Слух за преврат разбуни Анкара – стотици по улиците

Скандираха: "Няма да позволим нов преврат, няма да те дадем!"
22 мар 2017 11:15, Елка Василева
131
Слух за преврат разбуни Анкара – стотици по улиците
Снимка: архив, Reuters

Слух, тиражиран снощи в Тwitter, че в столицата Анкара се извършва опит за военен преврат, изкара около полунощ стотици хора на улицата.

Голяма група хора се събраха пред президентския дворец Бештепе в Анкара със знамена и с лозунги, скандирайки: "Няма да позволим нов преврат, няма да те дадем, ще бъдем докрай на пост", съобщи БТА.

Депутатът от управляващата Партия на справедливостта и развитието Метин Кюлюнк в послание в Тwitter обяви, че няма опасност от преврат.

"Братя, бъдете спокойни. Положението е под контрол", написа той и посъветва хората да се разотидат.

Въпреки това десетки останаха до късно след полунощ пред двореца Бештепе и се снимаха с мобилните си телефони.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още по темата: АнкарапревратТурция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
2
 
49
 
! Отговори
реалист преди 7 години
Предизборни манипулации за глупавите турци в Турия. Време за риболов.
61
2
 
29
 
! Отговори
Темида преди 7 години
Защо се чудите на турците. То не е до народа...справка Германците са следвали сляпо Хитлер и дори като са им показали телата от концлагерите са отказали да приемат истината.А ние сме толкова зле, че даже знаем истината ама се правим, че не е истина и си траем.
60
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До анонимен...Той вкарва в кауша будните интелигентни хора които са в пъти по образовани от него.Другото е стадо без собствено мнение...
59
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мисля че никой няма проблеми с обикновенните турци.До вчера както се казва Турция си беше добре...с икономика...с туризъм..Когато си беше една нормална светска държава.Но със опасният завой който прави Султан Ердоган..нещата може да излезнат извън контрол.Че той се изпокара с такива сили с които е по добре да си приятел отколкото враг.Дано народа се осъзнае и да гласува за оставането на Турция като светска държава....дано.
58
0
 
46
 
! Отговори
Ivan преди 7 години
Не му остава много на Ердоган. Изпокара се с целия свят, цру, кгб и подобни няма да му простят.А и повоче от половината турци не могат да го гледат. Великата соманса империя ще глътне вода, а с Ердо може да стане като с Кадафи.
57
6
 
11
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 7 години
В многомилионна Турция и в столицата Анкара, стотици излязли да подкрепят Ердоган. А после десетки останали. Че той Бокича като го сваляха и на "спонтанния" контрапротест в негова подкрепа излязоха повече хора бре?Нейсе, прийома с преврата вече би трябвало да е изтъркан, на всички е ясно, че се цели мобилизация на масите... освен на самите психопрограмирани маси.
56
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПОВТАРЯ СЕ СИТУАЦИЯТА В ГЕРМАНИЯ ПРЕЗ ТРИЙСЕТТЕ ГОДИНИ: ОГРОМНИТЕ ПЛОЩАДИ И СТАДИОНИ ПЪЛНИ СЪС СТОТИЦИ ХИЛЯДИ И ЕДИНСТВЕН ОРАТОР ХИТЛЕР.
55
2
 
18
 
! Отговори
иван преди 7 години
Жалко, че не са свалили този диктатор Ердоган
54
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 58"Този продължава да затрива и да вкарва в кауша невинни хора, но подкрепата за него е голяма.Това значи само едно че е най-големия фашистки диктатор."Не е най-големият. Най-големият фашистки диктатор е приятеля на Ердоган - Владимир Путин. Те затова двамката постоянно се душат под опашките.
53
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На тоя *** само преврати му се привиждат.
52
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този продължава да затрива и да вкарва в кауша невинни хора, но подкрепата за него е голяма.Това значи само едно че е най-големия фашистки диктатор.
51
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фалшива новина. Пусната за да се преброят балъците.
50
0
 
5
 
! Отговори
Жълт сняг преди 7 години
До Диспансеризиранако направим партия на лудите ще сме 4 та сила!!!Волен президент! Валерката министър на разврата,Кузов министър закрила на детето.
49
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СТИГА СТЕ ни занимавали с тоя ***.
48
2
 
15
 
! Отговори
Ян Бибиян преди 7 години
Ха дано, *** надали! Де тоз кисмет. Хитлер навремето го изтърваха и после 6 години му сърбаха попарата. А тоя е президент на голяма държава с огромна армия и с претенции да е халиф май. Багдади е направо жалък клоун пред този. Ако ЕС се разтури и оставаме на нищото. Щото ни Русия ни САЩ ще ни защитят. А европейците знаем колко ни защитават.
47
4
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
турчина си служи с приомите на ДС В българия пре комунистическия режим,само че турците не са рая покорна и едва ли ще го търпят дълго.
46
2
 
7
 
! Отговори
Диспансеризиран преди 7 години
От 80 милиона са излезли 60-70 човека само ,то в Бг в лудницата има 70 000 и толкова извън нея ,а тия на барикадите по границата мухахахахах направо за електрошок на главния мозък са...
45
1
 
8
 
! Отговори
я стига глупости преди 7 години
Всичко това са циркове!От многомилионна Анкара излезли стотина човека готови да го "защитят" с джиесемите,,и света тръпне в неясни предчувствия!?А министъра обяснява напоително на световната прогресивна общественост,че всичко е спокойно!Точно обратното,това е страхотна издънка,ама де акъл!?Щом само толкова са излезли,а другите си траят,егати "всенародната" поддръжка!!!Баси простотията!
44
1
 
20
 
! Отговори
!!! преди 7 години
Активно мероприятие на Ердоган и компания.За сплотяване на редиците.
43
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Пхахаххаа треска го тресе оня чал.мак... Нали му е много проспериращо и стабилно управлението, що се плаши от благодарния народ. Тоя е по зле от Сталин..."Кой се плаши бе:-):-):-)човека няма хабер от нищо...просто някой е написал нещо в твитър и хората са тръгнали:-):-) ако го беше страх щеше ли да каже "СВЕТА Е ПО ГОЛЯМ ОТ ПЕТ":-):-):-)Защо вашите бабаити не казват такива работи:-):-):-)