Турция плаши да анулира споразумението за мигрантите

"Всичко е в нашите ръце", заяви турският външен министър
Обновена: 16 мар 2017 07:06 | 15 мар 2017 22:36,
217
Турция плаши да анулира споразумението за мигрантите
Снимка: БТА

Турция заплаши да анулира едностранно споразумението за миграцията с ЕС, сключено през март миналата година, което позволи съществено намаляване на притока на мигранти и бежанци към Европа, съобщава Франс прес.

Още по темата


"Може да прекратим еднократно това споразумение. Все още не сме информирали европейските си партньори, всичко е в нашите ръце", заяви турският външен министър Мевлют Чавушоглу в интервю за телевизия "24".

"Отсега нататък може да кажем "не го прилагаме повече и всичко е свършено", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те ни взимат вноските, Русия ни взима парите чрез горивата. 60 милиарда и нито лев платен данък печалба. Отделно с години сме плащали по-скъп газ.
96
4
 
36
 
! Отговори
НЕ виждам разлика преди 7 години
Меркел и Оланд действат по същият начин,като Ердоган!Взимат ни парите от вноските и ако не слушаме заплахи и рязане!!!А под "слушаме" означава да развъждаме *** , да закриляме престъпници и да се самоунищожаваме!!!
95
5
 
40
 
! Отговори
ЕСХАЧ преди 7 години
Този азиатски начин на действия и мислене на Анкара показва къде им е мястото- в Азия. Масивна стена на нашата граница с охрана от всички страни на ЕС ,а не както сега някакво телено заграждение което и кокошка не може да спре. Спиране на инвестициите на ЕС в Турция както и изгонване на гастербайтерите й.
94
4
 
31
 
! Отговори
Ванко преди 7 години
Колко са прозрачни и елементарни ***.те! Това се очакваше, мислят че държат Европа... Каква *** муцуна има този "министър"..нямам думи!
93
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Турция за 5 мин обгради Ирджелик(или както там се казва) и Натовците се наакаха!Турция и останалият свят разбра че НАТО е балон(дори Тръмп го каза)!И НАТО е наблъскано с калинки и анаболни *** ,които при истинска война тичат за памперси!Ръмжат срещу Русия и Китай ,НО мечката ако изръмжи .....памперси!
92
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички държави,окло нас купуват оръжия,само ние се запасяваме със страпони........България за българите!
91
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Европа ще си струпа войските отвъд Дунав!България,Сърбия и Гърция(макетата дгд)ако не се разберем си отиваме!!!Затова е историята и ако не си вземем поуки....всичко ще се повтори и този път ще е много по-лошо!
90
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е някакво много т.по племе. Цялата им история е само войни, ятагани,заплахи и жестокости. С целия свят се изпокараха тия. Няма и едно единствено нещо , с което да са допринесли за човешката цивилизация и прогрес. Ако не са западните инвестиции и производства, пренесени там, живи са умрели.
89
13
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България е била 500г под Османско робство ,само благодарение на Запада!Англия и останалите държави са си търгували с османците и въобще не ги е интересувало за страдащите християни....и сега ще е така!НО както тогава ,така и сега има само един братски народ ,който ще ни помогне,въпреки утайките ,които ни разделят от Русия!!!
88
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може и европа да си струпа армията на турската граница и пиле да не прелита над нея. Нищо чудно турците да са организирали и създали ислямска държава. Като гледам как използват резултата от размириците.. Имаше и военен преврат в турция. В край на сметка май терориста е Ердоган
87
2
 
37
 
! Отговори
1912 преди 7 години
Каквото и да си говорим,Меркел ни натресе много яко!Ряпата си призна че положението е страшно!Не както досега да прикриват всичко!Бабичката трябва да бъде обесена и да се смени цялата политика спрямо пришълците и троловете,които ги представят,като жертви!Ясно се вижда че България за Нато и ЕС е пешката ,която ще жертват!Колкото и да се правим на щрауси .....наближава времето ,или те или НИЕ!!!!!
86
5
 
32
 
! Отговори
Ddddd преди 7 години
Що ли ми се струва, че Европа ще ги потърпи още малко а и Свети Путин ако ги запука то Константинопол съвсем скоро ще възкръсне. Абсолютни ***!
85
8
 
38
 
! Отговори
/./ преди 7 години
Турция това, турция онова. Писна ми да слушам как тези *** се бъркат навсякъде. У нас местан ги домъкна и се бъркат, в Холандия оня ден пак се бъркат. Кви са тия? Някакви шефове ли са кви са че те ще къде какво ще става? Директно да затваряме границата и толкова.И без това от там идват само талибани и фалшиви стоки. Да си ги държат, не ни трябват. Незабавно затваряне на границата с Турция. Плаши aмуджата, щял да пуска бежанци. Не да ги пуска ами да ги връща откъдето са дошли. Аман вече
84
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма кво да го мислим - затваряне на границите с Турция от Българска и гръцка страна завинаги !
83
1
 
17
 
! Отговори
Хм преди 7 години
До АнонименМодератора просто се страхува за работното си място!И понеже не знае какво точно може и какво не,се подсигурява.Впрочем има и по-лошо,в някои сайтове раздели бяха закрити,защото политкоректността към САЩ и НАТО е по-важна от аргументираната позиция....
82
3
 
29
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Още от самото начало беше ясно,че ЕС трябва да затвори напълно външните си граници!Има ги парите,силите и средствата!Обаче решиха да се правят на демократи,а освен това имаше натиск от САЩ за приемане на мигранти.Сега в Америка пет пари не дават и даже се присмиват на ЕС за неадекватната политика,но всичко си върви по старому-мерки не се вземат!А не е толкова трудно-само с парите,обещани на Турция може напълно да се блокират границите с нея и край на изнудването!
81
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 151,Не си прав. Тук влияние има oлигoфpeниятa на ***. Това не е точно политическа цензура каквато ти имаш предвид, а просто човешки фактор.
80
0
 
25
 
! Отговори
Богнострокулум преди 7 години
До Анонимен Абе и ти не си прав по писанията във форумите да съдиш за отношението на българите към турците! Изобщо, мен ако питаш, умните и честни хора навсякъде си се разбират добре и слаго ги интересува кой от какъв етнос е, Това разделение го правят алчни политици, на които се връзват разни ***! Аз и до момента помня двама мои съседи като "батковците Асан и Нежмидин", макар да са минали 30 години откак последно сме играли заедно на село
79
1
 
17
 
! Отговори
Bognostrokulum преди 7 години
До До 70 Пииич, от къде го измисли това брее? :-))))) Направо се скъсах да се хиля!:-) Или както Хаджи Стою каза на Хитър Петър в Дъga- аферим, машала, бравос! :-D
78
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Идва Великден,точно тогава ще ги пусне ,даже ще ги транспортира до нашата граница..и тогава ще настане..един туристически сезон ...хавлийка..сириец,афганистанец,рускиня.,.зимбабвиец,германка...етиопец,англичанка на социални..гледай какъв живот..