Льо Пен: Путин е "нова визия" на един "многополюсен свят"

Ще отменя санкциите срещу Русия, ако стана президент на Франция!
Обновена: 24 мар 2017 22:46 | 24 мар 2017 22:11, Анисия Иванова
99
Льо Пен: Путин е "нова визия" на един "многополюсен свят"
Снимка: БТА

Лидерката на крайнодесния Национален фронт Марин льо Пен заяви след среща в Москва с руския президент Владимир Путин, че ако стане президент на Франция на тазгодишните избори, ще обмисли какво може да направи за бърза отмяна на санкциите, които ЕС наложи на Русия заради украинската криза, предаде Ройтерс.

На среща с репортери в московски хотел Льо Пен увери, че не е обсъждала финансирането на партията си с Путин и че целта на визитата й в Русия не е била да подобри шансовете й на спечели президентските избори във Франция.
Владимир Путин представлява "нова визия" на един "многополюсен свят", заяви Марин льо Пен, цитирана от Франс прес.

"Аз защитавам един многополюсен свят, защитавам сътрудничеството между свободни нации. Смятам, че той /Владимир Путин - бел.ред./ представлява също нова визия" на този свят, добави председателката на Националния фронт.

Говорейки за "новия свят", изникнал през последните години, Марин льо Пен изтъкна, че това е "светът на Владимир Путин, светът на Доналд Тръмп в САЩ, светът на Моди в Индия". Тя отбеляза също, че споделя с лидерите на тези страни една "визия за сътрудничество, а не за подчинение, подстрекателство към война, каквато твърде често е изразявана от Европейския съюз".

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До пепи 65ТАЗИ НЕ Е ГЛУПАЧКА. Тя си има семеен бизнес наречен Национален фронт който заграби от баща си по най-позорен начин. Тя го използва сега да прави пари. *** са тия които не виждат тази очевидна истина и и вярват. Другите *** са тия които и плащат. "Великият" путин е един от тях.
58
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оставете най-сетне бъдещ Китай на мира!
57
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Многополюсен свят на крадящи милиардери-милиционери.
56
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
путин е единственният политик който може да гарантира нормален свят без войни,атентати престъпления и бежански кризи.за войните и всичко останали световни неудачи е виновен запада.да победи льо пен означава още една крачка към мира
55
5
 
6
 
! Отговори
пепи преди 7 години
тази явно е тъпачка след като говори с нова визия на убиец Хитлер + Сталин в едно Позор за Франция ако избере тази глупачка
54
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия ще се сьхрани защото там има традиции и за тях те са по важни от разни псевдоДЕМОКРАЦИИ и западни блага насаждани изкуственно за да може стадото да се управлява по лесно но за Бьлгария и много европейски народи не сьм уверен,че ще сьхранят свойте традиции писменност обичаи и тн просто вече когато си идвам понякога от Русия ми прави впечетление особенн по южните районни,че сьм някьде в Турция нищо не разбирам не мога да чуя бьлгарска реч джагалабагала джагалабагала и това е
53
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КОГАТО ТЪРТЕИТЕ НАДМИНАТ ПО ЧИСЛЕНОСТ ПЧЕЛИТЕ ПЧЕЛИНА УМИРА ТОВА Е СЪДБАТА НА ЕС СЛЕДОВАТЕЛНО И ЗА БЪЛГАРИЯ ПРЕД КОЯТО ОСТАНА САМО 1 ИЗХОД ЗА СПАСЕНИЕ КАТО ДЪРЖАВА И НАРОДНОСТ---РУСИЯ
52
3
 
8
 
! Отговори
й преди 7 години
ЗА ТАЯ Е НОВА ВИЗИЯ,ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕ ЩО Е ТО СОЦИАЛИЗЪМ И КОМУНИЗЪМ!!!ЗА МЕН НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО,ЗАЩОТО СЪМ ЯЛ ПОПАРАТА-НА КОМУНИЗМА.
51
4
 
9
 
! Отговори
2+2 преди 7 години
Нищо ново .Комунизмът и фашизмът са сходни идеологии с една и съща социална база-работническата *** класа. Не случайно Сталин финансира избирането на Хитлер през 1933г. Това обяснява любовта между Путин и Льопен
50
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕС се разпада това е ФАКТ господа европейци наблягайте на турски и арабски езици ще са ви необходими за в бьдеще на вас ваще деца и внуци
49
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Do 50 TO PUK EDNO PREDVIJVANE, KATO ZELIA SOZ OKUPIRAN OT SSSR.!! I V NAZIONALISAZIA NA SOBSTVENOSTTA
48
8
 
13
 
! Отговори
борис преди 7 години
Свалете от интернет гениалния филм на Чарли Чаплин "Великия диктатор" и ще видите, че под небето няма нищо ново.Филмът е направен заради Хитлер и Мусолини, но приликата с Путин и Ердоган е 100% , дори външните белези съвпадатМадам Льо Пен или не е гледала филма или постоянните инжекции от милиони путински долари са й затворили очите.Най-вероятно второто, същото е и при нашите "патриоти".Майка си и баща си ще продадат за пари, впрочем мадамата на снимката направи и това.
47
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Do 49Bulgarina neiska da e rob na Rusia.I satova spre kolhosite.OSTAVI RUSNAZITE SAMI DA SI PRAVYAT HLEBA.
46
8
 
7
 
! Отговори
У-Ху Бу-Ху преди 7 години
А пък на мен са ми много смешни русофилите с техните възхвалявания на тази вмирисана, мафиотска, тотално изостанала държава, подвластна на личния режим, упражняван от едно КГБ-човече. И какви са тия стопанства и азиатски пазари, които са развили? Възобновяват СССР, като държат Армения. Молдова и прочие за гръцмуля. Де що има човек с пари там, изнася всичко в чужбина - говорим за милиарди! Колко руски банки фалираха? Каква им е инфлацията? А нивото на бедност? Какво изнасят освен газ и оръжия?
45
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Demokraziata idva ot Gurzite.
44
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 49 - то и чаушеско стопи дълговете на комшиите, ама те немедлено го разстреляха, нали бре!
43
4
 
5
 
! Отговори
До Анонимния 37 преди 7 години
Пич що не вземеш да спреш дрогата щото много си мръднал. Свободното придвижване на хората е от решено в Хелзинки 1947 година , когато още не е имало демокрация .Така че не ЕС има правото да казва кой къде ще пътува. Нали за това бутнаха Берлинската стена, защо 30 години не дават на хората да пътуват? А и никой не желае "Удобствата " на демокрацията като гей бракове, наркотици, трети пол, кръвосмешенията и колониализма.
42
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много са ми смешни русофобите, дето не се погледнат на какво диридже им е държавата, подкрепяна вече 30 години от евроатлантизма. По зле сте от Куба, приятели, а там има ембарго от 60 години. Русия била зле... За 8 години бойко удвои външния дълг и стопи всички резерви, а руснаците за периода на ембаргото си увеличиха златните запаси с 12%, намалиха си външния дълг с към 20%, развиха си селското стопанство и азиатските пазари. Ако евроатлантизма имаше и половината от това, сега щяхме да цъвтим.
41
5
 
6
 
! Отговори
promo преди 7 години
Е нормално да ходи при най-влиятелния човек в света !
40
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин , Льо Пен ,Орбан и Сидеров са политиците на бъдещето крайно не съгласни с евроглобализма. Когато те са на власт в Европа ще има ред. Няма да има ислямисти, няма да има и атентати. ЕС ще престане да бъде господар на Европа и плавно ще изчезне. Никой не желае робство и колониализъм в 21 век каквато е целта на Юнкер- един доказан мафиот от Люксембург.