Крим иска: Путин да е президент за цял живот

СССР никога нямало да се разпадне, ако Путин бил начело
Обновена: 19 мар 2017 09:20 | 19 мар 2017 08:58, Анисия Иванова
410
Крим иска: Путин да е президент за цял живот
Снимка: БТА

Подкрепяният от Русия премиер на Крим заяви днес, че Владимир Путин трябва да стане доживотен президент на Русия и че СССР никога е нямало да се разпадне, ако Путин е бил начело му по онова време, предаде Ройтерс.

Сергей Аксьонов направи това изказване в деня, в който се отбелязва третата годишнина от анексията на Крим към Русия. Премиерът на Крим заяви още, че Русия се нуждае от постоянно силно лидерство, за да се бори срещу множество външни заплахи.

"Ако нашият президент Владимир Владимирович Путин отговаряше за тези неща, когато СССР съществуваше, то съюзът нямаше да се разпадне", каза Аксьонов. Преди броени дни той каза, че Русия има нужда от монархически стил на управление.

"Владимир Владимирович трябва да бъде президент за цял живот", допълни днес Аксьонов пред руската телевизия Россия 24.

Същевременно с концерти в Москва и в Симферопол бе отбелязана третата годишнина от анексията на Крим, предаде ТАСС.

Точно преди три години на 18 март 2014 г. руският президент Путин направи обръщение пред Федералното събрание (руския парламент), в което уведоми депутатите за предложенията на парламентите на Крим и Севастопол за присъединяване на полуострова към Русия, пише БТА.

После премиерът на Крим Аксьонов, председателят на парламента на Крим Владимир Константинов и кметът на Севастопол Алексей Чалий подписаха договор за образуване на нов субект в състава на Руската федерация.

Церемонията по анексията се състоя в Кремъл. Преди нея на референдум в Крим мнозинството от избирателите се произнесоха за присъединяване към Русия, припомня ТАСС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


410
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
271
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако не беше джуджето, лицемерите от запад да са разкостили Русия до сега няколко пъти, както направиха с нас междудугото!
270
5
 
6
 
! Отговори
адолф хитлер преди 7 години
Аз също имах висок рейтинг.
269
8
 
8
 
! Отговори
мазепа преди 7 години
Путин да става направо цар на Русия и президент на света. Така целия свят ще живее щастливо.
268
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Атлас3,6 трилиона $, разделено на 142млн. руснаци прави по 2000 евро на месец на човек, включително децата и пенсионерите.
267
9
 
11
 
! Отговори
Петьо-Еврей преди 7 години
Предлагам да стане президент и на България!! гласуваме
266
6
 
6
 
! Отговори
юбералес преди 7 години
Сергей Аксьонов е най-верния привърженик на движението ''Свидетелите на Путин''. Но по темата СССР е по-добре да си мълчи, защото изглежда като ***.
265
11
 
3
 
! Отговори
Атлас преди 7 години
Ех Русия, Русия. Имат толкова ресурс, а БВП им е наравно с Италия..........СПРЕТЕ със тая простотия бре..........отворете кънтриметър (Хамерикански сайт) и там пише:-Италия -1,4 трилиона,-Русия- 3,6 трилиона,къде го видяхте това развенство бе????Тази година изпреварват Германия и стават 5-та икономика в света.
264
4
 
5
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
ЦАР (Цезар) на Вселената......ехаааааааа.....
263
9
 
11
 
! Отговори
монти пайтън преди 7 години
Хиляди руснаци емигрират на запад,дъщерите на Путин живеят на запад,а пък кримчани искали Путин за президент хахахаха
262
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това означава завинаги. Вече се разбра,че Путин не е обикновен човек, а Бог,който за наше удобство е приел човешки образ,защото ние сме твърде нисши за да разберем Божествената му същност. Съвсем скоро,това ще бъде обявено официално и лъжливите религии-християнство,ислям,юдеизъм и т.н,ще бъдат заменени с истинската религия,към Бог Путин.
261
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-големи *** в този сайт от Шоп, Василев, Старбъкс, Странджата, Говедарин, Василев...и оня Одисей дето може да се е превъплатил в някой от другите не познавам.
260
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
284 Ти не знам за руските лакеи, но виж един *** като Старбъкс как лиже задните части на американеца...понеже вече се има за американец...
259
4
 
12
 
! Отговори
Ха- ха- ха преди 7 години
Руските лакеи до такава степен са се русифицирали, че се представят за етнически руснаци.
258
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Старбъкс, ти да не живееш на лодка в Атлантическия океан че да е 6 часа в момента?
257
10
 
6
 
! Отговори
Я РУССКИЙ преди 7 години
Крим е руски, извоюван e с кръв и чест от руските войници срещу турците.... И присъединен от Екатерина Велика в Руската Империя ! Ако не беше така, може би сега щеше да турска територия....
256
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
277 Старбъкс, една рускиня винаги се познава по акцента. Когато ти се обадих преди време, тя вдигна телефона вместо теб и нямаше грам акцент. Що така лъжеш бе, ***???
255
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
275, Вярно Путин е психопат. Ако е нормален човек да беше се огънал 100 пъти през тия години под натиска на Европа и САЩ и техните мръсни подмолни шантажи. Нещо повече, Путин е психопат и за друго...целият свят знае че няма да му мигне окото ако нападне някой Русия и ще има нещо ядрено във въздуха!
254
2
 
4
 
! Отговори
Mr STARBUCKS преди 7 години
До 274 Нали съм ви казвал, че живея от 10 години с рускиня. Станала душичката рано, направила кафе за двама, и готви в момента. Как да не отвърна на нейното топло отношение към мен.Ама на теб темата уважение и романтика,май ти идват,като плява. Часът в момента е 6.17 АМ.
253
7
 
9
 
! Отговори
бай иван преди 7 години
Ех Русия, Русия. Имат толкова ресурс, а БВП им е наравно с Италия. Ако бяха случили на управник никога нямаше да гласуват за човек като Путин. Същите са като българите, тъпкани, тъпкани, тъпкани че не знаят кое е добре за тях.
252
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин е психопат, масов убиец и военнопрестъпник. Щом на евразийските пpимати доставя удоволствие да го имат за доживотен диктатор да го направят. Ако желаят може и да го обявят за светец преживе, само да не налагат примитивните си възгледи на света.