Най-лошият баща: Дали Асад се срамува, когато гушка децата си?

На неговата съвест лежат десетки хиляди. Кой е Башар Асад?
6 апр 2017 21:00,
219
Най-лошият баща: Дали Асад се срамува, когато гушка децата си?
Башар Асад с децата си Снимка: Facebook

Какво мисли един мъж, на чиято съвест лежат 10 000 убити деца, когато вечер завива собствените си деца? Дали се срамува? Едва ли!

51-годишният офталмолог Башар Асад е президент на Сирия от 2000 година. За тази му страна в живота знаем много.

Президентът, чиято страна е вече 6-та година разкъсана от конфликт обича суши и американския сериал "Homeland". Преди Башар Асад се бореше за реформи, пише "Bild". Днес обаче се бори с ада на земята.

В добрите дни на Сирия семейство Асад поддържа имидж на съвсем нормална фамилия. Детски рождени дни и запалени свещи. Разходки в Дамаск.

Съпругата на Башар, Асма е финансов експерт. 10-години по-млада от съпруга си, някога е описвана като "Лейди Даяна на Ориента". Тя не е религиозна, облича се модерно и обича да прекарва повечето време с децата си.

Най-лошият баща: Дали Асад се срамува, когато гушка децата си?
Aсма Асад с двете си по-малки деца Снимка: Camera Press

Семейство Асад има три деца - 15-годишният Хафис, 13-годишната Зейн и 12-годишният Карим.

Никой обаче вече не вярва, че Асма може да повлияе на съпруга си, за да спре политиката, водеща до убийства и насилие в Сирия.

Но пък преди време нейни имейли се оказаха публично достояние. Когато хиляди сирийци бяха излезли по улиците на градовете в страната, семейство Асад си е поръчвало мебели от Париж. В сливов цвят.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
9
 
! Отговори
Мишо преди 7 години
До господинчото с латинските буквички.Не знам точно какво се опита да напишеш но нищо не каза. Смисъл в мисълта, че на Близкия изток винаги е имало териториални конфликти няма и това. Какво искаш да кажеш с това и в Европа през 20ти век има достатъчно конфликти и какво?Безсмислено изказване.
73
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А какво мислят фамилиите Буш и Клинтън на чиято съвест тежат милиони жертви от глад и войни?
72
2
 
18
 
! Отговори
Мишо преди 7 години
Вие от редакцията засрамете се поне малко не ви ли е срам пред милионите убити.Как може да се продавате за жълти стотинки.Оставка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
71
1
 
17
 
! Отговори
ами преди 7 години
Толкова долна статия не бях чел!Къде ви е съвестта? Няма такава,няма!!!!!
70
1
 
19
 
! Отговори
Мишо преди 7 години
Преди вашата демократична намеса Близкия изток беше процъфтяващ регион.Либия - заплата над 2000 долара и опашка чакащи българи да работят там.Сирия - висше образование, свободно обучение, мултирелигиозен и толерантен живот, високи доходи.Ирак - високи доходи, работа, спокойствие, достъпно образование и сигурност.Египет - развиващ се курорт, икономика и мултирелигиозно общество.След демократичните намеси перспективата е СМЪРТ, СМЪРТ, СМЪРТ и Разруха!Защо, защо как не ви е срам.
69
1
 
24
 
! Отговори
123 преди 7 години
Сирия беше единствената държава в арабския свят, в която живееха в мир християни и мюсолмани.Там съществуваха най-древните църкви преди да дойдат главорезите и християните са преследвани и избивани като дивеч.Асад не се подчини на чичо сам и ислямистките държави СА и Катар.Естествено стана диктатор, защото не разрешава природните богатства да се ескплоатират от чужди компании за жълти стотинки както е в България.Кой ви спуска тези лъжи да ги пишете?Проучете каква държава беше Сирия преди сащ да
68
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Все едно комунист да се срамува, докато гледа какви ги е навършил Асад и с умиление да си спомня как беше тук!
67
1
 
19
 
! Отговори
Питър преди 7 години
И защо да е "най-лошият баща"????Днес БГ отново чупи тъпомераНо директивата е да се пише против Асад на всички фронтове.Боряна Павлова да ходи да обслужва "умерени", вместо да измъчва мозъчните си клетки
66
0
 
23
 
! Отговори
Мишо преди 7 години
Ето ги парите, които България даде за Сирия отиват за подла пропаганда и лъжи.Асад въобще не е тиранин просто е човек, който не е съгласен с американската и евро-лакейската политика.Хората ги тероризира детето на ЦРУ и името му е ИД.Срам за САЩ, срам за ЕС ръцете са ви в кръв.
65
5
 
2
 
! Отговори
един там преди 7 години
До анонимен 66,Е как защо, ти не си ли чул, че Путин се съревновава с Буш по избито количество хора! Засега Путин изостава и то с много!
64
3
 
0
 
! Отговори
EVET преди 7 години
До БФСИ на на него ще му дойде реда
63
3
 
5
 
! Отговори
до spacex преди 7 години
Ще те поправя, само балъци като теб пускат слухове, че това са фалшиви новини, с надеждата, че има и други балъци, които да им се вържат.
62
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 79Билд миналата седмица имаха издание на турски, против Ердоган, и със покана да се гласува с Не на референдумаЗащо ли защото са ислямофоби, също като теб!
61
4
 
0
 
! Отговори
ислямофоб ционист преди 7 години
Асад е от добрите, дали избива мюсюлмани скоро територията между Нил и Ефрат ще е наша
60
5
 
5
 
! Отговори
EVET преди 7 години
До АсадиститеПристрастен съм към човечността и справедливост, а твоята ислямофобия и туркофобия ти пречат да заемеш станата на правия! За теб и такива като теб, щом умират мюсюлмани е добре, а този който ги избива трябва да се защитава, ТАКА МИСЛИТЕ ВИЕ!
59
3
 
21
 
! Отговори
нико преди 7 години
Автора на статията се е сетила за Асад но не се сеща колко ли деца и възрастни са избит в либия ирак сирия сърбия виетнам руанда и в още колко държави по света от нейните кумири колкото до Асад чест му прави факта че стои в сирия и се бори сглаворезите на запада. Да ви имам морала ако знаете какво е платени пр ....ки
58
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Какво мисли един мъж, на чиято съвест лежат 10 000 убити деца, когато вечер завива собствените си деца? Дали се срамува? Едва ли!"Вместо да гадаете, най-добре директно задайте въпроса на Обама.
57
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До EVET Дрън-дрън! Това си е чиста провокация на ЦРУ и Турция. Как набедиха без доказатества Ирак за химическо оръжие, за да имат повод да нахлуя. После се оказа, че било дезинформация за химическото оръжие.Хахаха! Но обесиха Садам, който единствен можеше да държи в подчинение тия тълпи и сега нагло цицат петрола. ..рви!
56
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
حسنا
55
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че то е казано какво ще се случи като падне Дамаск, само *** все още си затварят очите и плюят против Путин и накрая ще светнат като крушки. Надигне ли се по някакъв начин Ефрат пригответе се за княза от Изток.