Анкара: В Европа се надига вълна от "туркофобия"

Говорителят на Ердоган иска нов митинг в Германия преди референдума
19 мар 2017 13:06, Анисия Иванова
144
Анкара: В Европа се надига вълна от "туркофобия"
Снимка: БТА

В Европа се надига вълна от "туркофобия", докато Турция посочва грешките на Европа, каза днес говорител на турския президент Реджеп Тайип Ердоган, предаде Ройтерс.

По думите на говорителя съществува възможност за организиране на нов митинг в Германия преди турския референдум на 16 април. По повод изявлението на шефа на германското разузнаване, че опитът за преврат в Турция е послужил като повод за масовите чистки в страната говорителят каза, че това е доказателство за подкрепата на Германия за "терористичната организация", която стои зад преврата.

Той добави, че ако САЩ екстрадират Фетхуллах Гюлен, това ще подобри двустранните отношения, пише БТА.

Говорителят на Ердоган съобщи още, че Турция е страна, която се отнася приятелски с чуждестранните инвеститори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
3
 
12
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Кой нормален човек се интересува от преврата в Турция? Жалко е, че не успя!Факт е, че Талипхан Ерсдухан се е засилил мощно по нанадолнището, и ще повлече Турция със себе си!Хак им е - безпросветните бюлюци - друго не заслужават!
63
3
 
5
 
! Отговори
EVET преди 7 години
До Анонимен"летищшето на Мармарис ????"В Мармарис няма летище, ***, най близкото летище от Мармарис е Даламан на около 90км. До там Ердоган е отишъл сигурно с файтона :)
62
2
 
5
 
! Отговори
Ганьо преди 7 години
До Димитър АсеновПревратът започна след 23:00 часа.-------------------------------------------ти на това през нощта ли му викаш? Пхахаххахзащо с тоз узунов да земете да си напишете истинските имена?
61
2
 
5
 
! Отговори
zzp nl преди 7 години
Ta zatova li erdo treperese na telefona i podkanvase naroda da izlese na ulitsata i da mu spasi nasrania ot strah giz.Abe drugi *** nema li vsekide den za toz seytanin li ste cetem po novinite.
60
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Турция се превръщат на нещо като Северна Корея на верска основа.Ердоган е нагъл диктатор който въви по стъпките на Чаушеско, Кадафи и Садам.
59
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименА Ердоган пристига в Истанбул с ХЕЛИКОПТЕР, от град Даламан,....- - - -Що бе, да не му се е развалил файтона ???
58
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен4. Няколко самолета излитат едновременно от 4 летища, които излъчват кода да самолета на Ердоган! ........- - - - -Теорийте на конспирацията ги знаем, но в случая дори не е имало нито конспирация нито теории !!! Тези неща можеш да си говориш със съселяните си в кръчмата ! Живеем в 21 век ! И не говори за някакви войничета в хеликоптери които "прихващат" съобщения и т.н. Не ни обяснявай и за някакви си 4 самолета излитащи едновременно от летищшето на Мармарис ????
57
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
4. Няколко самолета излитат едновременно от 4 летища, които излъчват кода да самолета на Ердоган!А Ердоган пристига в Истанбул с ХЕЛИКОПТЕР, от град Даламан, който лети ниско и без светлини за да заблуди тези като теб, които ден и нощ се молят на Бог, Цариград да стане български
56
3
 
13
 
! Отговори
сапунка преди 7 години
изнудвай ги за милиарди, дръж се на гости като изтърван от гората, пращай им хакери, *** и терористи, викай им "фашистки останки", ври си нахално гагата с грандомания, лакомия и агресия дето не ти е работа, досаждай с претенции на вечно ощетен, недооценен и дискриминиран от живота, пуйчай се величествено, дърляй се и репчай с всички, насаждай проблеми, където ги няма, пък после подсмърчай "ни мъ обичат" да хълцат кадъните
55
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ1. жертвите са 249, ранените с трайни увреждания са над 1500, и 10 са много все пак това са мирни цивилни граждани без никакви оръжия! да наричав 200 души малко е фашизъм2. и превратаджиите са хора, пред тях имаше цивилни, ако на теб в казармата някой ти нареди да стреляш пред цивилни които нямат дори прашка за самозащита ти ще стреляш ли.3. В Турция има разузнаване на като България, заплатаджии,и ДАНС витми
54
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ердоган не става и за селски кмет,а турците ще го правят султан,ха,ха,ха!
53
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След помирението си с Русия, Турция започна да разклаща ЕС с действията си. Въпросът е дали помирението е истинско или имаше за цел да предизвика именно едно такова поведение у самозабравилите се турски политици. Няма да се учудя, ако турският елит бъде мотивиран да се позабрави още малко, след което съвсем неочаквано и за тях самите, руснаците да променят тотално позицията си и да станат отново освободители на някой. Политиката е мръсно нещо, така че нищо чудно, а и ЕС така просто ще рухне...
52
7
 
1
 
! Отговори
EVET преди 7 години
До РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪобиконвено когато пращаш 3 хеликоптера с войници с цел политическо убийство, те знаят кого трябва да убият
51
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такива голями плакати на Ердоган ,едно време е имало на Сталин в СССР и Хитлер в Германия.Ясно е,от едно тесто са замесени и тримата.
50
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪПотърси и ще намериш той самия си го призна ***! Незнам какво се опитваш да докажеш, можеби че Ердоган е умен стратег, и че цяла европа печели от него, можеби до някъде си прав!
49
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До JulsТова за словна в стъклен магазин го каза той самия за Рутте, ти вероятно си ФЕТО, я бързо ДАНС да се самосезират!
48
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До EVET???? Ти какво ? да не би да искаш да ставаш поданник на султана ???
47
4
 
20
 
! Отговори
Juls преди 7 години
Големият държавник умее фино да лавира между интересите на отделните сили и да печели дивиденти за народа си без да си създава врагове, Ердоган в политиката е като слон в стъкларски магазин, лидери като него в крайна сметка завършват зле, лошото е че междувременно могат да се превърнат в истинско бедствие за своя и за други народи. Ердоган не само че не е силен политик, той изобщо не е политик, а е най - обикновен хитър анадолски *** с власт.
46
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ВреметоТо не е започнало още приятел, почакай и ще видиш, ако не видиш ще видят твоите деца
45
9
 
4
 
! Отговори
EVET преди 7 години
До РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪНе беше генерал а най обикновен редник в един хеликоптер! Промитите мозъци обикновено са глупави, особено ако са промити от кръстоносците!