22-годишният Джалилов – той окървави Санкт Петербург

Роденият в Киргизстан гражданин на Русия най-вероятно е етнически узбек
4 апр 2017 12:30, Елка Василева
153

Последни снимки на предполагаемия терорист-самоубиец, който извърши атентата в метрото в Санкт Петербург, бяха открити в социалните мрежи. Източник от руските правоохранителни органи потвърди за Газета.Ru, че на снимките е 22-годишният Акбаржон Джалилов, роден в град Ош, Киргизстан.

Още по темата

Източникът на изданието разказа, че заподозреният по думите на негови познати е работил през 2015 г. като готвач в суши бар в Санкт Петербург, а след това изчезнал от полезрението на органите на реда. Един от тях "чул, че Акбаржон е заминал за Корея".

Според източника на изданието, макар че Джалилов е роден в Киргизстан, той е най-вероятно етнически узбек. В град Ош живее компактна маса узбеки.

По-рано Комитетът за държавна сигурност на Киргизстан потвърди личността на терориста-самоубиец, заподозрян за взрива в метрото в Санкт Петербург – това е роденият в град Ош, Киргизстан гражданин на Русия Акбаржон Джалилов, роден през 1995 г.

14 души загинаха при атентата в метрото в Санкт Петербург, ранените са близо 50. Засега никой не е поел отговорност за терористичния акт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 91TOVA NE E RELIGIA-TOVA E KULT NA SMARTTA I NIAMA NI6TO OB6TO S RELIGIATA. ISLIAMAT E KULT, A NE RELIGIA ! V MADRASITE PROMIVAT MOZAKA NA 4-5 GODI6NA VAZRAST . IZ4ADIATA NA ADA .
76
2
 
16
 
! Отговори
алла ах преди 7 години
Новина от небето горе няма девици, а ако си ислямист те чака огромен негърски и умираш от мъка ако си отнел живот на земята.
75
0
 
22
 
! Отговори
Башка Луд преди 7 години
Колко трябва да си ***, колко трябва да си ограничен, колко трябва да си наивен, за да имаш една цел, да се взривиш в тълпата!Не знам какво им обещават и в какво вярват, колко си обичат религията, ама това е малоумие!После ще ми говорят за толерастия!Тези не подлежат на социализиране и не трябва да се допускат до Европа!
74
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересното е, че никой не е поел отговорност. Много интересно. На запад, като направят атентат се надпреварват различните излямистки организации да се похвалят, че те са го направили, а в Русия си траят, защото много добре знаят, че който поеме отговорност утре просто няма да ги има. Спецназ и ОМОН първо стрелят и после питат.Кадиров и той ако си прати хората ще хвърчат зелки та стойте и гледайте.
73
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едно не мога да разбера: защо при всеки подобен случай публикувате снимките на терористи, правите ги известни и още повече усилвате мъката на близките на жертвите.Не искам да му гледам грозната му*цуна на тоя, не вярвам и някой друг да иска. Които и новини да погледна, от всякъде ми се блещи тоя. Разкарайте, за бога! Имайте малко съпричастност към пострадалите!
72
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ахаааа, пак от мирната религия е този кл0ун! Дави сега е при девиците или са го набарали м***нафите. Абе тая ненормална религия кога ще е забранят със закон? Колко още атентата трябва да направят тези, за да стане най-после ясно, че на тази са им промити мозъците. Още от деца ги подготвят, че трябва да убиват неверниците. Какво ли може да се очаква, като боготворят един пророк пед0фил. Даже не се и срамуват да го казват, че е спал с деца. Направо ужас са тея ***.
71
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
MNOGO PRILI4A NA TEZI,KOITO SVOBODNO SE RAZHOJDAT IZ SOFIA.....
70
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Товарищ Путин будет ебать мать терористического гадь на большой кровать! Та, така!!!
69
10
 
19
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Религиите са за хора, които не вярват в себе си, и търсят оправдания за постъпките си в тях. По-кратко и по-синтезирано не бих могъл да го изразя!
68
7
 
20
 
! Отговори
Християнин преди 7 години
В Корана 3:31-32 пише: Кажи: Ако обичате Аллах, последвайте ме! И Аллах ще ви обикне и ще опрости греховете ви. Аллах е опрощаващ, милосърден. Кажи: Подчинете се на Аллах и на Пратеника! А отвърнете ли се Аллах НЕ ОБИЧА неверниците.В Библията пише Йоан 3:16: Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен животИма разлика нали??
67
6
 
8
 
! Отговори
Истината преди 7 години
В Корана пише 3:31-32Кажи: Ако обичате Аллах, последвайте ме! И Аллах ще ви обикне и ще опрости греховете ви. Аллах е опрощаващ, милосърден."Кажи: Подчинете се на Аллах и на Пратеника! А отвърнете ли се Аллах не обича неверниците.В Библията пише Йоан 3:16:Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен животИма разлика нали????
66
2
 
10
 
! Отговори
Истината преди 7 години
В Корана си пише 3:31-32 Кажи: Ако обичате Аллах, последвайте ме! И Аллах ще ви обикне и ще опрости греховете ви. Аллах е опрощаващ, милосърден.Кажи: Подчинете се на Аллах и на Пратеника! А отвърнете ли се Аллах НЕ ОБИЧА неверниците.В Библията пише Йоан 3:16 Бог толкова ОБИКНА света, че даде Своя Единствен Син, за да може този, който повярва в Него да има вечен живот.Има разлика нали????
65
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имало го е...Толкова турци съм мачкал в казармата - плюеха и по Корана, и по семето си!Само и само да ги направя партийни членове!....А теб как те приеха в партията мълчиш.
64
0
 
2
 
! Отговори
До 66 преди 7 години
Още искаш ли или няма смисъл, а?
63
8
 
12
 
! Отговори
Отговор преди 7 години
До Истината 62 От исляма трябва да се пазиш като от нацизма...И от комунизма.Между двете идеологии няма никаква разлика . И двете са човеконенавистнически.
62
3
 
8
 
! Отговори
До 66 преди 7 години
Учители и милиционери са задължени да обикалят районите на църквите, за да предотвратяват посещаването на църквите от деца и младежи, особено по време на големи християнски празници.
61
10
 
13
 
! Отговори
Съвет преди 7 години
До Анонимен Забрана на всички религии , не само на тази. Религиите са опиум за хората , а нали опиатите са забранени? Религиите са повод за много войни които са взели милиарди жертви. Не на всички религии.Срам за човечеството че вярва на вековни заблуди.
60
1
 
3
 
! Отговори
До 66 преди 7 години
Ако някоя църква не успее да регистрира поне 25 члена (а по Закон се изискват 20), църковната сграда се отнема, а църквата бива компенсирана с пари, вместо с имот. Поради постоянното сплашване, особено сред младите и интелигентни вярващи, не винаги е лесно да се намерят 25 доброволци, които да запишат имената си като църковни членове.
59
1
 
6
 
! Отговори
До 66 преди 7 години
Сградата на Методистката църква в Ловеч е превърната в склад, севлиевската в рехабилитационен център, плевенската и варненската в куклен театър. Правени са няколко опити методистката църква и пастирското жилище в Русе да бъдат иззети за картинни галерии. Русенската баптистка църква е превърната първоначално в склад, а после и в Дом на атеиста.
58
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Не разбрах сред умрелите ли е или просто е оставил взрив във вагона?"Намерили са главата му.