Кола блъсна пешеходци в района Айлингтън в северен Лондон

При обиска са намерени два ножа, арестувани са двама души
26 мар 2017 08:39, Елка Василева
16
Кола блъсна пешеходци в района Айлингтън в северен Лондон
Снимка: архив, Reuters

Автомобил е блъснал снощи пешеходци в района Айлингтън в северен Лондон. На сайта си Скотланд ярд съобщава, че при обиска са намерени два ножа, но не смята, че става дума за терористичен акт, предаде ТАСС.

Още по темата

Инцидентът, при който са ранени трима души, е станал снощи към 23 ч. Животът на пострадалите не е в опасност. Задържани са двама души.

Обстановката в Лондон остава тревожна, след като на 22 март автомобил, шофиран от 52-годишния терорист Халид Масуд, прегази пешеходци и трима полицаи на Уестминстърския мост. След това той изостави автомобила си пред сградата на парламента и с нож в ръка се нахвърли на полицай. При опит да проникне в парламента беше застрелян. От ръцете на терориста загинаха четирима души и около 50 бяха ранени.

Вчера полицията съобщи, че не очаква нови терористични актове след атаката на 22 март, тъй като е убедена, че Масуд е действал сам.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ислингтън не Айлингтън!
9
0
 
2
 
! Отговори
Гост преди 7 години
"Скотланд ярд съобщава, че при обиска са намерени два ножа, но не смята, че става дума за терористичен акт ...Вчера полицията съобщи, че не очаква нови терористични актове след атаката на 22 март."Разбира се, че не е терористичен акт! Щом полицията го казва и не се е очаквал нов, значи е така. Вервайте им! Младежите са го направили за забавление, а ножовете са им трябвали, за да си режат хляб и сирене на партито.
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не сечете Айлингтън бе ***. Ще знам - живял съм в квартала.
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тъй като е убедена, че Масуд е действал сам..........що,в англия само той ли е от лошите? ако верно са свършили,това е добре !
6
1
 
2
 
! Отговори
У Нас е страшно преди 7 години
МОи познати от няколко години след зомбиране и нагли разоряващи глоби не могат да с е излекуват.Имат видими трайни увреждания вкл на генотипа.Много години проучвам катастрофи досега не видях един служител на МВР и КАТ да работи за безопасно движение.,Обратно у нас МВР и КАТ на пътя означава Смъртоносна опасност..
5
2
 
0
 
! Отговори
У НАс е страшно преди 7 години
Ползва се техника пси блокаж.У нас нагли терористи от КАТ я ползват ежедневно.Цел разоряващи глоби на набедени от терористите от МВР.НАглите престъпници издържани с ограбвани пари от народа/служители на МВР/ ползват тежко терористична техника монтирана от МВР в талони на автомобили и лични документиТехниката обезпечава блокиране и зомбиране на водачи с цел снимане на нарушения от терористични камери..ЗОмбираните се водят с точност до сантиметри с цел сниманена принудително нарушение.
4
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еййй, отново депресирани муслита! Кво им стана на шалварите, депресията здраво им цъка в *** тикви. Прекаляват с гъзенията, не работят, само правя деца, бият ханъми те си, така явно се полудява. Забрана, само забрана!
3
1
 
15
 
! Отговори
Лондон преди 7 години
В Лондон няма район Айлингтон, случилото се е в Ислингтон.Неграмотни журналисти.
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези смешни англичани продължават да се надяват, че ислямската смрад ще спре да ги гази! Честно, не съм очаквал толкова наивност, глупост и слепота! Да си ги газят до тогава, докато не затворят джамиите и не вкарат в затвора всичи ходжи и имами, които сеят семето на агресията. Забрана за тази религия и всички фе//сове обратно!
1
0
 
17
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Полицията не очаквала нещо си да не би брадатите SMS-си да им пращат за това къде и кога ще газят и гърмят.