Две жертви на стрелба в училище в Калифорния

Загиналите са възрастни, причината - семеен скандал
30
Две жертви на стрелба в училище в Калифорния
Снимка: архив, Ройтерс

Двама възрастни са убити, а други двама души, вероятно деца, са ранени в стрелба в училище в Сан Бернардино, щата Калифорния, предаде ДПА.

Според началника на местната полиция Джарод Бургуан двата смъртни случая са убийство, последвано от самоубийство. Говорителка на училището заяви за местна телевизия, че става дума за семейна кавга, отбелязва Асошиейтед прес.
 
Двамата ранени са приети в болница.
 
Училището преподава на деца от детската градина до шести клас. То е евакуирано, а учениците са отведени в близка гимназия. Според Бургуан нападателят е мъртъв и няма по-нататъшна заплаха.
 
Сан Бернардино е с население 216 000 души. Градът все още се възстановява от терористичното нападение от 2 декември 2015 г., в което бяха убити 14 души, а други 22 бяха ранени. Нападателите бяха мюсюлманска двойка, която според следователите се заклела във вярност към "Ислямска държава" преди атентата. Те бяха застреляни от полицията. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: калифорниястрелба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ах, сълзите в детските очи! Патока Доналд незабавно да бомбардира всички училища и детски градини в региона.
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нашите се гърмят и без оръжията да са легализирани представете си ако бяха хаха
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ценности на системата !!!
12
3
 
7
 
! Отговори
Петолъчка в сърцето преди 7 години
Вижте децата на американските капиталисти какво правят, като влязат в училище с огнестрелно оръжие, бройката на тpyповете е от 5 нагоре, нашите най-много да убият 1 детенце с ритници в училище. Виждате ли на какво ни научи комунизма и колко много сме изостанали от САЩ????
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 11 Чакам да дойдеш да ме хванеш и заведеш на разстрел. Слаби са ви гащите и наsрани. От страх! Страхливи плазмодии сте, за нищо не ставате, освен анонимно да се зъбите с вонящи уста. Всъщност чакам, за да ви видя треперящите zадници!
10
1
 
12
 
! Отговори
А бе преди 7 години
Имат някакъв проблем с образованието и здравеопазването американците, та толкоз са озлобени към тия институции...Тези цели кой знае защо са им приоритет и при бомбардировките.Може би имат психо-травми от детството, като ученици?
9
4
 
4
 
! Отговори
neo5 преди 7 години
Таман изгледах днеска док. филм : Вода и власт: Калифорнийският обирТам е такава суша вече, че... хората май заради това се трепят там.
8
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименКАТО ПОЧНЕ РАЗСТРЕЛА НА КОМУНИСТИ НЕ ПРОПУСКАЙ ДА СИ ГО ПРИПОМНИШ ДРУГАРЮ
7
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БЪЛГАРИЯ Е ПРИЯТЕЛ НА САЩ...========Българите по принцип сме приятели с всички народи. Обаче, американците едва ли ни имат за хора. Бомбардирали са граждански обекти в София с огромна жестокост.При такива приятели като САЩ врагове не ни трябват - затова от 9 млн станахме 5 млн.
6
0
 
4
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Затова американската флотилия наближава Северна Корея,мдааа...
5
9
 
4
 
! Отговори
Циник до 5 преди 7 години
Шшшш....изборите минаха! Закъснял си с бай Тошовата агитация! Проспериращата държава с Белене-то и още 40 концлагера...5 годишните планове....безбройните конгреси на БКП....гумените гало*ши...и налъмите е в миналото!Задръж комсомолския си плам за следващите!
4
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КОМУНИСТИТЕ СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА ПРЪСКАТ ОМРАЗА КЪМ ЗАГИНАЛИТЕ. НО КЪМ ТЯХ ЩЕ СЕ ОТНЕСАТ ПО СЪЩИЯТ НАЧИН КОГАТО ТЕ ЗАГИНАТ
3
6
 
20
 
! Отговори
баю преди 7 години
Щях да се учудя ако нещо добро се беше случи в Кравария. А тази новина ме подсеща че вървиме по същият път на краварите. От спокойна и просперираща държава преди 30 години се превърнахме в територия на убииците наркоманите проститутките унищожената икономика мизерията високите цени ниските заплати и пенсии и територия на мутрите. Това ли искахте тези които скачахте на ман.гала от драгалевци на х.я? Ако е това получихте го в троен размер! Честито!
2
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българите съчувстват на пострадалите американци.
1
25
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
ИСКРЕНИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ ЗА РОДНИНИТЕ И ПРИЯТЕЛИТЕ НА ЗАГИНАЛИТЕ. БЪЛГАРИЯ Е ПРИЯТЕЛ НА САЩ И БЪЛГАРИТЕ ИСКРЕНО СЪЧУВСТВАТ НА АМЕРИКАНЦИТЕ В ТАКИВА ТРАГЕДИИ.