Ердоган към турците: Опълчете се срещу "внуците на нацизма"!

Президентът отново агитира за предстоящия референдум
3 апр 2017 16:52,
104
Ердоган към турците: Опълчете се срещу "внуците на нацизма"!
Снимка: Reuters

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган призова днес турските избиратели в Европа да се опълчат срещу "внуците на нацизма" и да подкрепят референдума на 16 април за промени в турската конституция, предаде Ройтерс.

Още по темата

Ердоган редовно критикува в кампанията преди референдума някои европейски държави, сред които Германия, като ги обвинява, че действат подобно на нацистите заради забраните, наложени на турски министри да агитират зад граница пред турски избиратели.

Германия остро възрази срещу препратките към миналото й, а канцлерът Ангела Меркел заяви, че на тези сравнения трябва да се сложи край.

Ердоган, който говори на митинг в черноморския окръг Ризе, засегна и темата за връщане на смъртното наказание в турското законодателство. Президентът каза, че е готов, ако е необходимо, да отнесе въпроса на референдум.

Турция премахна смъртното наказание преди повече от десетилетие, като част от реформите за хармонизиране на законодателството й с това на ЕС.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До63 Само че това се иска от чи футите ! Да прави тетро за *** избиратели.Европае заплануванадасе напълни с мюсулмани задасе контролират масите .
58
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този индивид е много опасен, насъсква турците по същия начин по който Хитлер е насъсквал германците едно време. Такива не изкарват дълго, дано само не му минава през главата, че може да тръгне със сила към Европа, все пак има ядрени сили в Европа, много бързо могат да го усмирят ако пожелаят.
57
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно кой ше сложат за президент когато тоя пукне
56
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вай, вай. Да подгони и пра- пра-унуките на кръстоносците. А папата да го хване и да го тръшка, тръшка. Га тъй. Машала ашколсун.
55
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега се радва на глупостта и веселбата , но като свърши партито цената ,ще е голяма:) Никой няма да го остави това просто така. Хората на запад са интелигентни , не влизат в конфронтация,но ще му е изкарат през носа тая веселба.
54
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
" Внуците на нацизма" .Питам преглеждат ли го от време на време или са го оставили на произвола ....да ръси глупости.
53
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какьв нацизьм какви беш лева бе хипи?03238
52
4
 
4
 
! Отговори
до 54 стефан севаст преди 7 години
Нема кво да питаш турците,те не знаят . Кръстили са Найк,Диадора и др.подобни имена от гръцката митология , защото тези които са ги кръсътили са хора предимно материалисти мразещи християнството или еврей ,и нарочно рекламират езическата гръцка митология.
51
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Над 115 000 души гният в турските затвори със скалъпени обвинения за участие в преврат,Ердоган изнася речи , като Хитлер преди началото на ВСВ,предявява претенци за територии,турската армия влиза в Ирак и Сирия без да е поканена,уж гонила терористи.Запада мълчи и не налага никакви санкции на Турция .Това не само е лицемерие,но и нещо по-опасно ,насърчаване за продължаване на тази политика от Ердоган.Някой ще плати много скъпо за тази авантюристична политика.
50
5
 
10
 
! Отговори
СТЕФАН СЕВАСТОКРАТОР преди 7 години
ЗАЩО ГОЛЕМИТЕ АМЕРИКАНСКИ И ИТАЛИАНСКИ ФИРМИ ЗА СПОРТНИ СТОКИ СИ КРЪЩАВАТ ФИРМИТЕ С ГРЪЦКИ ДУМИ ОТ ГРЪЦКАТА КУЛТУРА И МИТОЛОГИА ??НАЙК, ФИЛЛА, ДИАДОРРА, МАКРОН !?ЗАЩО ПЪРВИЯ СЪЗДАТЕЛ НА МОДЕРНОТО ПРИНТИРАНЕ И КОПИРАНЕ ПРЕДИ 45 ГОДИНИ, СИ КРЪСТИ ОТКРИТИЕТО С ГРЪЦКАТА ДУМА ''КСЕРО + КСЕРОКС = ЗНАЯ, РАЗБИРАМ ?ЗАЩО, ЗАЩО ?? ПИТАМ ТУРЦИТЕ .
49
5
 
26
 
! Отговори
тя преди 7 години
По- голям съвременен нацист от тебе няма!
48
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този *** на какъв се прави. Ами нали ако не бяха парите на тези нацисти, турция щеше да си бъде още в средновековието.Но както е тръгнало натам отиват нещата този циркаджия в момента изпълнява поръчка.След като си свърши представлението, внезапно ще получи инфаркт.
47
5
 
32
 
! Отговори
Оху преди 7 години
Турци,опълчете се срещу внуците на нацизма- почнете първо с Ердоган!
46
2
 
24
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Обаче има някаква полза от про.стотиите на Ердоги-дори най-заспалите евро-ге.йове взеха да осъзнават,че за Турция място в ЕС НЯМА!
45
5
 
22
 
! Отговори
Слънчарски преди 7 години
Ааааааа, най-голямата ирония! Значи Ердоган иска от турците да се опълчат срещу "нацистите", като го направят официално диктатор? След като вече хвърли в затвора 110 000 души уж подръжници на някакъв планиран изцяло от него самия преврат, в който също загинаха турци. Нищо чудно скоро да направи лагери, в които да вкарва "нацисти" за доброто на света. Добре поне че Турция не е и на една 1/1000 от това, което е била Германия през 1940 и дано никога не стане. Въпреки това трябва да се внимава.
44
1
 
22
 
! Отговори
Мактиф преди 7 години
Га служехме войници,ердоганя беше трудовак и му викахме "Маркуча"- все се правеше на болен,клинчеше от работа и търсеше къде да се покрие. След време се обади някакъв дервиш и го назначиха артелчик- сичкия боб загаряше тоя маркуч,зеле вкиснато ни сервираше и търгуваше с портокалите от празничния порцион,а на нас раздаваше круши и мушмули!
43
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ердогане, османлия...скоро твоите господари ще те пожертват! Ти засега им вършиш работа, затова те оставят да си вееш байряка. Скоро обаче...ще се променят нещата, за теб!
42
3
 
27
 
! Отговори
Гост преди 7 години
Защо само нацисти са му в главата на тоя? През Първата Световна война да не би Турция да е била с Англия и Франция?
41
0
 
9
 
! Отговори
Бае ви Груе преди 7 години
Какво съвпадение- и аз ги посъветвах същото,но някакви кел-еш-и държели много на теб ердогане,та не се съгласиха да те сменят за слива и кокошка!
40
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По неговата логика нашите политици да отидат там и да агитират против него !!! Тоя разсъждава ли изобщо !?