Турция плаши да анулира споразумението за мигрантите

"Всичко е в нашите ръце", заяви турският външен министър
Обновена: 16 мар 2017 07:06 | 15 мар 2017 22:36,
217
Турция плаши да анулира споразумението за мигрантите
Снимка: БТА

Турция заплаши да анулира едностранно споразумението за миграцията с ЕС, сключено през март миналата година, което позволи съществено намаляване на притока на мигранти и бежанци към Европа, съобщава Франс прес.

Още по темата


"Може да прекратим еднократно това споразумение. Все още не сме информирали европейските си партньори, всичко е в нашите ръце", заяви турският външен министър Мевлют Чавушоглу в интервю за телевизия "24".

"Отсега нататък може да кажем "не го прилагаме повече и всичко е свършено", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 74,Ако ми дочетеш поста ще видиш че не съм казал 1 лоша дума за Турция и турците. Даже напротив. Проблема е в политиците. Като наблюдател отстрани с ръка на сърцето ти казвам - Ердоган ще загроби и вас и Турция. Ислямизацията на Турция е проблема. Говорим за насаждането в държавата на радикален ислям. Никой няма нищо против исляма изобщо докато е миролюбив и толерантен. Проблема е във вас , които виждате плювки (омраза) там където я няма.и оттам реагирате и предизвиквате реакции.
36
4
 
20
 
! Отговори
до 74 преди 7 години
Не съм същия човек, но само ще ти напомня за изкланите села в тракия от който има хора пръснати из цяла българия. Част от моя род е бягал от там и още помним кланетата. И това е доста скоро във времето. Може сега да се правят на добряци турците, но дай им шанс и ще ти отхапят ръката. Дори в ония времена е имало добри турци, но от горе идващата заповед е била: геноцид към всички българи в тракия и войската им не се е поколебала нито за миг. После идва и арменския геноцид. Турция е бомба с таймер
35
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не се палете толкова. Предизборни времена са. Единият избор в ниската земя мина. Очакванията са оправдани. Сега остава референдума в Турция. Нашите не ги броя, прекалено незначителни сме както за ЕС, така и за Турция. Напрежението ще остане докато минат изборите в Германия и Франция. И Турция и ЕС имат изгода статуквото да се запази. ЕС няма никаква изгода Ердоган да падне от власт, дори напротив.
34
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хаха, нали знаете? Накрая всички му клякат. Путин му клекна, че ЕС ли няма?
33
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 66,Извинявай, ама ако на ДОСТ казваш добри отношения, по добре да ги развалим. Българите винаги сме смятали редовите турци за добронамерен и трудолюбив народ, но политиците ви са по зле и от нашите и ще ви загробят.
32
1
 
22
 
! Отговори
И какво? преди 7 години
ЕС пък ще му прати обратно всички турци, които предполагам, че много ще се "зарадват" да се върнат в Анадол и да търсят препитание там, след като вече са свикнали с Европа.Да не е луд?Точно тези турци и близките им ще свалят от власт сегашните управляващи, ако те с необмислени действия предизвикат такова нещо.Да не говорим пък какво ще последва, ако вместо от Турция, ЕС започне да внася нужните стоки от Китай.
31
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 65 само дето Меркел го то търси не той нея мухахахаха
30
3
 
31
 
! Отговори
8 преди 7 години
80 милиарда евро е турския износ за ЕС. Тия стоки ЕС може да ги внася и от Китай, така че изходът е ембарго и санции за откачалника ердоган - и скоро ще целува *** на меркел, както го направи наскоро с путин
29
2
 
17
 
! Отговори
8 преди 7 години
ай *** да върнат първо получените пари!!!
28
4
 
27
 
! Отговори
Петко и Чавдар преди 7 години
Пускай ги ве... Айде и да ги мятаме...Един път за винаги!
27
4
 
27
 
! Отговори
акут преди 7 години
само приказки. турция разчита винаги на голямия блъв , нищо повече
26
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя па... Всичко било в техните ръце. Нали ще умрете от глад бе аланкоолу. Туризма ви замина по дяволите от много акъл. Пазарите ви са заплашени покрай изцепките в Холандия. В момента който "анулирате" споразумението се случват 2 неща :1 спират парите по въпросното споразумение.2 Европа "анулира" търговските споразуюения, изтегля си инвестициите и налага мито за турските стоки. В Китай ли ще продавате или във фалиралия рашастан?
25
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонименами, най-много да отнесе одринските бахчи към атинския пазар, ако се изпусне пак без да иска покрай топенето на снеговете, природа, какво да го правиш, но те руснаците и без това казаха, че засега нямат нужда от краставици, моркови, марули, репички и домати, имат си свои. пък и преди две години одринчани нали се научиха да плуват, докато ловят избегали шарани по улиците, няма страшно.
24
6
 
22
 
! Отговори
Су 34 преди 7 години
До EVETАко българия пусне яз. Ивайловград, нивото на световния океян ще се увеличи 2 метра и Ню Йорк и флорида ще остнат без вода, последния път когато българите пуснаха яз. Ивайловград потопиха изчезналия континет Атлантида.------------Затова България ви е била винаги на война и ти в момента говориш български!
23
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този няма представа колко е прав. Целият огромен европейски член им е в ръцете. Сами ще си го наврат накрая.
22
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голямо шоу ще стане ако пуснат мигрантите. ЕС ще обвини Турция в нарушаване на човешките права и от там здравата санкции. Когато приключат, Турция ще е толкова върната в 17-ти век, че турчеещите се в този сайт не само ще забравят че имат турски корени, ами дори и глаголицата ще научат без някой да ги е карал...
21
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин спря "2 самолета туристи" и турския туризъм без малко не фалира. Баба Жмеркел може не само да спре туристите, но и турските тирове. Набързо ще им узреят тиквите на комшиите, кой кого.
20
1
 
30
 
! Отговори
дежавю преди 7 години
"всичко е в мои ръце"... и Кадафи тъй повтаряше докато обикаляше с шатрата да събира рушвета от брюкселските зелки, обаче по едно време им писна, че чак и Берлускони с рубенцата го отнесе, въпреки подкрепата на приятеля Путин
19
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А той защо да ги държи нали са евроатлантици и модерни хора, нека ги интегрират къде е проблема. Няма само нас да карат да интегрираме ромите не виждам изобщо никакъв пролем, пускай Ердогане.
18
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
аре да ги пускат тия мигранти, че да се свършват тия мъки - по добре бърз край, отколкото мъка безкрай - или те или ние