Санкт Петербург под напрежение: Съмнения за бомби в метрото

Затвориха метростанция "Приморская" заради съмнителен мъж
Обновена: 6 апр 2017 16:06 | 6 апр 2017 15:37,
11
Санкт Петербург под напрежение: Съмнения за бомби в метрото
Снимка: Reuters, архив

Метростанция "Приморская" в Санкт Петербург е затворена заради съмнение за експлозив. Задържан е мъж, у когото е открито съоръжение, наподобяващо граната, но от картон.

Още по темата

Заради анонимни сигнали за бомби бяха затворени и други две метростанции - "Сенная" и "Пионерская". Съмнителни устройства обаче не бяха открити, съобщават руските медии, предаде Нова тв.

Взривно устройство е било обезвредено в жилище в Санкт Петербург, съобщиха местните власти.

Първите седем етажа на сградата са вече проверени и евакуираните хора се връщат по домовете си. Следователи продължават проверката на 8 и 9 етаж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Една новина днес попари посрашките, Украйна получи безвизов ружим за ЕС. ПОВЕЧЕТО УКРАЙНЦИ НЯМАТ ПАРИ ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ СЕЛОТО СИ А ТЕЗИ КОЙТО ИМАТ СА ОТ ДЕСЕН СЕКТОР ЧЕСТИТО НА ЕВРОПА хахаха
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До даГосподин русофил преди да пишете че съм лъжец проверете днес какво е гласувал ЕП. Политическото решение за отпадането на визите е гласувано и остава само то да бъде публикувано в официалния орган на ЕП. 21 дни след публикуването му безвизовият режим за Украйна става омразен факт за цялото русофилство по света. Сега очаквам да се извиниш ако имаш останала доблест и чест(за съжаление русофилството убива всякаква доблест, чест и честност) за обидата че съм лъжец.
8
0
 
2
 
! Отговори
да преди 7 години
До Анонимен 8Лъжец ....
7
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Насрашките хвърлят зарин в Сирия(днес пак са хвърляли), но и тях ги начуроликаха здраво по метра и магазини с бомби и фишеци. Една новина днес попари посрашките, Украйна получи безвизов ружим за ЕС. В същото време засрашките имат право да ходят без визи в Астрахан и Таганрог. Най-недоволни от днешното решение на Европейския парламент остават само порусначилите се украинци от Крим, ДНР и ЛНР. А най-най-недоволни тези които побързаха да скъсат и изгорят украин. паспорти от същите територии.
6
2
 
6
 
! Отговори
Дани преди 7 години
В ненормалните държави като Норвегия и САЩ касапите като Брейвик седят е затвора, ползват Wi-Fi и кабелна под опеката на Грийнпийс и още 100 организации за правата на човека. Докато в нормалните държави като Русия и Израел след време в новините минава нещо като "при престрелка с органите на реда бяха убите терористите, които ..."
5
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КГБ, ФСБ нещо оцапаха кълките май.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
OSNOVNITE SPONSORI NA SVETOVNIAT TERORIZAM - SAUDITSKA ARABIA, QUATAR, BAHRAIN,OMAN,KUWAIT,PAKISTAN...... POD ZAKRILATA NA MASONITE-ILIUMINATI I TEHNITE (ZAKONNO IZBRANI) PREVITELSTVA I POLITICI.
3
0
 
7
 
! Отговори
интерфакс преди 7 години
Преди малко Русия обяви най висока степен на тревога за терористична заплаха.
2
0
 
11
 
! Отговори
Русия 1 преди 7 години
В няколко жилища в Петербург са открити изоставени бомби от терористите който са избягали,провежда се голяма акция на полицията в целия град!може да се каже че е предотвратена голяма касапница в града.
1
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези се изтрещяхя вече.. Уж били железни. Само на алкохол изглежда. Държат ги под напрежение за да си траят.