Крим иска: Путин да е президент за цял живот

СССР никога нямало да се разпадне, ако Путин бил начело
Обновена: 19 мар 2017 09:20 | 19 мар 2017 08:58, Анисия Иванова
410
Крим иска: Путин да е президент за цял живот
Снимка: БТА

Подкрепяният от Русия премиер на Крим заяви днес, че Владимир Путин трябва да стане доживотен президент на Русия и че СССР никога е нямало да се разпадне, ако Путин е бил начело му по онова време, предаде Ройтерс.

Сергей Аксьонов направи това изказване в деня, в който се отбелязва третата годишнина от анексията на Крим към Русия. Премиерът на Крим заяви още, че Русия се нуждае от постоянно силно лидерство, за да се бори срещу множество външни заплахи.

"Ако нашият президент Владимир Владимирович Путин отговаряше за тези неща, когато СССР съществуваше, то съюзът нямаше да се разпадне", каза Аксьонов. Преди броени дни той каза, че Русия има нужда от монархически стил на управление.

"Владимир Владимирович трябва да бъде президент за цял живот", допълни днес Аксьонов пред руската телевизия Россия 24.

Същевременно с концерти в Москва и в Симферопол бе отбелязана третата годишнина от анексията на Крим, предаде ТАСС.

Точно преди три години на 18 март 2014 г. руският президент Путин направи обръщение пред Федералното събрание (руския парламент), в което уведоми депутатите за предложенията на парламентите на Крим и Севастопол за присъединяване на полуострова към Русия, пише БТА.

После премиерът на Крим Аксьонов, председателят на парламента на Крим Владимир Константинов и кметът на Севастопол Алексей Чалий подписаха договор за образуване на нов субект в състава на Руската федерация.

Церемонията по анексията се състоя в Кремъл. Преди нея на референдум в Крим мнозинството от избирателите се произнесоха за присъединяване към Русия, припомня ТАСС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


410
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
251
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Старбъкс, нали пишеш в момента от САЩ?Кажи ми човече колко голям оллигофрен трябва да си за да станеш в момента където сега е 5 часа сутринта на източното крайбрежие на Щатите и да пишеш тъппотии? Ти си изтървал влака, брат!Тотално си се сдухал!
250
13
 
2
 
! Отговори
Калин преди 7 години
Аз очаквам Русия да се разпадне три години след като умре Путин.Така просто не може да се живее, но всички неща имат инерция.Като имаме предвид че на 28 октомври 1982 г почина Леонид Брежнев и 1985 дойде Горбачов със неуспешния си опит да тръгне по Китайски път на развитие (което тогава наричаха перестройка) може да се очаква около три години лаг по думите на Горбачов.
249
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До разбираемо А бе *** ,кога татарите са били (българи) ..аиде вземи си соросоидната пропаганнда и си я заври сещаш се къде,защото Истината е,че българите по времетио на кан Кубрат сме имали държава точно там в Украйна и Крим ,но предшествениците на днешните управници в Киев хазари унищожават Стара и Велика България със столица-Фанагория и започват безмилостно да избиват българите останали по тези земи.В битка с хазарите умира и Кан Аспарух и гроба му е в Украйна
248
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Муахахахах...коварните козни на ИНЗ.....А дали няма да те нападат джедаите от Мелмак(планетата на АЛФ)???
247
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредният кремълски маймунджуджелък.
246
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин е един престъпник който може да се сравнява само със Сталин.Руснаците ще му берат гайлето. Ние трябва да сме сплотени за да отразим коварните козни на ИНЗ.
245
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България е в клинична демографска смърт!..България изчезва ,това стряскащо предупреждение отправи пред БНТ доц.Петър Иванов -директор на Демографския институт към БАН.Картината която той очерта е апокалиптична// Те това ни докараха новите ни западни (приятели) и нео-либерасткия им глобализъм ,за сметка на катастрофа която сега е в България ,кога бяхме с нашите руски братушки по времето на Живкков България бяхме 10 мил. и всеки имаше работа ,безплатно образование,здравеопазване и сигурност
244
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахахах..чекидджията Старбъкс станал да пише иддиотските си коментари в 4-5 сутринта . Уахахахххаа....
243
1
 
8
 
! Отговори
разбираемо преди 7 години
Населението на Крим, такова каквото е сега, се състои от преселници които заеха къщите на изселените Българи - наричани Татари от руската империя.Разбираемо, ако след време наследниците на тези хора се върнат и си поискат имота и недай-боже обезщетение, големите губещи ще се окажат тези преселници които са дошли без нищо и ще трябва да си отидат без нищо.Те се надяват че значителна част от коренното население умря от глад, студ и болести натирено в целината без покрив и тези хора няма да могат
242
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 259 Извода е, че като ти видя ник-а, Старбъксе и знам , че винаги ще има маллоумен пост под него. Доказа го и сега!Вие в Хамерика няма ли да се развиете мисловно най-после?
241
8
 
8
 
! Отговори
Браво на Путин! преди 7 години
Не само Крим, цялата държава иска да те види президент!
240
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КРИМ Е УКРАИНСКИ!
239
8
 
7
 
! Отговори
Mr STARBUCKS преди 7 години
Преди два дни, в този сайт имаше три теми на СЕКСУАЛНА тематика.По всяка тема, коментарите бяха между 2 и 13.А като видите сурата на високият снажен убавец от КРЕМЪЛ от 300 до 500.Извода, какви хора влизат тук, направете сами.
238
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонименрусия си смъкна гащите и се одупи на Ердоган
237
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БЪЛГАРИЯ ИЗГОНИ РУСИЯ! БЪЛГАРИЯ ЕВРОПЕЙСКА!
236
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименВсеки който твърди че Крим е руски ще бъде екстрадиран в русия.
235
5
 
12
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
Безспорно е ,че Путин е най- великият и успял наш съвременник!! Невероятен политик ,истински мъж!! Родолюбец и патриот ,той милее за руският народ .Решенията му са винаги продиктувани от руските интереси.Невероятен човек!! Докато в Америка и Западна Европа на власт се изредиха пияници, наркомани, содомити,прелюбодейци и всякакви други *** .Руският лидер е един успял,интелигентен и много силен човек.Владимир Путин е идол за милиони!!
234
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ИСКАМ БОЙКО БОРИСОВ ДА Е ПРЕМИЕР ОЩЕ ТРИ МАНДАТА!
233
2
 
1
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 7 години
До не е за верванеВие сте доста наивен човек!
232
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искам бай Бойко доживот да ни управлява ХАХАХА