Мъж нападна военен патрул на летище "Орли" в Париж

Чути са и изстрели, нападателят е неутрализиран
Обновена: 18 мар 2017 11:44 | 18 мар 2017 10:55, Красимир Ангелов
63
Мъж нападна военен патрул на летище "Орли" в Париж
Снимка: БТА

Неизвестен мъж е нападнал тази сутрин военни, патрулиращи из залите на парижкото летище "Орли", предаде ТАСС, позовавайки се на френска телевизия.

Нападателят е действал сам, като той се хвърлил към военните и се опитал да изтръгне оръжието на един от тях. По данни на телевизията веднага бил неутрализиран от патрула. Чути са и изстрели, в резултат на които нападателят е убит.

Мъжът се укрил в един от магазините на летището, но бил убит от членовете на военния патрул. Това се случило към 7,30 часа по Гринуич. Няма ранени.

Инцидентът станал в южния терминал на летището, второто по големина в Париж и Франция и разположено на двайсетина километра южно от френската столица.

Сградата на терминала е отцепена, намиралите се в нея хора са евакуирани, натам са тръгнали специални части на полицията.

Временно са спрени полетите и на двата терминала на летище "Орли". Самолетите се насочват към "Шарл де Гол", съобщи Ройтерс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
0
 
! Отговори
хаха преди 7 години
В Руския кeнеф за сравнение над 40 000 души умират годишно от пиене на препарати, съдържящи алкохол. И платените рyски кyчки тръгнали да се смеят на европейските ценности.
25
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако питате Франсоа Оланд обаче той ще потвърди че Франция се радва на изключителна стабилност вследствие стриктното придържане към евроатлантическите ценности и принципи.
24
8
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
До Пошла Пикла С коментари като твоя се пропуква толерантността, която и без друго е много крехка. Антибежанска пропаганда има в България и такива като теб участват в нея.
23
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на Европейските власти. До сега всички терористи ги разстреляха на място. Показват,че няма да има милост пред тероризма!
22
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Франсета да не се разхождат безцелно, но като видят аллахакбаровец да си отстрелват веднага! Те се отличават с едни "хубави" бради, с един фанатичен блясък в очите, с жените им като пингвини. Понякога с четири, щото Аллах толкова разрешава. Когото и да фраснат няма да е грешка. Знаем, не всички муслита са терористи, но всички терористи са муслита. Да си ги отстрелват и да знаят, помагат на прогреса.
21
0
 
11
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
До МАС На бой кантар няма. И много зависи, защо се биеш, защо слагаш главата в торбата. Плащат ли ти, както на нашите *** в Афганистан, или се биеш за дома и семейството си.Прлимер от преди 100 години-Нашата кавалерия помита казаците , но в Добруджа.По-скоро-Французите са бити от виетнамци, в Диен Биен Фу.Спомени това име пред французин, и виж реакцията на човек, от тази велика нация.Американците-Корея и Виетнам.важното е, кой за какво се бие, за пари или за друго.
20
2
 
9
 
! Отговори
трол преди 7 години
Защо в Русия която е най големия враг на Ислямска Държава няма атентати,а Запада който подържал Ислямска Държава постоянно има атентати за което отговорност поема Ислямска Държава.
19
0
 
26
 
! Отговори
Жалко преди 7 години
Ангела Меркел остана с един гост по-малко! Жалко.... Но нищо! На негово място тя още 20 ще покани!
18
3
 
21
 
! Отговори
Пошла пикла преди 7 години
Изстрадали от войната, добри хора - мохамедани! Как да не ги приеме човек в къщата си?! Доктори, адвокати, лунни инженери! Да се чуди човек, що за лоши хора живеят в Елин Пелин и Белене, за да не искат таз' миролюбива, кротка маса бежанци да ги облагороди, да им построи (съвсем безплатно!) джамии и да се погрижи за дефлорацията на синовете и дъщерите им от най-ранна детска възраст!?!
17
0
 
16
 
! Отговори
Ани Салич Нова Тв преди 7 години
Нападателят крещял с пълно гърло "Бог е велик" на... арабски!
16
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По брояч 45 коментара, А реални в сайта само 18 коментара. В тази сложна сметка се пита човек, ТУКА ИМА (ЛИ) ЦЕНЗОРА
15
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ааа не е възможно, той е клет бежанец, който бяга от война и трябва да го подслоним...
14
1
 
1
 
! Отговори
aa преди 7 години
Това е добър репортаж, напомня ми за 4-те лъва (4 lions), явно нещо такова е станало.
13
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
вече и любители терористи се навъдиха,професионалистите свършиха иде ред на аматьорите
12
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дори да е бял,хетеросексуален,християнин истински французин винаги трябва да се казва какъв е произходът,религията и етносът на престъпниците.Това е много важно.Докато ни убеждават,че ентосът,религията,националноста на хората няма значение и всички сме равни проблемите няма да се решат.Колкото и да се прикрива истината,фактите са категорични,че ***,арабите,авганистанците,мюсюлманите извършват сто пъти повече престъпления от белите и християните.
11
2
 
22
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 7 години
Човекът е бил в депресия и психоаналитикът му е препоръчал стрелба по движещи се мишени като терапия. А тия *** военни да го лишат от прсвото му на лечение. Срамота
10
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Последен опит . политкоректен -ха-ха Кой ли е човечецът и какво ли го е сполетяло, та искал да отнеме автомата и да стреля.Мда, мисля че е получил амок , тази много модерна напоследък болест на едни мили хора
9
1
 
8
 
! Отговори
МАС преди 7 години
Май не знаеш какво е армейски Спецназ към ГРУ. Какво намесваш нашите от СОБТ които са си полицейски. Хората си имат ОМОН, СОБР. Имат си и Алфа, Вимпел и прочее. Тия към ГРУ са най подготвените и най добрите. Знаеш ли какво щеше да се случи със селянчетата от Коиловци ако се бяха натъкнали на такива.
8
0
 
4
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 7 години
Е да ама фхренската е най популярна. Ах тая гилотина ;)))
7
1
 
19
 
! Отговори
risk assessor. преди 7 години
Инцидентът май е станал на изхода на турските авиолинии.Сигурно е бил някой гюленист.