Арестуваха заподозрян в Швеция, признал си

Четири са жертвите на атаката с камиона, 15 са ранените
34
Арестуваха заподозрян в Швеция, признал си
Снимка: БТА

Шведската полиция е арестувала мъж в северната част на Стокхолм, който се е признал за извършителя на днешното смъртоносно нападение с камион в центъра на града.

Още по темата
Това съобщава вестник "Афтонбладет", цитиран от Ройтерс. Вестникът посочва неназовани източници.

Мъжът бил с леки наранявания и твърдял, че е отговорен за атаката.  
 
Говорител на столичната полиция потвърди медийни съобщения, че е арестуван един човек, който може да има връзка с атаката. Говорителят добави, че не е изключено да са замесени и други нападатели.
 
Шведската полиция съобщи, че по предварителна информация при нападението с камиона в Стокхолм са загинали четирима души и 15 са ранени, предаде Ройтерс. Българското МВнР съобщи, че до момента няма информация за пострадали български граждани.
 
Тази вечер беше възобновено движението в метрото, като влаковете не спират само на две станции, близо до мястото на атаката. Движението на автобуси в центъра на града обаче все още не е пуснато.
 
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
19
 
! Отговори
дцд преди 7 години
До dcdИзвинявам се на етиопците, има много по-зле от тях, много по подли типове от африка. Но каквото и да е - шведите не са заслужили подобно нещо. Кой накара африканци да отидат на север? Нима очакваме в страна в която самите шведи заковават прозорците на втория етаж, за да не скочат оттам през зимата тия *** да са по-здрави псиически? ?? Някой очаквал ли е друго
1
0
 
36
 
! Отговори
dcd преди 7 години
Във времената на викингите преди 10 века това не би било възможно. Подобен екземпляр изобщо да говори, да си признава. В онези времена е имало три вида наказание - смърт, глоба и изгнание. Не е имало ангажимент да храниш и поиш престъпника. А този - го храни шведската държава нали? Изгадената от шведите, не от етиопци и друга ***? Или нещо се бъркам..