ЕС ще умре, глобалистите ще бъдат разгромени, вярва Марин льо Пен

Арогантните и хегемонни империи са обречени да загинат, смята тя
27 мар 2017 09:45, Елка Василева
41
ЕС ще умре, глобалистите ще бъдат разгромени, вярва Марин льо Пен
Марин льо Пен. Снимка: Reuters

Европейският съюз ще умре, а глобалистите ще бъдат разгромени, заяви водачката на френския крайнодесен Национален фронт и кандидат за президент Марин льо Пен на митинг в град Лил, в Северна Франция.

"Европейският съюз ще умре, защото хората не го искат. Арогантните и хегемонни империи са обречени да загинат", каза Льо Пен, цитирана от Ройтерс.

"Дойде време за разгром на глобалистите", продължи крайнодясната лидерка, аплодирана от привържениците си.

Тя обвини своите съперници - центриста Еманюел Макрон и консерватора Франсоа Фийон в предателство заради политическите им платформи в подкрепа на Европейския съюз и пазарната икономика.

Президентските избори във Франция ще са следващата фаза от глобалния бунт на хората след Brexit и победата на Доналд Тръмп на президентските избори в САЩ, каза Марин льо Пен. "Истинският залог на изборите във Франция ще бъде оцеляване или смърт на Европейския съюз. Те ще са почти референдум", добави тя.

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: ФранцияЕСМарин льо Пен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аман от баба ванги! Ти по добре си плащай лихвите редовно на рускочешката банка инак мечка ще те брули!
14
16
 
12
 
! Отговори
истината преди 7 години
ЕС е нещо нови и различно и ще оцелее ..Виж в Русия нещата пак отиват към нова октомврийска .Четете историята.Путин няма шанс особено ако се прави на войн като Николай втори .По пистата и айде.
13
15
 
10
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
Тая да не зарежда от аптеки Марешки, егати глупостите
12
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ГАДОРЯН,не се главоболи за чернокожи, които са поредно поколение във Франция. Те са повече европейци вероятно от теб и обкръжението ти. Видях ги - по нищо не се отличават от останалите французи, освен по цвета на кожата си. Докато много бели българи са тотално различни. За жалост на последните.
11
5
 
6
 
! Отговори
Апропо преди 7 години
ЕС няма да загине, но задължително трябва да се трансформира.Също, както и двете свръхдържави, които се борят за надмощие в него.Колективната сигурност /и просперитет/ не означава световно правителство, а световно разбирателство и паритет.Световното разбирателство, за да е стабилно, трябва да е не само хоризонтално, но и вертикално.Не може да си външно стабилен, ако вътрешно си разклатен поради социално недоволство.
10
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всъщност едно доста разумно и обективно виждане изразява дамата. Глобализмът е неестествен социален феномен. Няма как да живеят заедно толкова много народи с толкова различна култура, икономика и начин на мислене и са бъдат управлявани еднакво, да се подчинява на едни и същи правила и да имат едни и същи ангажименти.
9
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това ли донесе от Масква? Ае у лево, офцо!
8
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Приятни сънища, русофилски мекерета!Чухте си приказката, затваряйте очички и сънувайте!
7
15
 
10
 
! Отговори
ф преди 7 години
Лудата дойде .Кое загива *** ,светът си върви към космоса обединен ,а само разни ислямски *** и куп *** и *** на подчинение в Кремля вярват в Путин . Обявете го за цар и се заселете там .На кой му пука.
6
14
 
11
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
До номер 2 - така е, няма вечни империи. Но ес не е империя, а съюз. Русия е империя.
5
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руската агентка *** за последно. Ще се разпадне империята на злото, а самата перхидролка ще си плати за слугинажа и предателството.
4
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Овцете си блеят и, а керванът си върви.
3
14
 
22
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
Напълно права е.Дните на ЕС са преброени, накрая ще останат само Германия и Белгия.Самият замисъл е порочен , не редно държавите да губят суверенитета си, да уеднаквяват валутите си и да се месят във чужди вътрешно политически дела.ЕС е просто една черна дупка ,където всички наливат средства срещу нулева възвръщаемост.А и Запада се либерализира и изврати.Не може аморални ,пропаднали безполови наркомани да подържат тази структура за дълго време.
2
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Винаги идва края на една империя.
1
7
 
15
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 7 години
И да спечели тя а да я видя какво ще прави милионите африканци и араби? Някои трето поколение родени във Франция