Пред сирийското посолство: Диктаторът Асад - вън от Сирия!

Десетки протестиращи в София застанаха срещу химическата атака
Обновена: 7 апр 2017 20:22 | 7 апр 2017 20:21,
225
Пред сирийското посолство: Диктаторът Асад - вън от Сирия!
Снимка: БТА

Десетки хора се събраха на мирен протест пред сирийското посолство в София срещу режима на Башар Асад и използването на химическо оръжие срещу мирно население в Сирия

Още по темата
Събралите се, предимно сирийци, носеха жълти балони със знака за радиоактивност и картата на Сирия, медицински маски на лицата си и развяваха сирийски знамена. 

Те бяха разпънали транспарант с надпис "Свобода за Сирия. Диктаторът Асад няма място в новата Сирия".

Пред посолството има четири автомобила на полицията и служители на реда, които се грижат за спокойното протичане на протеста. Сред присъстващите има и малки деца.

Протестираме срещу сирийския режим, който бомбардира собствения си народ, каза за БТА Акрам Наюф от Асоциацията на свободна Сирия в България. 

Той посочи, че на 4 април е имало химическа атака срещу мирно население в провинция Идлиб, при която са убити много жени, деца и бебета. 

Осъждаме тази атака и апелираме към международната общност в лицето на САЩ и ЕС да окаже натиск върху този режим, заяви Наюф. 

Ние се борим за свободна и демократична Сирия, посочи той. По думите му режимът носи цялата отговорност и за ракетните удари на САЩ. 

"Трябва да се сложи край на тази война и на режима и да бъдат ликвидирани всички терористични организации на територията на Сирия", добави Акрам Наюф.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Акрам беж да се биеш бе, чий го дириш тук щом си много загрижен, аман от мълзеливи араби дето все искат някой друг да им свърши работата
34
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А да забравяме че в комунизма, не можеш да минеш граница освен,ако нямаш патрон в гърба.
33
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Маскарада е пълен. Колко от тези са легално преминали границата ни се чудя?
32
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Станой от Ахелой Добър вечер модераторе ,добре дошъл *** ! Познаваш се поеднообразният ти стил на писане ,по еднообразните ти примитивни опити за отклоняване и подмяна на темата,по еднообразните и скучни повтаращи се фрази . Дерзай ! Ама язък за парите който ти плащат . Скучно ! И да не забравиш за ми праснеш цензурата .
31
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тия от ДАНС защо спят бе?ми тия типове са подръжници на ИДИЛ и подобни...някоя беля ли трябва да стане,че да се размърдат. при нас май,май винаги е така.
30
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Запада има топки. Това е положението вече 2000 години. *** измислени. С измислена диктаторска идеология.
29
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А против НЕЗАКОННИТЕ БОМБАНДИРОВКИ по Сирия КЪДЕ СА ПРОТЕСТИТЕ!????? Или ПРОТИВ ИЗТРЕБВАНЕТО НА ХОРАТА В МОСУЛ?????? ЛИЦЕМЕРИ, ЛИЦЕМЕРИ, ЛИЦЕМЕРИ!!!!!! НЯМА ДА ВИ СЕ РАЗМИНЕ!!!!! А българските подлизурковци си ги чака само немотия и безпросветно кретане в бъдещето, ако не преестанат да се водят по краварски акъли!!!!!!
28
7
 
12
 
! Отговори
RUSSIA the best преди 7 години
Кои са тези *** , дошли на лесното в България , да протестират срещу Асад ! Ако толкова се интересуваха от държавата си , щяха да са там .
27
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ех Станой от Ахелой, то щото Афганистан и Ирак вече разцъфнаха, та сега и Сирия чакашно поне петрола поскъпна, сигурно Тръмп и Путин са комбина, парички му трябват на Вовката
26
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може сирийците да не го искат, но местните русофили-путинисти го обожават. Тъй че, ши *** извинявате, ама сирийците нямат думата. Путин, Радев и Асад знаят кое е най-добро за тях.
25
3
 
4
 
! Отговори
до ха-ха-ха преди 7 години
Алтернативата беше от две злини (Килъри и Трапеца) - по-малката!Понятието демокрация в САЩ е нещо мнооого относително!Това, че може да говориш каквото ти дойде на ум, не означава, че можеш да го направиш!
24
12
 
5
 
! Отговори
? преди 7 години
А Русия, която със зъби и нокти ПОДДЪРЖА АСАД??? На какво мнение са сирийците? Поддръжката на Путин за АСАД ПРОДЪЛЖАВА войната: Путин се бори ПРОТИВ противниците на АСАД, а не срещу ИД. Вече ШЕСТ години- огромна заблуда, че е против ИД.
23
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Божеееееееееееееее... абе паляци, отивайте пред КЕВР да протестирате бе... боже какви смешници
22
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой им даде разрешение за протест на тия, туй са дезертьори от умерените сирийски гловарези дето почнаха да бягат като отиде Путин там, тия ако пипнат оръжие знаете ли какво ще се случи и как налагат демокрация? Знаете ли как избухна сирийската война Оставка Фандък бегай да пасеш патките у някое село, опасна си за националната сигурност а тия да си стоят у бежанските центрове .
21
3
 
18
 
! Отговори
Калибр преди 7 години
До Рали1Ама то видеото където терористите стрелят с химически снаряди по цивилни още седи в тубата, нали и 2013 Запада пак беше обвинил Асад, ама като излезе видеото млъкнаха като бити мас###
20
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Световния червен узорпатор Русия да напусне Сирия! САЩ не е в Сирия, нито стррой бази там. Населението на серия неиска Асад. Зищитава го само платената армия и полиция. Ако беше демократично избран,щеше да подаде оставка и после на изборите да спечели пак! Щом не подава значи работата е ясна.
19
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сборище на лъжци и врагове на Сирия,докато Сирия лежи обляна в кърви тези жалки *** пеят лъжите клишета за падането на Сирия.
18
26
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изби си съгражданите и направи цялата държава на сол. Само и само да не пусне Кокала! Болен диктатор. Браво на ООН и Сащ хора с чест !
17
25
 
6
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 7 години
Много са смешни ***. Спомняме си как празнуваха буквално, че Тръмп е новият президент. Те не разбират, че САЩ не е монархията Русия и рано или късно демокрацията кара всеки да заеме вярната страна. А тя е, целият свят за демокрация-срещу Русия и КНДР. Сега изведнъж започнаха да плюят срещу Тръмп. Ха-ха-ха........
16
4
 
17
 
! Отговори
Рали1 преди 7 години
От 2013 г!"Химическото оръжие,както и друг боен арсенал,били открити в гр.Джобар,който бил изоставен от бунтовниците след настъплението на верните на Башар Асад войски.Според иранската агенция Farsnews,турското разузнаване е засякло на 9.07 две контрабандни пратки с бойния отровен газ Зарин.Турските медии съобщават,че силите за сигурност са конфискували 2 кг Зарин и артилерийски снаряди в домовете на 12 членове на"Джабхат Ал Нусра",основана преди година сирийска структура,свързана с "Ал Каида".