Най-лошият баща: Дали Асад се срамува, когато гушка децата си?

На неговата съвест лежат десетки хиляди. Кой е Башар Асад?
6 апр 2017 21:00,
219
Най-лошият баща: Дали Асад се срамува, когато гушка децата си?
Башар Асад с децата си Снимка: Facebook

Какво мисли един мъж, на чиято съвест лежат 10 000 убити деца, когато вечер завива собствените си деца? Дали се срамува? Едва ли!

51-годишният офталмолог Башар Асад е президент на Сирия от 2000 година. За тази му страна в живота знаем много.

Президентът, чиято страна е вече 6-та година разкъсана от конфликт обича суши и американския сериал "Homeland". Преди Башар Асад се бореше за реформи, пише "Bild". Днес обаче се бори с ада на земята.

В добрите дни на Сирия семейство Асад поддържа имидж на съвсем нормална фамилия. Детски рождени дни и запалени свещи. Разходки в Дамаск.

Съпругата на Башар, Асма е финансов експерт. 10-години по-млада от съпруга си, някога е описвана като "Лейди Даяна на Ориента". Тя не е религиозна, облича се модерно и обича да прекарва повечето време с децата си.

Най-лошият баща: Дали Асад се срамува, когато гушка децата си?
Aсма Асад с двете си по-малки деца Снимка: Camera Press

Семейство Асад има три деца - 15-годишният Хафис, 13-годишната Зейн и 12-годишният Карим.

Никой обаче вече не вярва, че Асма може да повлияе на съпруга си, за да спре политиката, водеща до убийства и насилие в Сирия.

Но пък преди време нейни имейли се оказаха публично достояние. Когато хиляди сирийци бяха излезли по улиците на градовете в страната, семейство Асад си е поръчвало мебели от Париж. В сливов цвят.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
28
 
! Отговори
Ако списвача преди 7 години
Нещо за Виетнамската Война да ни разкажеш...а. За избитите деца в съседна Сърбия..То стрували ли си да изброява човек... Продажни партали.
13
34
 
2
 
! Отговори
EVET преди 7 години
Асад заслужава да умре бавно! А децата му да станат истински мюсюлмани, това вече ще го довърши
12
2
 
29
 
! Отговори
лицемери преди 7 години
А този вестник защо не напише кой докара на Сирия Ада на земята!?и как Германия спонсорира и въоръжава терористите в Сирия!?
11
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За последно влизам в тоя гнусен пропаганден сайт, който служи на убийците на България.
10
0
 
34
 
! Отговори
Танас преди 7 години
До WTF"Умерена опозиция" викат на ония, дето са им свършили боеприпасите :)
9
4
 
43
 
! Отговори
да преди 7 години
Асад е герой на своята страна той дълго време сам се бореше с терористите изпратени му от вън и рушащи страната му.
8
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дребното писарче си получава стотинките шефчето му се радва на временен колониален конюктурен статут и всичко до време после бесен за назидание ограбен избягал все тая дребна църву лска душичка.
7
5
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-лошият баща: Дали Асад се срамува, когато гушка децата си?<br>На неговата съвест лежат десетки хилядиА майката на този пропаганден бълвоч, дали се срамува като си чете глупостите, копирани от нескопосаната западна пропаганда? Едва ли, в Днес БГ нямат съвест и затова нищо не им лежи там.Дайте да разширим темата - а Обама срамува ли се от Нобеловата награда за мир, след като направи 5 войни и на съвестта му лежат камара трупове?Кой от двамата е по-зловеща фигура?А Клинтън?, а Буш?
6
4
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Башар Асад е национален герой, който защитава страната си от набезите на западните колонизатори. Иначе когато змията "либерализма" умира хапе най-много. Вече никой не евава за слива съединените щати и ще трябва да свикват, защото бомби могат да избухват и в ню йорк и в градината на децата на буш и сорос.
5
1
 
45
 
! Отговори
Танас преди 7 години
Преди да Ви отговорим на този въпрос, бихте ли ни отговорили колко милиони лежат на съвестта на американските президенти, кралете на Великобритания и ... да не изброявам повече, за да не Ви затруднявам повече в сметките!
4
44
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БАШАР АЛ АСАД Е САМО ЕДНА ПИОНКА!!! ГЛАВНИЯ МАСОВ УБИЕЦ Е ПУТИН КОЙТО ВКАРА РУСКАТА ВОЙСКА В СИРИЯ ЗА ДА ИЗБИЕ НАСЕЛЕНИЕТО И С ЦЕЛ ДА ОСТАНЕ ПУТИН НА ВЛАСТ В СИРИЯ ПОСРЕДСТВОМ ПИОНКАТА СИ ГОВОРИТЕЛ БАШАР АЛ АСАД!НАД ПОЛОВИН МИЛИОН ДУШИ СА ИЗБИТИ ОТ НАЧАЛОТО НА КОНФЛИКТА В СИРИЯ ОТ БАШАР АЛ АСАД И ПУТИН!!
3
5
 
55
 
! Отговори
zeus преди 7 години
Вечерната доза бездарна пропаганда...
2
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А дали всички западни политици ще върнат щедрите подаръци които получаваха в миналото от Асад? И стария папа и той е в купа
1
5
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредната препечатка от хамериканските официозни фекаломети. самият Тръмп ги нарече фейк нюз, може би и вие трябва така да се прекръстите