Мъж нападна военен патрул на летище "Орли" в Париж

Чути са и изстрели, нападателят е неутрализиран
Обновена: 18 мар 2017 11:44 | 18 мар 2017 10:55, Красимир Ангелов
63
Мъж нападна военен патрул на летище "Орли" в Париж
Снимка: БТА

Неизвестен мъж е нападнал тази сутрин военни, патрулиращи из залите на парижкото летище "Орли", предаде ТАСС, позовавайки се на френска телевизия.

Нападателят е действал сам, като той се хвърлил към военните и се опитал да изтръгне оръжието на един от тях. По данни на телевизията веднага бил неутрализиран от патрула. Чути са и изстрели, в резултат на които нападателят е убит.

Мъжът се укрил в един от магазините на летището, но бил убит от членовете на военния патрул. Това се случило към 7,30 часа по Гринуич. Няма ранени.

Инцидентът станал в южния терминал на летището, второто по големина в Париж и Франция и разположено на двайсетина километра южно от френската столица.

Сградата на терминала е отцепена, намиралите се в нея хора са евакуирани, натам са тръгнали специални части на полицията.

Временно са спрени полетите и на двата терминала на летище "Орли". Самолетите се насочват към "Шарл де Гол", съобщи Ройтерс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Нападателят се хвърлил към военните и се опитал да изтръгне оръжието на един от тяx"Сега военния да докаже неизбежна самозащита. (Нападателя е бил невъоръжен)Или в така наречените "цивилизовани" страни може да се стреля когато трябва. А тука треперим и даже като някой влезне в имота ни нямаме право да се защитим. (Референция към статията "Смела мадама гръмна натрапник, но я чака затвор")
5
0
 
19
 
! Отговори
Циник преди 7 години
От 25 - 5 коментара!Е тва е свобода на словото!
4
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Моля, не трийте мненията които реално отразяват отношението НИ към мирната религия. Тази религия в мирно време избива хиляди, какво остава ако се позволи да властва или завземе властта, по какъвто и да е начин.
3
0
 
17
 
! Отговори
МАС преди 7 години
Те ония от Коиловци добре че не са попаднали на армейския Спецназ, че щяха да пострадат много лошо.
2
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Християнски евроценности.
1
1
 
23
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 7 години
Революциите почнаха от Франция, ислямската и тя така май