Турция плаши да анулира споразумението за мигрантите

"Всичко е в нашите ръце", заяви турският външен министър
Обновена: 16 мар 2017 07:06 | 15 мар 2017 22:36,
217
Турция плаши да анулира споразумението за мигрантите
Снимка: БТА

Турция заплаши да анулира едностранно споразумението за миграцията с ЕС, сключено през март миналата година, което позволи съществено намаляване на притока на мигранти и бежанци към Европа, съобщава Франс прес.

Още по темата


"Може да прекратим еднократно това споразумение. Все още не сме информирали европейските си партньори, всичко е в нашите ръце", заяви турският външен министър Мевлют Чавушоглу в интервю за телевизия "24".

"Отсега нататък може да кажем "не го прилагаме повече и всичко е свършено", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато Българската войска е била пред портите на Константинопол, великите сили ни спират да влезем, хак да им е сега !!!
116
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Турция е бита карта в дългосрочен план, от момента когато на власт дойде Ердоган. Сега ще почнат мимикрии от които можем да пострадаме и ние, но няма да е задълго.
115
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Важно е,че след ред така речени революции между 1-та и 2-та европейски войни,заведени световни,ред държави,кои с непроменени имена,малко с променени имена и повече от тях дето след 2-та война вдигаха революции и станаха републики,поеха път на социализма,комунизма,смесен,но на социалистическа основа на управление кат позната,коят допуска в него ръководство на други сродни партии изначално произлезли от тях по презумция за непознато явление,в Европа по вяра мина с 1 гражд.война голяма кат резултат
114
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако Германия изгони всички турски гастербайтери - Ердоган ще падне от власт много много бързо. Те не останаха мислещи хора в Турция и той си прави каквото си иска. Да се върнат няколкото милиона турци от Германия и ще стане забавно.
113
5
 
22
 
! Отговори
до 149 преди 7 години
Турция ако анексира кърджалийско, първото, което ще направи, е да ви изсели от там и да засели района с истински турци, както направи в Кипър. Щото вие, с двойното гражданство, повечето сте с български имена в международните си български паспорти, т.е. потенциални троянски коне. А пък тези, които са на хранилка на вашите партии, мислиш ли, че ще искат да изпуснат кокала и да станат обикновени бачкатори в Турция?! Само ви бутат фитилите, за да си ги избирате за да си живуркат сладко
112
8
 
22
 
! Отговори
Прост преди 7 години
Време е да си вземем Цариград!
111
4
 
25
 
! Отговори
hans преди 7 години
абе селйания какъв бизнес ще итегли европа бе та нали са там за да правят пари:) ако искат ад се махат турция е достатъчно развита да си произвежда всичко сама а и китайците са добре дошли:)
110
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако нарушат споразумението, Европа да изтегли оттам всички бизнеси и да им е честито на турците
109
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво НАТО бе шамшали. Вие давате ли си сметка, че в Европа НАТО означава Турция?
108
1
 
24
 
! Отговори
BAY GANYO преди 7 години
EVROPA KATO KAZVA6E 4E SME VTORO KA4ESTVO PAK SE RADVAHME....ABE VSI4KO OT ZAPADA ZA NAS E DOBRO DO6LO, HUBAVO ILI LO6O BEZ ZNA4ENIE VSE NI E TAQ.6TO ZA MANTALITET E TUY NE6TO NEMOJAH DA GO RAZBERA
107
2
 
23
 
! Отговори
деус вулт преди 7 години
единственото нещо дето ще анулират са минаретата на света софия, ако продължават в същия дух.
106
5
 
30
 
! Отговори
парлама преди 7 години
Отворят ли техните граници за мигрантите, ния затваряме изцяло нашите . И те много добре го знаят това. Затова нека си лаят кучетата колкото искат...
105
2
 
18
 
! Отговори
ее преди 7 години
Все едно ИД да демонстрират в София и вие да обяснявате на ЕС че България е демократична със свобода на словото и всичко да е ок.
104
2
 
27
 
! Отговори
До напротив преди 7 години
Какво разпокъсват ЕС? Май те стяга чалмата? :))))))
103
14
 
26
 
! Отговори
напротив преди 7 години
Напротив, алчността да разпокъсат е на ЕС. То пък Турция още по могъща става. Действие с противодействиел
102
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Турция няма как да посегне към България, докато тя е в ЕС. Турция се скара жестоко с ЕС и всякаква възможност ЕС да допусне турска намеса тук намалява. Отделно, Ердоган се скара, с когото можа и набърка държавата си директно в Сирия.Нищо добро не ги чака турците, но да се оправят.
101
10
 
32
 
! Отговори
Товариш Туркочук преди 7 години
С Турция ще се случи това което се случи с Югославия, от алчност да владеят повече губят още повече. Всъщност подобни примери в световната история не са един и два!
100
3
 
26
 
! Отговори
HEY преди 7 години
Пак блести! Виж как. Могъща и Велика Турция.
99
11
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Турция трябва да бъде натикана обратно в Анадола и да се освободи Константинопол !!!
98
12
 
30
 
! Отговори
Хитър Петър преди 7 години
Турция може да завладее България, ако иска, но не бърза с това. Първо ще ни завладеят политически и властови, а след това и териториално. Няма да има война, защото българите ще са малцинство. Турция само ще анексира България като нейна провинция или като автономия, собственост на Турция. Ще направят турците един референдум и ще анексират България за тяхна територия. Това става много лесно и без война. Вече имаме 3 турски партии ДПС, НПСД и ДОСТ. Ако всичките влязат в парламента, сме загубени.