Шойбле: Живот под ислямския закон? Не в Европа!

Германският министър за мигрантите, на които не им харесва Европа
13 апр 2017 08:26, Елка Василева
102
Шойбле: Живот под ислямския закон? Не в Европа!
Волфганг Шойбле. Снимка: архив, Reuters

Мюсюлманите, които мигрират в Европа, трябва да разберат, че има по-подходящи места, където да живеят, ако не искат да приемат европейския начин на живот, заяви германският финансов министър Волфганг Шойбле, цитиран от Ройтерс.

На мигрантите, които не приемат начина на живот в Европа, трябва да се каже: "Взели сте погрешно решение", заяви Шойбле на дискусия в Берлин.

"За живот под ислямския закон има по-подходящи места по света от Европа", добави той.

По отношение на еврозоната Шойбле заяви, че ако европейските страни искат да запазят еврото, те трябва да изпълняват рамката на съвместни отговорности на общата валута.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
36
 
6
 
! Отговори
"Мустафа" преди 7 години
На мен ми е интересно,какво значи според ислямските закони?Аз като мусюлманин живея в България според ислямските закони,нещата се преекспонират за да са интересни за хората.Ако може някой да дефинира тези ислямски закони,които са мноого"страшни"и опасни за демокрацияра на обществото?
2
5
 
33
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Точно този сакатулник заяви официално пред медиите, че африкански, и арабски му*ндари ще оправят генофонда на немците - от арийци по 2м. ще станат арабски м*елези по 1.60 с кУран под мишницата!Пълен *** от кохортата на Мурксул!
1
10
 
5
 
! Отговори
Евроатлантик преди 7 години
Смиреност,толерантност и премеримост.