Мощна организация стои зад атентата в Петербург

Експерти по сигурността пред Bulgaria ON AIR
5 апр 2017 15:23, Анисия Иванова
45

Зад терориста от метрото в Санкт Петербург стои една много сериозна и мощна организация, мъжът многократно е сменял паспорта си. Такъв документ се подменя, когато се замитат следи, обясни в студиото на "България сутрин" Боян Чуков, експерт по сигурност.

Според него светът скоро ще бъде свидетел на други подобни събития в Русия.

"Русия навлиза в периода, когато отново ще има президентски избори. Този терористичен атентат се вписва в политическата стратегия на създаване на хаос и напрежение в Руската федерация", смята Чуков.

Още по темата

Христо Смоленов също коментира темата пред Bulgaria ON AIR и беше категоричен, че: Когато Доналд Тръмп заяви, че ще търси партньорството и стратегическото съдействие на Владимир Путин в борбата срещу "Ислямска държава" по света започнаха да се случват много странни неща.

Чуков е на мнение, че атентатите целят да прекъснат инициативата между двете страни и недопускане разгрома на ИДИЛ.

Смоленов включи към разговора и темата за атентата в Ню Йорк през 2001 година, като каза, че такива атаки се случват именно, когато има огромно нарастване на несигурността по икономически причини.

"В САЩ това беше криза, предизвикана от фармацевтичната индустрия, която бе на път да загуби 400 млрд. долара", заключи той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
18
 
! Отговори
Йоан преди 7 години
аз само се чудя защо братушките не ги подпукат на тяхна територия,има толкова голяма расова мраза която не е много трудно да се разпали
12
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно коя ли ще е тази мощна и всесилна организация действаща на територията на бившото сесесере?
11
3
 
5
 
! Отговори
Вслушайте се преди 7 години
Атаката в Питер си прилича с атаката срещу гвардейската база в Чечня по това, че нивото на задействаните изпълнители беше вдигнато многократно от организаторите. Този път умни и разбиращи анализатори.
10
5
 
32
 
! Отговори
Соросоид преди 7 години
защо просто не кажат , че е ЦРУ
9
1
 
26
 
! Отговори
т.е.? преди 7 години
Ленгли, Вирдижиния?
8
5
 
17
 
! Отговори
до 6 safc преди 7 години
Изглежда, че днес сте на гвърда дрога... Ежедневно ли се дрогираш ?.
7
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЦРУ с подкрепата на Сорос извършва всички терористични актове чрез своята рожба ИДИЛ.
6
4
 
29
 
! Отговори
SS преди 7 години
До safcА бе ти да не си ял гъби за обяд.
5
40
 
11
 
! Отговори
safc преди 7 години
КАкво увъртат и шикалкавят- кажете направо, високо и ясно, че атентата е дело на руските служби!!То това няма да е новина за руския народ и световните медии, защото няколко пъти е правено преди избори с участието на дребния, плешив Гном!!Освен това в руските медии се коментира свободно подобна догадка, като се привеждат много доказателства за това!!Който иска да е информиран и знае руски-намира инфо в руски сайтове!! Но за путинофилите инфо на руски е проблем-те не го знаят, щото тролят за пари
4
23
 
3
 
! Отговори
промит мозък преди 7 години
Няма друго решение освен чиповете хора! Само те ще ни спасят от непобедимите терористи!
3
6
 
19
 
! Отговори
хахаха преди 7 години
Преди Тръмп в света не се случваха странни неща,всичко си течеше спокойно и нормално,така ли бе Смоленов.И този е експерт и е взел пари за да си даде експертната оценка.Дригият пък замеси фармацевтичната индустрия.Чуков пък видял мощна организация,тъй като тя имала силата да сменя паспорти.Тези тримата от хикс файлс ли ги извадиха.
2
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв е смисъла от подобно нищо. Ами терористи има вместо да го повтаряте и дъвчете постоянно, че имало терористи вземете ги унищожете ! Къде е САТАНАТО защо не водят война срещу тероризма защо се крият, туй кажете ?!
1
30
 
9
 
! Отговори
таракан преди 7 години
Мощна е, казва се ФСБ.