22-годишният Джалилов – той окървави Санкт Петербург

Роденият в Киргизстан гражданин на Русия най-вероятно е етнически узбек
4 апр 2017 12:30, Елка Василева
153

Последни снимки на предполагаемия терорист-самоубиец, който извърши атентата в метрото в Санкт Петербург, бяха открити в социалните мрежи. Източник от руските правоохранителни органи потвърди за Газета.Ru, че на снимките е 22-годишният Акбаржон Джалилов, роден в град Ош, Киргизстан.

Още по темата

Източникът на изданието разказа, че заподозреният по думите на негови познати е работил през 2015 г. като готвач в суши бар в Санкт Петербург, а след това изчезнал от полезрението на органите на реда. Един от тях "чул, че Акбаржон е заминал за Корея".

Според източника на изданието, макар че Джалилов е роден в Киргизстан, той е най-вероятно етнически узбек. В град Ош живее компактна маса узбеки.

По-рано Комитетът за държавна сигурност на Киргизстан потвърди личността на терориста-самоубиец, заподозрян за взрива в метрото в Санкт Петербург – това е роденият в град Ош, Киргизстан гражданин на Русия Акбаржон Джалилов, роден през 1995 г.

14 души загинаха при атентата в метрото в Санкт Петербург, ранените са близо 50. Засега никой не е поел отговорност за терористичния акт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За да се разбират Аятите е нужна наука,вие четете буквално,една от причините е ,кога е низпослан Аята,има ли специална случка,времето на низпослание...и чак тогава идва тълкуването ама "вие"нямате този капацитет.За другите неща питайте Баба Ви Гуси.
36
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А дали ще има селфи от метрото в профила му във Фейсбук?
35
9
 
6
 
! Отговори
До 36 преди 7 години
Кое не е миролюбивот в цитата?Данъците трябва да се плащат. Опитай се да не си платиш данъците в коя да е напреднала християнска държава пък после ела да се оплакваш, че не е миролюбива.Самият Исус ти е казал- божието богу, кесаревото- кесарю!Айде бегом да поучиш и почетеш повечко! Само с цитати не става, иска се и акъл!!!
34
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боже, Боже, роден 1995 г. Тия деца съвсем се побъркаха.
33
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Същото е и с християните,жената трябва да бъде със покривало на главата,но ако откаже трябва да обръсне косата си..." Е това не мога да го разбера... Ама ако вярваш и в елфи и задругата на пръстена. Познай! Това е книга! Както и тъпата ви книга за оня *** с 4 годишната му жена. Нарича се педофилия и шизофрения. И недей да пиеш лекарства, моля те.
32
5
 
24
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 7 години
Човешкото слабоумие няма граници! Факт. Да се самоубиеш в името на литературен герой е просто класика в жанра. Докато има религии човек няма да надскочи пещерното в себе си. Все още духовно сме на ниво питекантропи. Жалко. Все пак говоря за тия дето изповядват камиларската религия. Ние белите хора отдавна сме прегърнали технокрацията.
31
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кои сатанисти? Андреа Брайвик сатанист ли е?
30
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този вече е тор.
29
9
 
8
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 7 години
Кой има нужда от религии в 21 век? За един преятел питам ;)))
28
1
 
7
 
! Отговори
До 28 преди 7 години
А на тебе как ти помогна Волен?20лв помощ ли са?
27
6
 
13
 
! Отговори
до тоя с цитатите преди 7 години
Мюсли, съвсем човешки ще те попитам. Кажи ми колко атентата са извършили - да кажем сатанистите през последните 20 години?
26
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За да се разбират правилно Аятите е нужно човек да е чел много,за съжаление това не се прави.Същото е и с християните,жената трябва да бъде със покривало на главата,но ако откаже трябва да обръсне косата си...и после тръгва едно растягане на локуми,едно говорене и накрая ...нищо...
25
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"... и ги прогонете оттам, откъдето и те ви прогониха!.. И не се сражавайте ...., докато не започнат там да се сражават с вас.... А ако се сражават с вас, убийте ги! Такова е възмездието за неверниците.".....Схващаш ли кое е причина и кое следствие?А за Япония всички знаят, че ислямът не е забранен.Можеш и ти да провериш в нета.
24
3
 
14
 
! Отговори
БЪЛГАРКАТА преди 7 години
МОЖЕ ЛИ А СА ТАКИВА ФАНАТИЦИ ИЛИ МНОГО ПРОСТИ ТИЯ МЛАДЕЖИ. АМИ ТЕЗИ КОИТО ГО ПОДТИКВАТ ДА ГО НАПРАВИ ЗАО ТЕ НЕ СЕ ОПАШАТ С ВЗРИВА И ДА ПОКАЖАТ КАК СТАВАТ ТИЯ РАБОТИ АМИ ИЗПОЛЗВАТ МЛАДИ ХОРА ДАЖЕ И ДЕЦА. ЕЙ ТОВА Е ФАНАТИЗЪМ КАТО НАШИТЕ ТУРЦИ ЖИВЕЕЩИ В МИЗЕРИЯ НИКОЙ ОТ ТУРСКИТЕ ПАРТИИ НЕ ИМ ПОМАГА А ТЕ ОТИВАТ И ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ ДОРИ И НА ДВЕ МЕЕСТА. НА ТОВА МУ ВИКАМ ВЕЛИКА ГЛУПОСТ. ДА ВЪРШИШ НЕЩО БЕЗ ДА РАЗСЪЖДАВАШ.
23
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много правилно си копнал Аята,но да забеляза нещо или не искаш да го видиш,този Аят се отнася за действие по-време на ВОЙНА,сега ясно ли ти е. И тези които обиват са като теб,четат без да разбират.
22
2
 
12
 
! Отговори
HEAVY METAL преди 7 години
Сега руските националисти ще сбъркат мю(юлманите
21
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това,че крещят определени Ислямски думи не ги прави мусулмани.Терористите са всичко друго,но Не и мусулмани.
20
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Типичен джихадист.
19
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обещават им 72 девственици, ама не казват възраст и пол. Та 72 бабички на по 89 годинки или 72 църни с по 42 санта паламарки? Рекламната брошура грешно сте я разбрали. Имаше продуктово позициониране на местно земно ниво.
18
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Господин Местан от ДОСТ иска подобни младежи и подобно бъдеще за България. Мисля че му е време за визитация при Алах.