Турция плаши да анулира споразумението за мигрантите

"Всичко е в нашите ръце", заяви турският външен министър
Обновена: 16 мар 2017 07:06 | 15 мар 2017 22:36,
217
Турция плаши да анулира споразумението за мигрантите
Снимка: БТА

Турция заплаши да анулира едностранно споразумението за миграцията с ЕС, сключено през март миналата година, което позволи съществено намаляване на притока на мигранти и бежанци към Европа, съобщава Франс прес.

Още по темата


"Може да прекратим еднократно това споразумение. Все още не сме информирали европейските си партньори, всичко е в нашите ръце", заяви турският външен министър Мевлют Чавушоглу в интервю за телевизия "24".

"Отсега нататък може да кажем "не го прилагаме повече и всичко е свършено", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
1
 
26
 
! Отговори
норт преди 7 години
всеки ход да догана е добър защото отваря очите на европа за турция. но не е добър за турция защото я отдалечава от европа
76
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 134 ,С какво ги храните бе муxльо, с парите от ЕС ли?Дано да ги пусне та да видите фалиралата си държава. Добре че държите проливите. Ама накрая ще му изядете главата.
75
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еднократно и едностранно. Пуска ги всичките наведнъж от едната страна.Ако ги пусне през българия след месец няма да има такава държава.
74
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕРДОГАН МНОГО МЕ КЕФИ ШАХ И МАТ ЗА ЕВРОПАТА СЯ КАТО ПУСНЕ ЕМИГРАНТИТЕ ЮРУШШШШШШШ ГЛЕЙ КО СТАВА САМО СМЕХ ГОЛЕМ ПУТИН ОБЕЩА ДА ОТМЬСТИ ЗА РАЗВАЛА НА СССР И ГО НАПРАВИ АШКОСУМ ВЕЛИК ПОЛИТИК
73
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Може да прекратим еднократно това споразумение............................ЕДНОКРАТНО ИЛИ ЕДНОСТРАННО?
72
1
 
17
 
! Отговори
До 132 преди 7 години
И коя е науката която преценя дали в една държава има радикална ислямизация или не? Неприятелю, не бъркайте научна публикация със обикновена политическа статия. Пределно наясно съм и с двете категории.
71
1
 
22
 
! Отговори
до 129 преди 7 години
А аз ако тръгна да правя преврат, какво мислиш, ще се оставя да ме убията някакви хлапаци с камъни от улицата ли ? Там се умира. Ами войниците не бяха ли турци ? Нямаха ли майки и бащи ? Май само едните са хора за теб.
70
1
 
20
 
! Отговори
до 128 преди 7 години
В научните среди не можеш, защото има комисии които ти проверяват написаното и ти отказват статията за глупости. Особено в Турция.
69
3
 
28
 
! Отговори
до 127 преди 7 години
Аз ти говоря за репарации, ти трепериш как ще те коля. Акъла ти наред ли е ? Или по турси мислиш с ножа, а не с главата.За българи не ти е жал, но за турци ти е жал. Ти не си българин, може да си евреин или турчин, едно от двете. Ние знаем как да действаме с екстрадиция. За разлика от вас турците можем и без кланета, просто да ви закараме до границата и оттам нататък ваша работа.
68
1
 
19
 
! Отговори
До 123 преди 7 години
Всеки може да напише статия каквато му поръчат. Дори и аз съм писал такива, поръчани.Разбираш ли за какво ти говоря?
67
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Турция??? Няма такава държава.Държавата се казва Turkey в превод ПУЙКА.Турция е нечия измишльотина.
66
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе що не вземем да пусне няколко водородни бомби над близкия изток и да изчистим света от дяволските изчадия!
65
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ИСЛЯМА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ ВСВЕТОВЕН МАЩАБ! ТАЗИ САТАНИНСКА СЕКТА ПРОПОВЯДВА ОМРАЗА И СЕЕ СМЪРТ НА НЕВИННИ МЪЧЕНИЦИ! ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ МЮСУЛМАНИ!
64
2
 
18
 
! Отговори
до 119 преди 7 години
Твоите любими турски учени ги пишат тези аргументи на статии с цитати и източници. И те ли са ти смешни ? Голям многознайник си бил ти.
63
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да бе вярно. Все едно толкин е писал книгата за турция и европа - турция е държавата на *** с всевиждащото око на ердоган, а европа е коалицията на светлите кралства на хората и елфите. Човека е искал да ни намекне нещо!....Да бе вярно, само дето и самият Толкин си казва, че прототипът на мopдоp и opките е комунистическа Русия.
62
1
 
18
 
! Отговори
до 111 преди 7 години
Виждал съм го това видео. И други такива съм виждал. Това не са деца. Това са от тълпите които бяха срещу армията. Млади мъже.
61
1
 
21
 
! Отговори
До 112 преди 7 години
Ами то тогава и президентът Радев нарушава секуларизма. При встъпването му в длъжност там беше и патриархът, дори му целуна ръката. България се радикализира Смешен си с "аргументите" които "вадиш"
60
3
 
22
 
! Отговори
до Ванга от ОТВЪДНОТ преди 7 години
И моите деди са били цивилни и не са се асоциирали. Никой не му е пукало, старото изклано, каквото младо е можело да бяга е избягало, другото е било под ножа. А сега турците се имат за невинни. Тракийското дружество още седи и напук на забравящите турци ще помним земите които имат да връщат. Защо България е връщала земи на турци, а Турция нищо не е връщала. Змии, всичките.
59
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да бе вярно. Все едно толкин е писал книгата за турция и европа - турция е държавата на *** с всевиждащото око на ердоган, а европа е коалицията на светлите кралства на хората и елфите. Човека е искал да ни намекне нещо!
58
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Яша ве пуйкистан,плашели били ,МУХАХАХАХАХАХАААА,кого плашите ве аракадашлар ?Да не да ви спрат вноса на черги и дънки ,че тогаз лошо.Турция не е фактор.Турция е гола вода без пазарите на Европа,така ,че е нагъзена да ни слугува.Ние от Европа имаме нужда от турските шивачи и тъкачи.Аз се чудя БГ полит бюрото кво им се плаши на тез,че и на онез от Москва