Шойбле: Живот под ислямския закон? Не в Европа!

Германският министър за мигрантите, на които не им харесва Европа
13 апр 2017 08:26, Елка Василева
102
Шойбле: Живот под ислямския закон? Не в Европа!
Волфганг Шойбле. Снимка: архив, Reuters

Мюсюлманите, които мигрират в Европа, трябва да разберат, че има по-подходящи места, където да живеят, ако не искат да приемат европейския начин на живот, заяви германският финансов министър Волфганг Шойбле, цитиран от Ройтерс.

На мигрантите, които не приемат начина на живот в Европа, трябва да се каже: "Взели сте погрешно решение", заяви Шойбле на дискусия в Берлин.

"За живот под ислямския закон има по-подходящи места по света от Европа", добави той.

По отношение на еврозоната Шойбле заяви, че ако европейските страни искат да запазят еврото, те трябва да изпълняват рамката на съвместни отговорности на общата валута.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
30
 
! Отговори
Е преди 7 години
Малко късно се събуди г-н Шойбле! Иначе си прав! Европа не е мястото за исляма
42
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ислям е имало,има и ще има,това е както всяка една религия,ще си има последователи до като свят светува.За атеистите религията е"нищо",но за вярващите е ВСИЧКО!
41
3
 
13
 
! Отговори
... преди 7 години
след 5-6 години като ви стане муслим министър/министри ще се променят нещата :) да не се притеснява човек съвсем скоро ще му се наложи иска или не
40
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Време е евреите да създадат нова религия, която да приключи с исляма завинаги.
39
3
 
2
 
! Отговори
До 41 преди 7 години
Възможно е и да си прав. Не казвам, че няма да има изолирани общества изповядващи отминали религии, както ги има и сега.
38
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прав си, но за тази цел две деца са достатъчни. Много е малка планетата за повече. А и както виждаш липсата на такава забрана дава оръжие на ония психопати като ердоган да поръчват поне по пет деца за да завладяват теротории а не за да правят научен прогрес
37
3
 
17
 
! Отговори
До37 преди 7 години
Имаме деца, не за да има кой да ни гледа на старини или за да ги милваме. Имаме деца за да можем да им предадем наученото до сега и човешкият род да продължи напред. Имаме деца защото мечтата ти за изнамиране на лек за рака и стареенето не е по-силите само на едно поколение. Знанията натрупани до сега се кумулират и единственият начин човечеството да върви напред е като се възпроизвежда. Другото е самоубийствен егоизъм.
36
2
 
14
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 7 години
До АнонименВ грешка си, драги. Ислям може и да няма когато дойде краят на света, но Църквата Христова ще съществува ВЕЧНО!
35
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 36 Анонименти твойте боядиса ли си ги ?
34
4
 
31
 
! Отговори
дарвин преди 7 години
европа няма нужда от бежанци и мигранти, те идват да ги храни европа, те са некачестве- човешки същества-необразовани, нагли, миризливи, гадни, те не идват да се интегрират, теидват да унищожат европа, а европа е цветето на цивилизацията.Към тези същества следва да се подходи адекватно-да се гонят от европа, да се преследват и унижават, дасе връщат откъдето са дошли, да не им се дават помощи и жилища.
33
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шойбле, не се противи на прогреса! Така както новите обществени строеве изместват старите, така и новите религии го правят. Също като езическите римляни не са вярвали, че ще живеят по християнски закони, но сега центърът на християнството е в Рим. Ислямът ще измести християнството, така както след време ще бъде изместено и то самото от нова религия. Ще така докато светът узрее, че религиите са заблуда и инструмент за владеене на масите.
32
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лично мое мнение е, че докато не се измисли лек за рака вирусите и стареенето повече отбдве деца няма смисъл. Според мен е егоизъм да създаваш обремен на смърт живот само за да има кой да те гледа на старини или още по зле - за да има кого да милваш по ***. Ами земи си куче тогава. Така обаче исляма никога няма да разсъждава о затова планетата скоро ще изчезне от ядрена война напълно заслужено
31
22
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руските слуги да отиват да боядисват яйца вместо да пишат глупости по форумите.
30
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Срещат се две планети: - Какво ново? - Нищо особено. Изглежда, че съм прихванала отнякъде ислям. - Дреболия. Аз също съм го карала. Хиляда, в най-лошия случай, две хиляди години- и си отминава само. Ще вдигнеш температура за кратко, ако заразата сама стигне до термоядрена реакция....
29
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че аз да не се препитавам от петрола? Какво като секне? Дай изобщо да нямаме деца защото било трудно. Ей заради такава логика изчезваме.
28
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Късно е г-н Шойбле, трябва да ги интегрирате и да сте толерантни със бедните емигранти както ни учите вече от 20 год. ако не искате да ги интегриратe заминавайте във С. Корея или Африка.
27
5
 
13
 
! Отговори
сако преди 7 години
европейския съюз и еврото са към края си. така както един друг съюз преди време. в Европа съюзите не работят. След брекзита, Гърция пак изохка за пари
26
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малко е късно да превъзпитаваш ор'ки. В собствената си простотия ще се удавите.
25
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
It's to Late
24
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На снимката господин Шойбле показва какви ще му станат ушите от ядене на дюнери и дупене в джамията. Като му наложат исляма ще се прекръсти на Волфие Шойблюн ага.