22-годишният Джалилов – той окървави Санкт Петербург

Роденият в Киргизстан гражданин на Русия най-вероятно е етнически узбек
4 апр 2017 12:30, Елка Василева
153

Последни снимки на предполагаемия терорист-самоубиец, който извърши атентата в метрото в Санкт Петербург, бяха открити в социалните мрежи. Източник от руските правоохранителни органи потвърди за Газета.Ru, че на снимките е 22-годишният Акбаржон Джалилов, роден в град Ош, Киргизстан.

Още по темата

Източникът на изданието разказа, че заподозреният по думите на негови познати е работил през 2015 г. като готвач в суши бар в Санкт Петербург, а след това изчезнал от полезрението на органите на реда. Един от тях "чул, че Акбаржон е заминал за Корея".

Според източника на изданието, макар че Джалилов е роден в Киргизстан, той е най-вероятно етнически узбек. В град Ош живее компактна маса узбеки.

По-рано Комитетът за държавна сигурност на Киргизстан потвърди личността на терориста-самоубиец, заподозрян за взрива в метрото в Санкт Петербург – това е роденият в град Ош, Киргизстан гражданин на Русия Акбаржон Джалилов, роден през 1995 г.

14 души загинаха при атентата в метрото в Санкт Петербург, ранените са близо 50. Засега никой не е поел отговорност за терористичния акт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
2
 
2
 
! Отговори
Фронто преди 7 години
В С.П. имало 500 Българи. Значи в София могат да останат 150 руснаци, другите-откъдето са дошли или в Турция- нали там Путин се прегръщаше с Ердоган и хулеше България.
116
2
 
2
 
! Отговори
Фронто преди 7 години
Колко са загиналите руснаци? А колко са избитите от руснаците кавказци през последните 300-400 години? Знам как звучи, но тази ' аритметика' няма как да не се използва от терористите. На тази земя всичко се плаща. Рано или късно. Русия ще умира в тежка агония. И понеже е вероятно 'счетоводителите' в тази сметка да следват врага си ,не трябва да допускаме руски заселници в България!
115
5
 
3
 
! Отговори
Русия преди 7 години
И този атентат беше поръчан от Путин.Преди избори или масови протести се намират врагове, които да взривяват пиещите Боярищник.Това е дело на Путин, и по руските форуми и сайтове коментират така... не може всички да бъркат!Много се изложихте, товарищ Путин...
114
7
 
6
 
! Отговори
викинга преди 7 години
Руснаците са горд народ,повече от 500 000 души са умрели от глад мри обсадата на Петербург от фашистите и пак не се предадоха,още мовече-ПОБЕДИХА !!!Де да имаше Малко ,поне Малко от този дух българина,щеше да прокопса и да го уважават и да не го кръщават на "***" !!!
113
2
 
3
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
има тук един уж анонимник уж с име а е ефин и същ, то ББ няма да го орати на Ердоганя но Вова с дългите си ръце може да го заведе на риболов в чукотка, да клечи на някоя дупка.....
112
1
 
7
 
! Отговори
Кънчо Путкодеров преди 7 години
Организаторите на терористични актове използват обикновено преразказ за камикадзета,като ги лъжат,че на оня свят ще имат по 30 любовника с чепати напукани керестета,че и с брадавици.
111
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Арабелите , тюрките, нашите шведи и турците са животни. Аушвиц за тая *** !
110
1
 
16
 
! Отговори
един преди 7 години
Религиите са създадени за манипулиране и по-лесно управление на масите, като добавим и липсата на образование се стига до такива действия!Другите религии, като че ли са по-либерални, но в ислямските държави децата от малки се учат да бият челото в земята и им се промиват мозъците.
109
4
 
8
 
! Отговори
Николай Хайтов преди 7 години
"Аз не вярвам на Евросъюза. Защото той налага авансово неподходящи за страната условия и закони, които я хвърлят в хаос, отваряйки пътя за една повсеместна корупция и тотална сиромашия, разрушавайки методично националния ни организъм. Така или иначе, българският политически елит" все още не е отговорил на въпроса не дали", а как" ще влезем в европейската общност, и ако цената за това е българското знаме да бъде ***, лепнат върху символите на нова империя, не е ли тази цена твърде висока."
108
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 123Мери си думите щото Бойко ще заповяда да те екстрадират на Ердоган,който ще те изтърбуши,напълни със слама и върне на семейството ти в колет за Великден!
107
13
 
8
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Джихадисти от бившия СССР. Да не забравяме, че в Русия има 13% мюсюлмани, доста от които са радикални. В Западна Европа са около 5-6% и повечето са работливи хора. С помощта на един милион турски гастарбайтери Западна Германия постигна виртшафтсвундера (икономическото чудо) през 60-те. А СССР е сам по себе си един виртшафтсвундер, но с отрицателен знак.
106
4
 
11
 
! Отговори
Спас преди 7 години
Същото което са правили американските пилоти над София!!!!!! Хвърляли са играчки-бомби!!!!! Тероризмът на американците над Дрезден и ред други градове, над Виетнам....................... е пословичен!!!! Апогеят е над Хирошима и Нагасаки!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Терористи е меко определение!!!!!!
105
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НЕ Е ЛИ РУСКИ-ПРОТОТИП МОМЧЕТО НАЛИ РУСКИ РЕПУБЛИКИ
104
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На времето по същият начин партизаните са взривявали влакове и мостове!След 9,9,1944 децата бяха учени, че това са геройски постъпки!Правете си изводи.
103
29
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-големият терорист за момента в света е Путин!Само последните 2 години е избил минимум 100 000 невинни в Сирия и Украйна! Русолизците, защо не ревахте за избитите от ушанките деца в сирийските училища и болници, бомбандирани от руски самолети, а сега квичите по всички форуми?
102
4
 
16
 
! Отговори
До 120 преди 7 години
Абе момче, на какви хапове си, бре? Виза за работа в Русия се вади с поглед. Тези приказки за мармоти "колко било трудно да отидеш в Русия" ги разказвай на децата в махалата. Хайде и другите да сме обикаляли по света и да знаем кое как е.
101
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДРЪН ДРЪН ТА ПЛЯС!ТЕ И ЗА НЕМЦОВ НАБЕДИХА ТАКИВА :D НАЙ-УДОБНИТЕ!!ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!! ЩОТО НЯМА КАК ДА ГО РАЗПОЗНАЯТ АКО Е САМО ПО-СНИМКА МЪТНА ДОРИ ДА ИМА!!!!----------------ТОЯ Е УМРЕЛ И СА ГО ПИШАТ ИЗВЪРШИТЕЛЯ !!! А ИЗВЪРШИТЕЛЯ КАКТО И ПРИ НЕМЦОВ СИ ОСТАВА ПУТЛЬОР!!!!
100
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До бони мЗащото в Русия не ги приемат. И въобще в Русия е много трудно да се отиде. Аз живея в Англия, н о имам приятели които учат точно в Санкт Петербург. И от тях знам че въпреки че имат студентска виза веднага като приключат образованието си тя свършва и не могат да си я подноват, тъй като работодателите не наемат чужденци. Това е за тези дето питат защо не ходим в Русия да работим. Искам някой от тези драскачи да пробва да си извади виза за там. Разбира се има българи, но те са от много от
99
18
 
8
 
! Отговори
Наско преди 7 години
Най-голямата опаснаост за нашата страна идва от страна на фанатците, фашистите, агенти на КГБ-т.нар. "патриоти", които насаждат омразата и застрашават етническия мир на страната ни. Ние сме неблагодарен на бога народ, че никой ни ни закачва, нито арабският свят ни мрази, нито пък мюсюлманите! да не говорим, че хиляди Българи от преди много години работят в арабския свят, уважавани, печелят пари и не натоварват допълнително и без това бедна и ограбена държава.
98
5
 
19
 
! Отговори
смок преди 7 години
Сега семейството на Акбаржончо ще плати тлъстата сметка. В Израел такива не ги бавят, а директно си ги оставят без покъщнина и бъдеще. За назидание на други Акбаржончовци, желаещи 77 девици. Чудя се дали вече е стартирала акцията по обезпаразитяване?