Германски съд забрани да ни връщат бежанци. Защо?

Условията ни били лоши, не сме им давали помощи
10 апр 2017 09:37,
51
Германски съд забрани да ни връщат бежанци. Защо?
Снимка: архив, Reuters

Съдът в северния германски град Хановер постанови забрана за връщане на бежанци в България, съобщава радио Deutschlandfunk, цитирано от "Фокус".

Решението е мотивирано с лошите условия за търсещите убежище, които предлага най-младата държава-член на Европейския съюз, и заплахите, които пред които са изправени бежанците.

Мярката е неоспорима и ще остане в сила за неопределено време, докато ситуацията в България не се промени из основи, подчерта говорител на Административния съд.

Кандидатстващите за закрила в България са изправени пред липса на подслон, достъп до пазара на труда и социално-осигурителните обезщетения, подчертават от редакцията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
39
 
! Отговори
rsa преди 7 години
Ох милите те! Ми да дойадат и за останалите , имам е още малко.
22
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Идеално! Браво на германския съд.
21
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Германците имат икономика им завиди дявола и могат да правят каквото си искат общо взето, но да не намесват тези които не могат.
20
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не че обичам много бежанците, обаче германците се оказаха доста принципни, не мисля че е зле да вземем пример от тях не относно приютяването на бежанци, а относно принципността с която действат и липсата на празни приказки без действия.
19
2
 
39
 
! Отговори
Че да ме разберете преди 7 години
Евалла машаллах ашкослум Германистан! Машаллах!
18
1
 
55
 
! Отговори
IC XC преди 7 години
Супер! Да си отиват в западния халифат. В източна Европа бият здраво. След още няколко години самите етнически западняци ще са бежанци, и ще тръгнат за източна Европа, защото положението ще стане нетърпимо в запада....
17
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-младата държава в ЕС, но най-старата в Европа!
16
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Супер! Халал да са ви! От всичко това най-радостни са германките! :)
15
1
 
51
 
! Отговори
браво преди 7 години
Браво на Германския съд най справедливия на света браво.....
14
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аууу, че неприятно! Какво ще правим сега?
13
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мизерията и политическите манипулации са за предпочитане пред тучните плодове, които берат западняците посредством религията на мира. Големи части от Париж и Лондон вече са своеобразни гета, сравними със Сомалия, където полиция, пожарна и линейки НЕ влизат. Ако толкова ви блазни запада и червените килими, които си представяте, че ви чакат там, би май гест, другарю. Носете следното: бронежилетка, вазелин и коран. И внимавайте като шофирате - небръснати хора заспиват на волана напоследък.
12
1
 
41
 
! Отговори
Кънчо пут... преди 7 години
Това никак не е добра новина! Сега бате ви Б заради едно потупване по ... ще им усигури и апартаменти от хилядите построени из страната а и по големи парични средства за да си живеят животеца...
11
2
 
54
 
! Отговори
Европа преди 7 години
Бърз наблюдателски анализ на приложената към статията снимка - на нея се виждат трима лекари, един инженер, двама доценти по квантова физика, двама архитекти и Моххамет Ал-Байрямакбар, който има безупречна компютърна грамотност, знае три езика и има известен опит в боравенето с полуавтоматична карабина и къси хладни оръжия.Всеки, поставил под въпрос добросъвестността или интегрируемостта на описаните бежанци, ще бъде задължен да посети специализиран евроатлантически лагер на толерантността.
10
24
 
13
 
! Отговори
bglearning преди 7 години
Boulgari tapatsi, edin den vashata darjava chte e po priatno miasto za jivot ot the West. Open your eyes, you will survive on the Balkans. Stop the self haterd!
9
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
лошите условия за търсещите убежище, които предлага най-младата държава...........ама никой нищо не им предлага! меркел като им е предложила,да си ги покани в нейното жилище - баня спалня,тераса,басейн....да им осигури там лукс преживяване. а,и да не забрави соц.помощи !
8
7
 
15
 
! Отговори
Циник до 8 преди 7 години
Хубав ник...много изразителен!:-)
7
2
 
62
 
! Отговори
АЗ преди 7 години
Ей такива новини ми се четат, осмислят ми деня:)
6
35
 
16
 
! Отговори
Идиот преди 7 години
Какво браво бе ? не четете ли малкия шрифт (България не става за живеене даже и за тези хора 7-я свят, от място където има война!) ... браво, глупав народ сме ей.
5
4
 
32
 
! Отговори
bejanec преди 7 години
Самите българи бягат от там
4
1
 
44
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Пхахаха...."изписаха ни веждите" ! Няма такива т*ъпан***ри !!!