а, на скорости, без скорости и т.н. скоро ще трябва да чукаме на портите на Кремъл. така, че не е лошо да имаме наш човек там ! Още повече при обтегнатите отношения с Турция заради ефенди Местан и ефенди Михайлов, западняците няма да си мръднат пръста, ако не бай боже се случи нещо .. като с Кипър примеерно
247
0
 
4
 
! Отговори
Анадъмо преди 7 години
До Анонимен 310А ти защо четеш,като не ти е интересно?Ей така-да се изходиш по въпроса.Изхождай се в тоалетната.
246
0
 
8
 
! Отговори
челибатаумба преди 7 години
Какво българско име-Караибрахим от Чепеларе.Тук продължават да живеят Ахмед,Мустафа,Юсеин и прочие.А защо в Одринска Тракия не е останал поне един Иван или Стоян?Защото са ги изгонили навремето ей така-от толерантност.А обезщетение-йок.
245
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някаква руска пaрaнтия облякла носия и вече на всички им завряха л....та ... голяма работа станала ... защо ни занимавате с глупости?
244
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 304Ти да не си ония с бабата и дядото комунисти партизани които хем били християни хем не вяравли в Христос? Или те бъркам с друго гoвeдo?
243
3
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
До "Станой от Ахелой": Не била подходяща, а. Голям специалист по облеклото се извъди. Облечи я ти една такава бе, Станойчо, и си публикувай снимката да те видим що за образ си.
242
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
305 На себе си ли говорищ? Тук тотално са изтрещели в тоя сайт!
241
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аре стига три ве поммияр!
240
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 305Защо някой би си правил труда да ти обяснява каквото и да е след като сам не си си направил труда да прочетеш нещо за историята на България и нещата случващи се през това време. Написано така, знам, че ще ти е трудно да го усмислиш, но не виждам как по друг начин да ти го кажа ;)
239
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 301 Какво не можем да съставим правилно? Едно ИЗРИЧНИЕ? Муахахахахаха.