Лондон: Русия е отговорна за жертвите от химическия ад

Москва трябва да разбере посланието от въздушните удари
Обновена: 10 апр 2017 07:02 | 9 апр 2017 22:50, Анисия Иванова
167
Лондон: Русия е отговорна за жертвите от химическия ад
Снимка: БТА

Русия е косвено отговорна за всяка една от 87-те жертви от нападението с химическо оръжие в северозападния сирийски град Хан Шейхун, заявява в статия във в. "Сънди таймс" британският министър на отбраната Майкъл Фалън, цитиран от Франс прес.

В публикацията Фалън разобличава отговорността на Русия като основен поддръжник на режима на Башар Асад.

"Ако Русия иска да бъде освободена от всякаква отговорност при бъдещите нападения, Владимир Путин трябва направи така, че да бъдат действително изпълнени ангажиментите за унищожаване на химическия арсенал на Асад. Путин трябва да се ангажира изцяло и с усилията на ООН за постигане на мир", пише британският министър.

"Можем да сложим край на страданията на сирийците, но само ако Москва също разбере посланието от въздушните удари в четвъртък вечер", допълва Фалън, имайки предвид 59-те крилати ракети, изстреляни по сирийската военна база Шайрат от два американски кораба в Средиземно море.

Намесата на САЩ последва предполагаемо нападение с химическо оръжие, приписвано на сирийския режим, при което загинаха 87 души в бунтовническия град Хан Шейхун.

"Днес призоваваме всички страни да се върнат на масата на преговорите и да постигнат споразумение", посочва британският министър на отбраната, отбелязвайки отново, че "президентът Тръмп е взел правилно решение".

В статията си Фалън подчертава, че такова споразумение трябва да постави началото на представително управление, в което Асад да няма никаква роля. Той признава, че "това не е лесно, но не е невъзможно".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нарочно са оставили химическите оръжия в склада, защото са целяли точно този ефект.Какото и да се случи на руснаците, западняците нито ще станат по-умни, нито по работливи.
49
38
 
10
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 7 години
Асад набута кремълското джудже в ситоация в която няма правилен ход.Ботокса искаше да се измъкне от Сирия с достоинство,ама вече може да го направи само с подвита опашка...
48
8
 
33
 
! Отговори
славянин преди 7 години
Атлантиците и техните дебилни фенове само трябва да се радват, че Путин е минал през школата на КГБ и има желязна психика, ако някой друг беше на негово място, щяха да му избият отдавна балансите и ''белия'' свят щеше да е лунен пейзаж, така че господа атлантици и ''демократи'' пазете Путин, благодарение на него още дишате!
47
6
 
21
 
! Отговори
до 51 от славянин преди 7 години
С терористите дружат вашите атлантически ''демократи'' преди 2 дни вече целият свят го разбра, така че пак не могат да минат дебилните ти лъжи!
46
9
 
35
 
! Отговори
до 52 от славянин преди 7 години
Кога Путин е давал знаци, че ще прави война със света!? Кога се е правил на велик!? Ти халюцинации ли имаш или нарочно се правиш на улав!? Не приписвай на Путин мераците на твоите любими атлантици, много си плитък и елементарен! Ако Путин беше окупирал целия свят с военни бази и беше инсталирал по цял свят свои марионетни правителства както са направили твоите любими атлантици, тогава можеше да го виниш в горните мераци!
45
5
 
20
 
! Отговори
славянин преди 7 години
Психологически погледнато, в психонервни (истерични) кризи изпада човек на когото животът му въобще не е в ред, ако му е наред, той е спокоен и уравновесен! От това можете да си правите изводите колко е наред ''кухнята'' на ''белите'' държави, тяхната истерия не само че няма спиране, ами се увеличава прогресивно! А в състояние на истерични кризи човек прави много грешни ходове и говори много глупости!
44
26
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още едно шамарче за джуджи.Играе си с огъня той...играе си...и разчита на по-умните и отстъпчивите да не предприемат нищо. Явно дойде времето да отнесе няколко шута...
43
30
 
9
 
! Отговори
До 36 преди 7 години
Много сте куурназ всички алкохолизирани ватенки...путин да покаже на този и озни...нещо си. Ккво бе? Путин да покаже на целия свят ли...колко е велик? Защото...освен дебелия корец, иранеца и асад...никой руг...в цял свят не иска да се занимава с комплексираното джудже. И какво? Путин ще прави война със света...че да покажа на всеки...който му казва истинта в очите? Руофили промити...дотатъчно го търпяхме джуджето да си развява коня. Трябва да узяде няколоо шамара, за да и седне на малкото дуупе.
42
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** едно си знаят и него си повтарят.Не виждат, че техния вожд само с някакви терористи и диктатори дружи...и че никоя цивилизована държава вече не иска и да го чуе.Но..не...отново те били прави...а всички...цял свят криви.
41
25
 
10
 
! Отговори
одоД преди 7 години
Джуджя Путин го зачесаха от всички страни. Първо Ерджуган а сега и ингилизините.
40
3
 
14
 
! Отговори
Asad преди 7 години
British faggot.
39
5
 
17
 
! Отговори
до 44 от славянин преди 7 години
Така е, потребителското общество е една бачкащо-консумираща биомаса, поданиците му се интересуват единствено от редовното обслужване на коремите си, междукрачията си и банковите си сметки!
38
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
сценарият - неразгадаем. Докато изстреляното почне да се връща директно към изпращача. На ръбъ са. Англия обаче дава кодови знаци тръмп да миряса и да спре да се дуе с изцепки. Тупа го по рамото и му вика браво, мойто момче, но назидателно му сочи стола за преговори. Предлаганият вариант без Асад, заслужава безспорно одобрение. Меркел пак увисна с погрешен аплаоз. Ще има да я навестяват, няма начин. И Оланд мр блесна с прозорливост.
37
3
 
12
 
! Отговори
турчина преди 7 години
Еесоган се хвана на хорото започнато от Империалистите. Като не можеш да спреш музиката излизаш на алая да тропаш с крака иначе няма как да опиташ мезето и да пийнеш глътка. Първопричината не е Ердоган. Но това "хоро" ще ни излезе скъпо. На всички.
36
5
 
16
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 7 години
А, ясно! Значи това било послание. Нещо като да напляскаш малко детенце, което не слушка, така ли г-н Фалън? Послание, което обаче струва доста скъпо на тези дето им се стоварва на главите. Да не говорим, че ситуацията ескалира и може да прерастне в нещо доста сериозно.Та да ви имам и начините на предаване на послания г-н министър на държавата, дето имаше всичко в ЕС и предпочете да го напусне защото.. всъщност никой не разбра защо. Айде гледайте си работата там на острова и не ни занимавайте.
35
3
 
18
 
! Отговори
един там преди 7 години
До турчина,Само дето забравяш, че вашия любимец Ердоган също тръгна да си го мери в Сирия и не пропуска случай да злепостави Асад! Пък и претенции за сирийска територия има!
34
4
 
32
 
! Отговори
славянин преди 7 години
Вече се чудя толкова ли са затъпели тези атлантици, че пробутват постоянно на целия свят едни и същи лъжи, за да припишат на противниците си собствените си престъпления!? Менталната им безидейност и импотентност изглежда е в много тежка форма! Тия наглеци и бандити са извършили толкова престъпления срещу човечеството от времето на великите географски открития насам, че ако трябва да ги плащат в пари, ще трябва да платят стотици трилиони на потърпевшите!
33
4
 
29
 
! Отговори
Ястреб Манафлията преди 7 години
Лондон, ако обичате, разказвайте си вицовете някъде другаде.
32
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
още помнин Английски ****ци , дето ни бомбандираха и да им се кефите, сте равни на предтели !
31
18
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
И *** Нинова смята така...