Най-лошият баща: Дали Асад се срамува, когато гушка децата си?

На неговата съвест лежат десетки хиляди. Кой е Башар Асад?
6 апр 2017 21:00,
219
Най-лошият баща: Дали Асад се срамува, когато гушка децата си?
Башар Асад с децата си Снимка: Facebook

Какво мисли един мъж, на чиято съвест лежат 10 000 убити деца, когато вечер завива собствените си деца? Дали се срамува? Едва ли!

51-годишният офталмолог Башар Асад е президент на Сирия от 2000 година. За тази му страна в живота знаем много.

Президентът, чиято страна е вече 6-та година разкъсана от конфликт обича суши и американския сериал "Homeland". Преди Башар Асад се бореше за реформи, пише "Bild". Днес обаче се бори с ада на земята.

В добрите дни на Сирия семейство Асад поддържа имидж на съвсем нормална фамилия. Детски рождени дни и запалени свещи. Разходки в Дамаск.

Съпругата на Башар, Асма е финансов експерт. 10-години по-млада от съпруга си, някога е описвана като "Лейди Даяна на Ориента". Тя не е религиозна, облича се модерно и обича да прекарва повечето време с децата си.

Най-лошият баща: Дали Асад се срамува, когато гушка децата си?
Aсма Асад с двете си по-малки деца Снимка: Camera Press

Семейство Асад има три деца - 15-годишният Хафис, 13-годишната Зейн и 12-годишният Карим.

Никой обаче вече не вярва, че Асма може да повлияе на съпруга си, за да спре политиката, водеща до убийства и насилие в Сирия.

Но пък преди време нейни имейли се оказаха публично достояние. Когато хиляди сирийци бяха излезли по улиците на градовете в страната, семейство Асад си е поръчвало мебели от Париж. В сливов цвят.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
2
 
10
 
! Отговори
майко преди 7 години
До киреза 70 гА бе, кога България е била процъфтяваща? Може би 30-те години в началото? От 70-те насам България е все блато, преди това не помня роден съм 1962г. Но целият ми съзнателен живот е само шуробаджанащитана, наши хора, крадене. От заводите се крадеше като за последно. Кой крадеше захар, кой лимонтозу, винтчета, цимент, каквото се сетиш. Няма какво да си купиш свястно. Сега си е същото разлика никаква.
113
12
 
8
 
! Отговори
men преди 7 години
До киреза 70 гСтрашен патриот, избиващ собствения си народ. Виж видеата с химическите атаки и деца борещи се да дищат и измиращи в гърчове и се радвай, че нашите *** са само идиото, но не и патриоти като този ***.
112
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И този като Милошевич, Кадафи, Саадам...и цялата друга проруска пасминаа ще висне на въжето.
111
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подигравката с Русия от тази нощ е колосална.
110
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пропагандна истерия в наш български вариант. Никаква вяра на fake news.
109
6
 
36
 
! Отговори
Кико преди 7 години
Башар и жена му са що годе нормални хора и нямат място в безумната ислямска измeт!
108
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При арабелите няма да е по-различно от това както са се отнесли болшевиките към царското семейство.
107
1
 
54
 
! Отговори
Петърчо преди 7 години
Кадъната на Обама, Мишел какво направи за да кандиса съпруга си да спре избиването на милионни невинни хора в Ирак, Либия, Афганистан, Сирия и пр. ? Прави ли това Обама лош баща?
106
4
 
54
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
А колко деца тежат на съвестта на евроатлантците ?Само в България вече се раждат по 60 000 по-малко на година !За избитите, прогонените завинаги и осакатените няма да говорим ...И ако смятате, че това е явление само за България, проверете какво се случва с населението на другите бивши социалистически държави ..Няма по-голяма зло от евроатлантизма !А, Башар Асад е един изключително образован, възпитан и културен човек.Смел мъж !
105
32
 
7
 
! Отговори
КККК преди 7 години
Две неща са сигурни.Първото е че исляма е плъзнал навсякъде из България.Коментиращите тук се прклянят пред ислямските диктатори Асад,Кадафи и Садам и мразят християнска Европа и Америка.Путин иска да превърне България в Казакстан и да присъедини държавата към мюсулманския му клуб.Другото сигурно е че,зад химическата атака не стои Асад,а Русия.Както зад избиването на хиляди украинци не стоят зелени човечета,а същия този маниак който продължава да трови света.Империя на злото,тъмната сила,Мордор.
104
29
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КГБ заложи бомбите във руското метро за да обвини ислямска държава,а ЦРУ им даде контра като отрови цивилни във Сирия със газ за да обвини Асад,целия цирк за ден и половина сътворен.И Русия и САЩ са вредни за човечеството,тези не ценят чуждия живот,не се спират пред нищо,безморални гадове,избиват деца ,погнусен съм от този свят.
103
2
 
30
 
! Отговори
extremist преди 7 години
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕ НАПРАВО СЕ ЗАТРОГНАХ; НЕ ВИЖДАМ НИТО ЕДНА СТАТИЯ ЗА "ХОРАТА" ОТ САЩ ПРОВЕЖДАЛИ СЪВЕСТНО ЕКСПЕРИМЕНТИ АЛА "МЕНГЕЛЕ" ВЪРХУ ХОРИЦАТА ОТ АТОЛА БИКИНИ В ТИХИЯ ОКЕАН! ЗА РАЗЛИКА ОТ МЕНГЕЛЕ ОБАЧЕ ВЪПРОСНИТЕ ЕКСПЕРИМЕНТИ СА ПРОДЪЛЖИЛИ ИМА - НЯМА ДВЕ ПОКОЛЕНИЯ....
102
1
 
34
 
! Отговори
проктолог преди 7 години
Статията смърди на DW.
101
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А Барак Обама бомбардира и изби стотици хиляди деца и за тоеа дори получи ноблова награда за мир.
100
3
 
36
 
! Отговори
Джо преди 7 години
Не башар няма от какво да се срамува, напротив, той е един истински мъж който се бори за народа си, срещу тоталната война която му правят саудити, евреи и западняци. Браво
99
2
 
27
 
! Отговори
socialen преди 7 години
В този тотален хаос никой не знае кой е истинският виновник. Предписват си вината един на друг. Медиите на едните плюят по медиите на другите.
98
1
 
30
 
! Отговори
Idealis преди 7 години
Нито Асад нито Русия в този момент ще си позволят да се провокират по този елементарен начин. Амегиканса долна игра постигната росредством техни протежета.
97
1
 
10
 
! Отговори
Моше преди 7 години
До АаметНе е ли по лесно да се отървем от мюсюлманите?
96
4
 
28
 
! Отговори
:( преди 7 години
Господ да накаже злодея,който за шепа сребърници си продаде душата и хвърля кал и удурми по Башар Асад. И ни манипулира и ни взима за балъци.
95
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хе ,хе . Химическото оръжие на Садам Хюсейн. Даже и него търсят .Най много да са закопали накой варел някъде и да го открият след време . Ама то и за това не им стига акъла .