Крим иска: Путин да е президент за цял живот

СССР никога нямало да се разпадне, ако Путин бил начело
Обновена: 19 мар 2017 09:20 | 19 мар 2017 08:58, Анисия Иванова
410
Крим иска: Путин да е президент за цял живот
Снимка: БТА

Подкрепяният от Русия премиер на Крим заяви днес, че Владимир Путин трябва да стане доживотен президент на Русия и че СССР никога е нямало да се разпадне, ако Путин е бил начело му по онова време, предаде Ройтерс.

Сергей Аксьонов направи това изказване в деня, в който се отбелязва третата годишнина от анексията на Крим към Русия. Премиерът на Крим заяви още, че Русия се нуждае от постоянно силно лидерство, за да се бори срещу множество външни заплахи.

"Ако нашият президент Владимир Владимирович Путин отговаряше за тези неща, когато СССР съществуваше, то съюзът нямаше да се разпадне", каза Аксьонов. Преди броени дни той каза, че Русия има нужда от монархически стил на управление.

"Владимир Владимирович трябва да бъде президент за цял живот", допълни днес Аксьонов пред руската телевизия Россия 24.

Същевременно с концерти в Москва и в Симферопол бе отбелязана третата годишнина от анексията на Крим, предаде ТАСС.

Точно преди три години на 18 март 2014 г. руският президент Путин направи обръщение пред Федералното събрание (руския парламент), в което уведоми депутатите за предложенията на парламентите на Крим и Севастопол за присъединяване на полуострова към Русия, пише БТА.

После премиерът на Крим Аксьонов, председателят на парламента на Крим Владимир Константинов и кметът на Севастопол Алексей Чалий подписаха договор за образуване на нов субект в състава на Руската федерация.

Церемонията по анексията се състоя в Кремъл. Преди нея на референдум в Крим мнозинството от избирателите се произнесоха за присъединяване към Русия, припомня ТАСС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


410
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
231
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
249, То и аз като ти гледам правописа се моля БОГУ горещо да не гласуват такива като теб.
230
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А джудото - другите сами падат, пълно театро...Ами и той е джудист колкото нашият е футболист.
229
0
 
4
 
! Отговори
не е за верване преди 7 години
като прочетеш заглавието и подзаглавието на Т'ВА, а след това хвърлиш око на броя на постовете и прецениш, че още толкова са изтрити, си задаваш въпроса дали не си объркал мястото и годината, та бога ми, другата неделя гласуваме за бъдещето на страната си, за бъдещето на децата си - и се досещам /и искрено се надявам/ Т'ВА да са писания на десетина човека, които имат некъв бизнес в целото Т'ВА нещо!
228
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СЛАВА НА РУСИЯ СЛАВА НА ПУТИН муууууууууууу мучат кравите
227
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В нета има една снимка на Путин и под нея написано: 62 години + спорт. До нея на Порошенко-49 години + спирт!
226
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво нато бе! Тръмп каза No money! Ама Европа няма пари! Най много да поканят Москва за шеф на Нато.
225
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слава России!
224
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 242 махат ти мозъка с фотощоп. Човека си е спортист и тренира всеки ден и на конбя където го снимаха си има сланинки но нормално за човек над 60-тте.
223
8
 
4
 
! Отговори
Кики преди 7 години
За съжаление СССР щеше да се разпадне рано или късно, защото светът, все още не е дорасъл за такава система на управление. Ленин показа правилния и кратък път чрез тази система, но както се видя ще трябва да стане по трудния начин, който ще отнеме много години. Китай запази социализма, и то в истинския му вид,който процъфтява с бясни темпове. Точно така трябваше да се развие и в Европа. Точно така искаше и Ленин.
222
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин винаги печели. Крим се върна в Русия, а Украйна никога няма да стане член на НАТО и на ЕС. САЩ загубиха най-позорно в Украйна.
221
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това че ходи гол до кръста за риба и с Фотошоп му махат сланините и му рисуват мускули,не значи нищо.А джудото - другите сами падат, пълно театро.
220
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къшчей, всеки по реда си. Обаче преди да умреш..в секундите преди да умреш си спомни тези мои думи: Запомни ме какво ти казах!Тези мои думи вече си запомнил и ще си ги спомниш когато умираш!Наздраве иначе!
219
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименЗатова ли България си смъкна гащите, наведе се и пусна НАТО на българска земя- - - -На тебе пък какво ти пречи НАТО ???
218
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 236След анексирането на Крим, стана ясно,, че джуджето не спазва подписани международни договори и на думите му не оже да се вярва. Следователно, НАТО трябва д абъде подготвен за руска инвазия. Не е работа на русия да се бърка в това.Скапаната рашка говнашка да си гледа обезценената рубла и да не се бърка в чуждите работи или ще я остъклим.
217
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 233България е в ЕС и НАТО. Въпросът е затворен. Продулжавай да цвилиш.
216
13
 
7
 
! Отговори
Къшчей смъртния преди 7 години
"Премиерът на Крим: Путин пожизнен президент"..ха.ха.ха тогава няма Путин да е дълго президент-цар на мужиците..ха.ха Средната продължителност на живот в Русия е 62 години. Путин е на 64...айде време е да иде при Сталин и Ленин.
215
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 237 Той и Сталин е избил няколко милиона руснаци...к'во общо има това че съм русофил?
214
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 222Кой нормален ще прави зашитен блок на тази земя, ако не чувства опасност от някой? Ти оллигофрене скажи сейчас!
213
6
 
8
 
! Отговори
Гошу преди 7 години
Ама като ще пишете новина, поне пишете я докрай, не спестявайте най-интересното. А именно, че този дето предлага това е казал още, че Русия има нужда от диктатура, на този етап и че връщането на монархията, начело с един нов пожизнен монарх в лицето на Путиту с едно ново име: ИМЕРАТОР ВЛАДИМИР ПЪРВИ щяло само да бъде от полза за Русия и да я обедини и предпази от ВЪНШНИТЕ ВРАГОВЕ :) Щото така или иначе императорските потомци не били качествени, та затова Путиту, ха-ха, луда нация, ей
212
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВАЖНОТО Е, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ИЗГОНИ РУСИЯ ОТ БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯТ. А ПУТИН АКО ИСКАТ В РУСИЯ ДА ГО ОБОЖЕСТВЯТ, ТЯХНА СИ РАБОТА.