ЕС ще умре, глобалистите ще бъдат разгромени, вярва Марин льо Пен

Арогантните и хегемонни империи са обречени да загинат, смята тя
27 мар 2017 09:45, Елка Василева
41
ЕС ще умре, глобалистите ще бъдат разгромени, вярва Марин льо Пен
Марин льо Пен. Снимка: Reuters

Европейският съюз ще умре, а глобалистите ще бъдат разгромени, заяви водачката на френския крайнодесен Национален фронт и кандидат за президент Марин льо Пен на митинг в град Лил, в Северна Франция.

"Европейският съюз ще умре, защото хората не го искат. Арогантните и хегемонни империи са обречени да загинат", каза Льо Пен, цитирана от Ройтерс.

"Дойде време за разгром на глобалистите", продължи крайнодясната лидерка, аплодирана от привържениците си.

Тя обвини своите съперници - центриста Еманюел Макрон и консерватора Франсоа Фийон в предателство заради политическите им платформи в подкрепа на Европейския съюз и пазарната икономика.

Президентските избори във Франция ще са следващата фаза от глобалния бунт на хората след Brexit и победата на Доналд Тръмп на президентските избори в САЩ, каза Марин льо Пен. "Истинският залог на изборите във Франция ще бъде оцеляване или смърт на Европейския съюз. Те ще са почти референдум", добави тя.

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: ФранцияЕСМарин льо Пен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И ние искаме това , така че подкрепям.Бой по либерастките кратуни. И за Англия квичахте как никой няма ... ,как никога не ще ... , ама показаха среден пръст белите англичани на ЕС . И във Франция ще е така.И да не стане сега пътят е начертан вече.Последният от ЕС ще затвори вратата.
34
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТАЗИ ЩЕ *МАЙКАТА НА ЕС.
33
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази вчера се върна от инструктаж при путин и днес плещи глупости.
32
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пенка клюкарка махленска.
31
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази е по-гадна от ***.
30
8
 
1
 
! Отговори
айляков преди 7 години
Първо това не са играчки за възрастни,а битови стоки нужни за твоят живот.Второ имат много общо с политиката,щото всички тези ''играчки'' западния либерален глобален свят,защото тази политическа система позволява на хората да измислят нови неща.Нови лекове за болести,нова техника за лекуване на болни,технологии които улесняават работата и бита ти.От другия свят не идва нищо,Какво идва от Русиоя например-петрол,оръжие и войни.В този другия свят не се измислят компютри на които да пишеш,а само ор
29
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледай разсъжденията на модерния тинейджър - понеже днеска имам 60 инчова плазма и карам ауди и ни управлява Негово Величество *** Първи, начи Тато е виновен, че преди 30 години е нямало 60 инчови плазми и модерни аудита.
28
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айляк, той светът върви напред и всичките ти играчки за възрастни имат много малко общо с политиката.Хвърлили са ти стръв и огризки да си мислиш, че си доволен.Живей си в Матрицата, но не дърпай и останалите в тази посока.
27
11
 
6
 
! Отговори
айляков преди 7 години
На кое викаш китайски ***.На 100 инчовия ми телевизор Сони,на което си гледам Междузвездни войни.На телефона ми Сони,на койти си цъкам в нета.На аудито ми купено на старо,ама ауди не москвич.На квартирката ми в която си живея сам и си апвам сладолед с някоя мацка и си сменям каналите на тв-то с дистанционно,не с пръчка като едно време.Аи бягай от тука ствоя комунизам и маймунски разсъждения.
26
6
 
7
 
! Отговори
до неуфит преди 7 години
Евтина работна ръка и безработни бедняци?Ти знаеш ли че едно време в България,се редях на опашка и чаках по един час да си купя хляб.Имаше режим на тока и стояхме на свещи.Имаше два вида салам,едно сирене,едно мляко и лютеница.Чакахме да си купим москчия десет години и живеехме на 70 квадрата апартамент три поколения семейство.Имахме телевизор с един канал и не можехме да излизаме от БГ.И не можехме да се оплакваме като сега,щото иначе изчезваш,потъваш в някой лагер.Нямаш и представа какво е бед
25
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Понятията съвсем се объркаха.Какво значи либерал? Марги Тачър либерал ли е? Неолибералите, коренно различни от нея, либерали ли са? Съвременните консерватори истински консерватори ли са? А демократите? Жонглираме си с фалшиви наименования, според "насъщните" нужди.Реалната картина е съвсем различна и хората я виждат.
24
4
 
14
 
! Отговори
Neophyte преди 7 години
До чолоДрънкаш лозунги, ама нищичко не разбираш, глупачето ми Чоло. Глобализмът не е "хората по света", а световната завера на няколко глобални компании - и само на тях е изгоден. Целият западен глобализъм е използване на евтина работна ръка в най-насраните ъгълчета по света, за да могат да фърлят китайските *** за стинки на новите от три поколения безработни бедняци в Европата и Америка - и огромните печалби за въпросните корпорации и малка армия *** около тях.
23
6
 
4
 
! Отговори
Паметлив преди 7 години
То и светът щеше да свърши през 2012 ...
22
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чичковите червенодьордовчета цвъкат ли цвъкат.Никой не може да заблудите, освен себе си. Правите го за пари, щото трябва да се яде, това е разбираемо. Но дори вие не вярвате в ...., които говорите.
21
10
 
9
 
! Отговори
Го4о преди 7 години
И във Франция РУСОФИЛСВОТО се предава по кръвен път, като СПИН!
20
15
 
10
 
! Отговори
чоло преди 7 години
Маринчето става все по агресивна,смърт,разпад,победа,душата и гори от мъст и злоба.Така са комплексираните хора,искат отмъщение за това което са.Но глобализма няма да умре,защото глобализма това са хората по света.Новините тук са в раздел ''свят'',следователно всички които пишат тук,дори и путинифилити са глобалисти.Живеем в ерата на интернет и глобалната търговия,просто няма как човечеството да се върне назад в своята еволюция.В живота е така смелите дърпат човечеството на пред,слабите мрънкат.
19
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Европейска конфедерация е новата, печеливша формула.Обща външна политика, обща валута, обща армия.И толкоз.А, и силна позиция на славянските държави в него.
18
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Льопенката върви по пътя на нашта другарка ***! Другия месец първо ще поздравява новоизбрания президент на Франция, а кинтите на Путин кога ще връща не знам :)))
17
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дьордовчетата, много сте активни днес. Да не е дошъл социалния транш скоро, та сте толкова назлобени?Ако не е очевидно за вас, че Евросъюза се пука по шевовете,сте или слепи, или... /замести звездичките с епитет по желание/.
16
8
 
9
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 7 години
Хаха. Човече ти каза най великия виц. И аз съм бил във Франция. Видях как е. Кви европейци са тия бе. Виждаме и какви бунтове и погроми правят. За атентатите пък да не говорим.