Разследват ислямистка връзка в експлозиите в Дортмунд

Намерена е бележка, в която се поема отговорност за нападението
12 апр 2017 12:07, Елка Василева
21
Разследват ислямистка връзка в експлозиите в Дортмунд
Снимка: Reuters

Германските власти разследват ислямистка връзка зад вчерашното нападение срещу автобуса на германския футболен отбор "Борусия Дортмунд", предаде ДПА.

Още по темата

До мястото на вчерашните експлозии е намерена бележка, в която се поема отговорност за нападението и се говори за терористичната атака срещу коледния базар в Берлин през декември и участието на германски военни самолети в конфликта в Сирия, посочиха ДПА и още няколко германски медии.

Вестник "Велт" съобщи, че германската федерална прокуратура се е заела с разследването на трите експлозии.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
Номер 16 преди 7 години
Използвайки богатството на нашият език успя да ме обориш, и аз заставам редом до теб срещу всички в полза на твърдението ти, че ИСЛЯМА НЕ Е РЕЛИГИЯ, А ДОКТРИНА ;)
13
0
 
6
 
! Отговори
Номер 13 преди 7 години
"Друг е въпроса че въпросната религия позволява агресия спрямо представители на други религии!"Така поставено (други религии) изказването ти конклудира исляма като религия, а той не е. И не, исляма не "позволява" агресия спрямо представители на други религии, той я налага като абсолютно задължителна!
12
0
 
2
 
! Отговори
До 13 преди 7 години
Друг е въпроса че въпросната религия позволява агресия спрямо представители на други религии!
11
0
 
2
 
! Отговори
До 13 преди 7 години
"Религията е организирана система от вярвания, културни системи и мирогледи, които свързват човечеството с даден порядък на съществуване. Много религии имат свои наративи, символи и свещени истории, предназначени да обяснят смисъла на живота или произхода на света. От религиозните вярвания за Вселената и човешката природа хората извеждат практически правила като морал, етика, религиозно право или желателен начин на живот. Според някои оценки в света съществуват около 4 200 религии"
10
3
 
5
 
! Отговори
До 9 преди 7 години
Исляма е религия (и то проповядване агресия), използвана с политически цели от хора които се възползват от фанатизираните и поклонници.
9
0
 
13
 
! Отговори
Таси преди 7 години
Исляма мрази спорта,музиката,танците,смеха.Каква друга връзка да е.Идва Великден.Не искам да мисля какво са намислили тези ***.Така ще живеем вече докато *** Меркел е на власт и другите рептили.
8
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Willkomen in Deutschland
7
0
 
18
 
! Отговори
Сорин преди 7 години
==Разследват ислямистка връзка в експлозиите в Дортмунд"==----------------------------------------------------------Расисти мръcни, НИМА не знаят, че исляма е религията на мира?
6
0
 
18
 
! Отговори
Циник преди 7 години
В подобната статия някакъв отворко ни "светваше" , че не били тарамбуки!Ъхъ....сигурно са граждани на Монако!Маменценцето и на Мурксул...и гейлесбопедофилската шайка в Брюксел дето ни предадоха на арабските и африкански полуживотни!
5
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
има ислям в Европа - има терор исляма УБИВА . Хора, събудете се , това е дхихад
4
1
 
13
 
! Отговори
luckyman преди 7 години
"Мирната религия" още ще безичнства, за съжаление... Татуираните мозъци не могат да преодолеят опорните си точки за нея!
3
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия даже,вече не смеят и да си кажат...Васи и олигофренията са еуроценностите...
2
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ай стига, бе! Не може да бъде.Аз пък си мислех, че атентата е дело на благочестив християнин по случай идващия Великден.
1
2
 
21
 
! Отговори
England / Essex преди 7 години
Каква изненада! Аз пък си мислех че има християнска връзка.