Ердоган пак скочи на Меркел, прибягвала до "нацистки практики"

Турският президент видя "нова страница" в борбата срещу страната му
Обновена: 19 мар 2017 18:31 | 19 мар 2017 18:31, Веселина Йорданова
323
Ердоган пак скочи на Меркел, прибягвала до "нацистки практики"
Снимка: БТА

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган обвини днес германския канцлер Ангела Меркел, че използва "нацистки практики", предаде Франс прес.

Още по темата
Отношенията между Анкара и Берлин се влошиха, след като германските власти не позволиха прояви на турски министри на германска територия по повод предстоящия на 16 април в Турция референдум за увеличаване на президентските правомощия.

"Когато ги наричаме нацисти, на тях (европейците) им става дискомфортно. Те действат солидарно. Особено Меркел", каза Ердоган.
 
Но точно сега използваш нацистки мерки, каза Ердоган (в обръщение към Меркел). 
 
Срещу кого? Срещу моите съграждани и братя в Германия и срещу нашите министри, които заминаха за Германия, за да участват в митинги в рамките на кампанията, каза президентът. 
 
Той изтъкна, че кризата в отношенията с Европа през последните дни е показала, че "е отворена нова страница в продължаващата борба срещу Турция". 
 
Маскен балът свърши, каза още Ердоган, обвинявайки Европа в подкрепа за терористични организации. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


323
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До християни мюсюлмани.Ти какво си пушил бе, джанъм? Тия импликации за нетолерантните християни къде ги прочете?Айде извади ми инфо за три (3) случая в последните 10 години, в които християнски терорист атакува друговерци на изцяло религиозна основа, крещейки "Исус е велик". Давай, чакам те.
169
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чул те господ, хирдухане.Дай боже някой най-после да се усети и да прибегне до баш нацистки практики спрямо вас и себеподобните ви. Щото взе да ни писва от вас и всички тарамбуки.А белия човек като се ядоса, не пали няколко магазина в Балтимор, а пали целия свят.
168
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Турците са доста свестни като народ.
167
2
 
2
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 7 години
До 174:Как се изтегля бизнес за милиони или милиарди г-н знаещ професоре? Решаваш и хопаа- бизнеса е изтеглен? От раз? Имаш фабрика например някъде в Турция, решаваш да изтеглиш бизнеса си и...? Обясни ни, молим те. Нали трябва да я продадеш на някой, пък било то и на загуба, не можеш да я преместиш.Още нещо да те попитам, че гледам си знаещ: ти къде следиш дали някой не си е изтеглил бизнеса? В този сайт ли: DutchBusinessesInTurkeyForSale com или някой ежедневно специално те информира?
166
2
 
6
 
! Отговори
ШАРАН БГ преди 7 години
"Ако би мирно седяло, не би чудо видяло" От 1,7 млн. турци в Германия само около 200 хиляди имат немско гражданство. Останалите са "чужденци". Като такива,те могат да бъдат екстрадирани одма с чиста съвест от германците. И тогава пак ще имаме "възродителен процес", но на немска територия! С неразумна политика всеки човек с власт може да докара само беди и страдания на своите сънародници !! Впрочем, историята доказва , че най-големият тиранин за обикновения човек е собственото му правителство !!
165
5
 
18
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Този човек е просто нагъл т*панар! Нищо "хитро" няма в стремежа му, да стане султан! Нищо "хитро" няма във връщането на Турция в тъмните векове на средновековието! Нищо "хитро" няма в изолацията на Турция от "западните цивилизации" Този е един нагляр ползващ се от тоталната про*стотия на турците!Очаквам ако спечели референдума - нещо като гражданска война с 15 000 000 кюрди...и несъгласните с режима турци!Сунитска Турция може да стигне и до война с шиитски Иран...този е един чукч*а в турски вариант
164
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахаха,този човек е много хитър,просто нямам думи или просто е с рамо от руснаците,заради многото изгоди помежду им,не само от търговия.А и в последния момент,но на време се извъртя към посоката на вятъра - "Маскен балът свърши, каза още Ердоган, обвинявайки Европа в подкрепа за терористични организации.",ни лук ял,ни лук мирисъл,хаха,но при всички положения е по-хитър от европейските политици.
163
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЕРДОГАНКъде го видя това? дай източник, ако е така наистина става интересно, миналата седмица САЩ казаха че Турция купува С400 с подкрепата на САЩ
162
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 186Осман цял живот е бучил тютюн и пак ще бучи живот и здраве, но ако дойдат ДПС на власт може да не остане тютюн за бучене.
161
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ех Османе Османе, дали ДОСТ или ДПС ще дойде няма значение ,ти пак ще си бучиш тютюна
160
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аха идва ДОСТ...,БСП и ДПС идват на власт,те даже преди оставката вече държат положението в България.
159
3
 
16
 
! Отговори
християни мюсюлмани. преди 7 години
Умръзнами да слушам все едни и същи фашистки глупости, на никой не му пука за ЕС, България, Турция, вие тука сте се събрали само да плюете, кой, Ердоган, кой Путин, кой ЕС, кой по България, няма да се оправите! Ако клавиатурите произвеждаха ток щеше да стигне за някой малък град само от тази статия. Спрете да се плюете един друг, прегърнете се все пак сте живеели заедно по тези земи, на Ханс не му пука за вас но на Хасан може да му пука, толкова от мен. Лека
158
1
 
3
 
! Отговори
evro преди 7 години
До ВъзмутенАбсолютно прав!
157
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чудя се колко ли страни вече подготвят "нещастен случай" за Безумеца и какво ли точно ще му се случи...
156
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Австрия иска да изгони балканците закачени за социала им. Скоро ще започне отлюспването на второскоростниците. Тогава ще усетите Ердоган точно за какви фашистки практики ви говори.
155
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фесовете са много активни ама скоро ще замлъкнат
154
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Време е да забранят двойното гражданство в Европа
153
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега чуждите инвестиции напускат страната и икономиката пропада....Интересно защо никой голям инвеститор не се изтегля от Турция? Дори храбрите холандци след грандиозния "скандал" си стоят. Защо ли?
152
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те да си се оправят,не е наша работа.Нито знаем какво точно се случва в Турция,нито какво задкулисно се случва в Европа.Новините понякога може да са подвеждащи,не е добре да се поддаваме на провокации!
151
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва им само една забрана да пращат камионите в Европа и са загинали....България дали може да си позволи да изгуби тези пътни такси? Освен това отдавна стоките за Европа не се движат с камиони. Камионите са само за балканския регион.