Крим иска: Путин да е президент за цял живот

СССР никога нямало да се разпадне, ако Путин бил начело
Обновена: 19 мар 2017 09:20 | 19 мар 2017 08:58, Анисия Иванова
410
Крим иска: Путин да е президент за цял живот
Снимка: БТА

Подкрепяният от Русия премиер на Крим заяви днес, че Владимир Путин трябва да стане доживотен президент на Русия и че СССР никога е нямало да се разпадне, ако Путин е бил начело му по онова време, предаде Ройтерс.

Сергей Аксьонов направи това изказване в деня, в който се отбелязва третата годишнина от анексията на Крим към Русия. Премиерът на Крим заяви още, че Русия се нуждае от постоянно силно лидерство, за да се бори срещу множество външни заплахи.

"Ако нашият президент Владимир Владимирович Путин отговаряше за тези неща, когато СССР съществуваше, то съюзът нямаше да се разпадне", каза Аксьонов. Преди броени дни той каза, че Русия има нужда от монархически стил на управление.

"Владимир Владимирович трябва да бъде президент за цял живот", допълни днес Аксьонов пред руската телевизия Россия 24.

Същевременно с концерти в Москва и в Симферопол бе отбелязана третата годишнина от анексията на Крим, предаде ТАСС.

Точно преди три години на 18 март 2014 г. руският президент Путин направи обръщение пред Федералното събрание (руския парламент), в което уведоми депутатите за предложенията на парламентите на Крим и Севастопол за присъединяване на полуострова към Русия, пише БТА.

После премиерът на Крим Аксьонов, председателят на парламента на Крим Владимир Константинов и кметът на Севастопол Алексей Чалий подписаха договор за образуване на нов субект в състава на Руската федерация.

Церемонията по анексията се състоя в Кремъл. Преди нея на референдум в Крим мнозинството от избирателите се произнесоха за присъединяване към Русия, припомня ТАСС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


410
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
291
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалкото е че интелигянцията осъзнава на къде ги води Путин, но са малочислени и безсилни пред простаците които го боготворят. Горките руснаци пак се връщат с десетки години назад...
290
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те не са гласували на референдума за анексиране на по;уострова. Гласуваха за присъединяване. Може ли толковяа недоучили хора да се изказват по сериозно теми и да си вярват? Явно може ;)
289
4
 
8
 
! Отговори
САЩ са ВЕЛИКИ преди 7 години
Който се радва на кремълскоро жуже и неговата скапана държава рАШКА има спешна нужда от психиатър :) Ние русофобите сме повече и ако стане конфликт , много русофили ще търсят убежище при *** ... само като му видят сурата и им се насълзяват дупенцата сигурно ...
288
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на В.Путин! Истински държавник!!!
287
5
 
4
 
! Отговори
баю преди 7 години
ААААА НЕ! Какви са тези дето искат това? Неможе! Еврогей.четата и краварите недават. Неможе народа да се слуша. Кои са те? Никои! Просто едни мравки дето шават такива са според еврогеите и краварите!
286
1
 
1
 
! Отговори
Shopp преди 7 години
До АнонименСамо дето БНП на *** не е 3,6, а е 1,2.
285
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 305Плевньо - ***
284
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ни са знай 303А ако в краварския "доход" запишат и нищо неструващите фейсбуци и туитъри, на които само ако им дръпнеш шалтерчето НЕ СТРУВАТ НИЩО И СА ПЪЛЕН ВЪЗДУХ!!!!! За какво са ти, да си слагаш снимките? И от ТОВА СЕ ВДИГА БЛАГОСЪСТОЯНИЕТО НА НАРОДА? Амчи краварския "бюджет" е пълен с такива "дупки"! И от тях и стават кризите, а най-страшната тепърва предстои! И неслучайно е Тръмп на власт, защото говедарчетата ВИЖДАТ накъде отиват нещата и се опитват да дръпнат стоп-крана!Ще успеят ли?
283
0
 
0
 
! Отговори
Кримнаш преди 7 години
Имаше една Ани по мрежата дето се застъпваше за достойно заплащане на троловете. Май и запушиха устата.
282
2
 
2
 
! Отговори
До 305 преди 7 години
Росен Плевнелиев
281
2
 
2
 
! Отговори
Ха! преди 7 години
Тази снимка са я правили в Понеделник. Още не е изветрял.
280
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам кой си изгонил и какво си пуснал. Ама на мен сега само техниката ми струва ,колкото москвича ти дето си го чакал 15 год. И то ако си бил в партията иначе и без Москвич може.
279
2
 
5
 
! Отговори
хахахахааа..... преди 7 години
Назовете поне един президент на България, който е национален лидер!
278
6
 
5
 
! Отговори
ни са знай преди 7 години
Ако в Русия включат и дохода от къдрене на домашните кучета към националния, то сигурно икономиката им ще скочи много напред!
277
8
 
6
 
! Отговори
борис до един идиот преди 7 години
Тази година изпреварват Германия и стават 5-та икономика в света/става въпрос за русия/.Брутния продукт на Германия е над 5 пъти по-голям от руския.Трябва да си съвсем изперкал, та да си помислиш, че деградиращата руска икономика може да стигне процъфтяващата германска.
276
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ние па си искаме у Банкя Бойчето да стане први теляк у минералката, ама кой слуша
275
9
 
5
 
! Отговори
РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ преди 7 години
Крим иска: Путин да е президент за цял животТУРЦИТЕ ПЪК " ИСКАТ " ЕРДОГАН ДА Е ПРЕЗИДЕНТ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ ! И ТУРЦИТЕ КАКТО РУСНАЦИТЕ - " ИСКАТ ДОБРОВОЛНО " !
274
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изгонихме руснаците и пуснахме американците, а те взеха, че дойдоха ......... с танковете си.
273
6
 
4
 
! Отговори
Мужик преди 7 години
Барух му се вика култ към личността! Иначе казано-идолопоклонничество. Това не пречи на алкохолиците да се пишат за сторжени на православието. Прости лицемери!
272
0
 
2
 
! Отговори
До 295 преди 7 години
Направо ша цъфне светът, ша знайш!