Откриваме консулство в щата Луизиана

То ще се ръководи от адвоката Дейвид Корн
16
Откриваме консулство в щата Луизиана
Снимка: архив, Ройтерс
Служебното правителство прие решение за откриване на консулство на България в САЩ със седалище в град Ню Орлиънс.
 
С решението е одобрено назначаването на Дейвид Корн, гражданин на САЩ, за почетен консул с консулски окръг, обхващащ територията на щата Луизиана.
 
Дейвид Корн е лицензиран адвокат във федералните и щатските съдилища на Луизиана, както и във Върховния съд на САЩ. Партньор е в адвокатска кантора с дългогодишна история и клонове във всички щати на Мексиканския залив.
 
Провеждал е в България редица семинарни обучения за правната система на САЩ по програмата за академичен и културен обмен "Фулбрайт", съобщиха от правителствената пресслужба.
 
С друго решение правителството даде съгласие за изменение на консулския окръг на консулството на Казахстан в България. Ръководеното от Митко Солаков почетно консулство със седалище в Благоевград, ще обхваща областите София, Кюстендил, Перник, Благоевград, Враца, Монтана, Видин, Пазарджик, Пловдив и Смолян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе, нещо компася ви е грешен или някой се подготвя да се изнася!!!! Май мирише на изгоряло и някой си подготвя резервна писта!!!! Ха-ха-ха.....дали ще се намери място за 240 душички???? И там приятели, семейства.....Айде, джа.....натам, изчезвайте докато е време, НАШИТЕ ИДВАТ!!!!
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
PRODADOXA NI TIKVITE OTDAVNA CHE NI I ZAROBIQ DOJIVOT
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой иска да бяга да живее в САЩ и друг да му плаща престоят...
6
0
 
3
 
! Отговори
озадъчен преди 7 години
Добре де, колко българи има в щата Луизиана? Лошо няма да имаме и там консул, но дори и на почетните консули се плащат пари.
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Крем ?Ако не пишеш глупости ще изглеждаш по интелигентен. Почетен консул обикновено е гражданин на страната домакин, ако прочетеш статията ще видиш, че примерно почетен консул на Казахстан в България е Митко Солаков.
4
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имаме си американски войски и бази, имаме си и американски консул във Луизиана в нашето си посолство и нашата полиция ни пази, какво по-хубаво от това. Е сега вече Тръмп ще набие шамарите на жужето с нас Тръмб е непобедим. Дните на Кремъл са преброени.
3
1
 
10
 
! Отговори
basta преди 7 години
Ха-ха-ха!След известно време този ще се откаже и -познайте кой ще е?Крадливото Ленче Поптодорово!Честито балъци!
2
2
 
10
 
! Отговори
ЦК на Либерастите преди 7 години
То убаво, ама мириканците що влизат у нас без визи?
1
4
 
10
 
! Отговори
Крем ? преди 7 години
Какво става, вече консулите ни са кравари, защото гепим крем или защотo са ни анексирали вече или тиквите ни продадоха на Уорлик.