Ердоган vs. Европа: Фашистка, като преди Втората световна война

След референдума щяла да се роди съвсем различна Турция
21 мар 2017 14:00, Елка Василева
274
Ердоган vs. Европа: Фашистка, като преди Втората световна война
Реджеп Ердоган. Снимка: архив, Reuters

Турският президент Реджеп Ердоган заяви, че днешната "фашистка, жестока" Европа напомня на времето преди Втората световна война, предаде Ройтерс.

Той изтъкна, че ще обсъжда отношенията си с Европа след референдума на 16 април и тогава ще бъде направено това, което е необходимо.

Още по темата

Ердоган каза още на Европа "да си гледа работата" по отношение на коментарите й за извънредното положение в Турция.

Президентът на южната ни съседка подчерта, че няма да позволи на нито един европеец да действа като агент в Турция.

Ердоган посочи, че Турция повече не може да бъде заплашвана от Европа с процеса за членство в ЕС и със споразумението за мигрантите, като подчерта, че този период е "приключил".

По думите му в отношенията с ЕС ще се роди "съвсем различна Турция" след референдума на 16 април (за въвеждане на президентска система на управление).

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
3
 
3
 
! Отговори
Р-доган преди 7 години
До АнонименТи потурко наакан, дали си чувал че ЕС е най-силната икономическа общност в Света ?... дори и след САЩ?? :)))) или слушаш турските новини и се кефиш пред огледалото ?... Турция ще бъде фалирана и закрита , като фирма от Радомир ?... АНАДЪН МО ?.... такава измислена държава явно е грешка ! :)))) само *** роди ..
102
3
 
5
 
! Отговори
попа преди 7 години
А БЪЛГАРИЯ защо спи ??? с такъв съсед и унищожена армия от БОКО последните 10г. , защо БЪЛГАРИЯ спи ??? Добре че поне генерал ни е за президент, дано има повече акъл от останбалата пасмина политици !!!
101
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не са само кюрдите на изток, но и кюрдите от юг. 1/3 от населението на Турция е всъщност нетурско и мразещо до смърт турците. 230 години турците не се справиха с кюрдите. Сега нещата изглеждат много по-зле. Онези водят открита война с турската пасмина, защото няма какво да губят. Tурция сама ще се вкара в менгеме. Хак им е.
100
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако посмее да навлезе в България ще си отвори още един фронт и кюрдите ще се развихрят. Предлагам да не се дупим а да покажем какво можем когато няма какво да губим. И без това животът в Бг стана жалък. Една героична саможертва е по-добре от това жалко съществуване. Пък и защо да не стигнем до проливите!? При една мобилизация ще се съберем 200 000 поне!
99
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Турция е гола вода. Трябвашве Ердоган да целува ръка на Путин и вече стана голям смелчага. Ей, жалък mangasar!
98
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бай *** пак се разтревожи и прави грешни изводи щели сме да фалирваме...мислите ли, че ни плаши:-):-):-):-)знаете ли Турция колко инфлации и трудности е видяла до сега...Как може да обсъждате икономиката на Турция след като вие европейци НЯМАТЕ икономика...На изкуствено дишане сте...:-)
97
1
 
5
 
! Отговори
Циник до ЕРСДУХАН преди 7 години
Чакай..чакай...тепърва кюрдите ще ви дялкат!Тези в Герматия не ги мисли...те са си оплели кошницата.Турция тепърва ще се превръща в ***! Прогнозирам...в близките години..или нови опити за преврат...или гражданска война - цивилизовани турци vs. анадолски ислямофанатици! Така както я е подкарал пашата...скоро ще можете да продавате само по арабските сукове!
96
2
 
5
 
! Отговори
ЕРДОГАН преди 7 години
*ОТ КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА, ОТ ФАШИСТА ДЕМОКРАТ НЕ СТАВА*
95
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тук има някакъв мазут-ердоганист. Ами да слага fesa и да бяга към Анкара. Ей, жалка картинка.
94
0
 
1
 
! Отговори
комунисти преди 7 години
Нищо не е така резултатно за постигане на победата на революцията, както войната. Това е Марксистко-Ленинска догма, която трябва да проповядваме.
93
2
 
2
 
! Отговори
доктора преди 7 години
Нещо ставащом дори и нашите продажни политици започнаха да експулсират турски граждани и да се появяват репортажи с доброволците на границата в реална светлина а не както ги описваха преди 1 година като расисти.Явно имам нещо спуснато отгоре.А и руснаците си правят база в сирийски Кюрдистан и ще обучават кюрдите.Турция много си повярва и май ще и покажат къде зимуват раците и къде *** гладните едновременно.Жалко за светските турци
92
0
 
2
 
! Отговори
Демократ а не.. преди 7 години
Спряха предаванията на телевизия BiT. Това е демокрация по Пеевски. СЕМ се подчини на мафията и работата им е свършена за изборите. Демократично настроени българи, излезте пред министерски съвет и протестирайте.Стига терор и подтисничество. До кога ще търпим насилието над свободния дух.
91
5
 
3
 
! Отговори
ЕРДОГАН преди 7 години
КЮРДИСТАН СЕ ПРЕМЕСТИ В ГЕРМАНИЯ,ЕРДОГАН ГИ ИЗГОНИ, МЕРКЕЛ ГИ ПРИБРА,РАЗВЯВАХА ЗНАМЕНА, ДА ВИ Е ЧЕСТИТ ГЕРМАНСКИ КЮРДИСТАН
90
0
 
9
 
! Отговори
Поаро преди 7 години
На тая снимка е в поза като Императора от Междузвездни войни, само наметалото му трябва!
89
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На кюрдите малко им трябва да отцепят 1/3 от Турция на изток. Tам всеки ден е война. Трябва им втори фронт на запад и Великия султанат ше се свие до размерите на Ямболска област.
88
0
 
3
 
! Отговори
Истерик преди 7 години
Първо беше сганта на Ксеркса, После Ханибал, после Атила, после арабите, после Чингис, отоманците, Наполеон и Хитлер и сега на ред е този ***;))) Нека се пробва чиляка
87
2
 
2
 
! Отговори
До часовникар преди 7 години
Да ние сме фашисти, защото арестувахме държавните и народни предатели, помагачите на терористите, правещи корупциии...да фашисти сме...преврат щели да ми правят след като там повече от народа е избрал един за президент...ще ми дойде с преврат със зор човек, който не е избран от народа, а ние ще наричаме Ердоган "диктатор" а другия дошъл с преврат ще е демократ...Мръдни влево и си виж корумпираната европейска държава...ДОШЛИЯ С НАРОДЕН ГЛАС...МОЖЕ ДА СИ ХОДИ САМО С ПАК НАРОДЕН ГЛАС...
86
1
 
5
 
! Отговори
до ЕРДОГАН преди 7 години
Разбирам те, че си някакъв разпенен ердоганист, ама като си толкова влюбен в него *** и удряй чело по Анкара и Стамбул града. Докато някой кюрд с бомби не ти разпилее карантията по околните сгради. И пишеш на български, което значи, че български хляб си ял и човек си станал тука. Но иначе тоя и3мекяр Ердоган ти е знаме... Пълна загуба на ресурс за България си ти и нищо друго.
85
6
 
2
 
! Отговори
ЕРДОГАН преди 7 години
ЕРДОГАН РАЗТУРВА ЕС,ВЕЧЕ СЕ НАДИГА ВЪЛНА ОТ ПРОТЕСТИ В ЦЯЛА ЕВРОПА, СЕГА Е В ИСПАНИЯ,ЗАТОВА НЕ ИСКАТ ДА ГО ПУСКАТ,ЩЕ РАЗТУРИ ЕС, ЩЕ РАЗТУРИ ГЕРМАНСКИЯТ РАЙХ
84
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ердоган vs. Европа: тоя се опитва на голо дупe таралеж да язди :)