Актриса с BG произход – жертва на расова омраза

"Чуждестранна уличница" чула тя в германски магазин
20 мар 2017 07:15,
160
Актриса с BG произход – жертва на расова омраза
Бокол с бившия си съпруг и сина им. Фотография: Logan Mock-Bunting

Радост Бокел, която е играла няколко роли в германското кино, е станала жертва на расистки обиди в супермаркет във Франкфурт.

Родената в бившата ГДР актриса, която по кръв е половин българка, разказа за инцидента на страницата си във Facebook.

Бокел била в магазина заедно с 8-годишния си син Тайлър, който е тъмнокож. На щанда за тестени изделия малкият взел един сладкиш и започнал да го яде.

"Това трябва да се плати!" и "Не всичко в Германия е безплатно", чула тя гневен глас.

Последвала вулгарна улична ругатня по неин адрес, която на български в най-мек вариант може да се преведе като "чуждестранна уличница". За капак вербалният агресор изпънал ръка в хитлеристки поздрав.

Постът на 41-годишната актриса в социалната мрежа предизвика множество коментари. Бокел обясни, че обидите били изречени не от мъж, не от служител на магазина, а от жена – друга клиентка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Негърско - мулатска работа !
24
25
 
9
 
! Отговори
Auslaender преди 7 години
Българките умират за черни,мюсюлмани и други мъже от Изтока и Африка. Българският генофонд не е много силен, а и българите не са достатъчно зрели за да се грижат за семейство.
23
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Софиянци също са изправени пред подобен проблем, какъвто имат немците.Германия се напълни с невъзпитани аборигени, а София пък с нагли ***, които освен че са невъзпитани, мякат на всякакви диалекти, а като капак на всичко си паркират таралясниците по тротоарите и където намерят.
22
14
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Правилно са й направили забележка. Не можеш да си разопаковаш стоките в магазина и да ги ядеш между стелажите. Това го има само в БГ, не и в Европа.
21
5
 
32
 
! Отговори
Хаха преди 7 години
Някой толераст натиска минусчета на искрените коментари. Натискай, това обаче не изтрива истината, засилва я дори. Белите, които се джасат с *** само заради секса, това не е никаква любов. И те нарочно не ползват презервативи, за да правят деца и да се задържат в Европа, иначе обратно по палмите в Африка!!!
20
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Германия се напълни с подобни мелезчета, които се държат като в джунглата, откъдето са дошли родителите им.Не без съдействието на Танте Меркел. Истинските немци вече не издържат ежедневните прояви на простотия по улици, магазини, заведения.
19
1
 
14
 
! Отговори
До 37 преди 7 години
Браво, маскирали сте се на бели. Манталитетът обаче същият..
18
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мелезчето й е доста невъзпитано явно. Стоките се плащат на касата. Нe можеш да си ядеш в магазина. Това да не е ресторант.
17
7
 
21
 
! Отговори
Коментар преди 7 години
Тази нещо съжаление ли търси или подкрепа? Много е сбъркала, отнесе доста наредби по жалката си личност. И каква актриса е, май във филми за възрастни. Като гледам даже някой празнил, сложил е вътре и се е наложило да се вземат. Ебанье ли бе да го опишеш, гадна шаврантийска гнус!
16
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Hab ich euch eigentlich schon erzahlt, dass ich diese Woche im Lidl von einer Kundin als "Kanakenschlampe" beschimpft wurde, gefolgt von einem Hitlergruß...!!!! Es fing alles damit an, dass sich mein kleiner Sohn an der SB-Theke einen Kreppel nahm und gleich reingebissen hat...dann folgte "das muss bezahlt werden" und "Es ist nicht alles umsonst in Deutschland
15
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами вместо да се оплаква да вземе да си възпита нег-ър-чето.
14
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те и сега са готови. И не само българките.
13
9
 
21
 
! Отговори
Иранец преди 7 години
Много българки бяха готови на всичко за дъвки,дънки,чорапогащи и касетофони.
12
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Информация: Много често във Европа съм виждал как семейства със деца плащат на касата , празната опаковка цената е върху нея.Не е кражба.
11
5
 
13
 
! Отговори
Киро преди 7 години
Не не е ромка тя е от старите Българи хем черна хем Бългърка.ха ха ха
10
3
 
39
 
! Отговори
Циник до Пазарджик преди 7 години
На теб може да са ти братчеди...тези от пазарджишката махла...на мен не са!От африкански *** добро не съм видял(и не чакам) - напротив - тези пияв*ици смучат данъците на цяла Европа под формата на социал! Изучиха се и те - да се женят за бели дегенератки (като въпросната) за паспорт!
9
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Nali se pishe ot DDR IDVA. TAM KOMUNISMA DURJI OSHTE.
8
22
 
4
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 7 години
какви сме ние ние сме под.ол.ни от всички нации щом не е българин как ги наричаме *** а *** им викаме бърчеди. за тва че няма какво да се обиждаме какво сееш това ще жънеш
7
4
 
39
 
! Отговори
До 17 преди 7 години
Ти не си ли виждал досега *** с българки в България, защото аз съм засичал. Умират си по тях, само и само да се изчукундрят, даже като им направят деца като за подарък си изчезват ***, я в друга държава за нови наивни балъчки или обратно в джунглата.
6
10
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе радвайте се, че няма неггри в България щото българките какви са мръсниции..., не знам!