Ердоган за референдума: Турция ще има празник утре!

Той изрази увереност, че урните ще се препълнят с гласове "да"
15 апр 2017 16:43,
77
Ердоган за референдума: Турция ще има празник утре!
Снимка: БТА

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган изрази увереност, че ще победи на референдума за разширяване на президентските правомощия утре и призова поддръжниците си да гласуват, предаде ДПА, цитирана от БТА.

"Помислете си какво ще стане, ако с Божията воля урните се препълнят с гласове "да". Ако е рекъл Господ, тази страна ще има свой празник утре вечерта", заяви Ердоган на митинг в Истанбул, първата от четири планирани прояви с негово участие в града в последния ден от кампанията.

Той призова поддръжниците си да гласуват, като заяви, че това е чест, и същевременно критикува опонентите на инициирания от него референдум, посочвайки отново, че терористичните групи подкрепят кампанията за гласуване с "не".

"На 16 април ще завършим работата, която започнахме на 15 юли", добави Ердоган, имайки предвид неуспешния опит за преврат миналата година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТЕЗИ ПРОМЕНИ В КОНСТИТУЦИЯ ОТ, КОИТО НЯКОИ от тези 18 точки ЩЕ ОЛЕСНЯТ ПРЕМИНАВАНЕТО НА ТУРЦИЯ В ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ТРЯБВА ДА КАСАЕ ТУРЦИЯ...:-):-):-)НА ЗАПАДА КАКВО МУ СТАВА:-):-):-):-)ВИЖТЕ СИ "ПОСЛУШНИТЕ СИ ДЕМОКРАТИ" И ПОЛОЖЕНИЕТО ВИ КАТО ЕДНА "ЕВРО" ДЪРЖАВА:-):-):-):-):-):-):-):-):-)ВСЕКИ ДА СИ ГЛЕДА ПЪРВО СЕБЕ СИ!!!
10
10
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
османска територия до границата ни врьщаме се 200 години назад по улиците невиждам жена без забрадка
9
9
 
11
 
! Отговори
До до 5 преди 7 години
"Ще се гласува промяна в конституцията, даваща огромна власт на президента. "ВИКАШ НА МЕН АМА АСЪЛ ТИ НЕ СИ РАЗБРАЛ:-):-):-)ДА, НЯКОИ ТОЧКИ ОТ ТИЯ 18 ЩЕ ОЛЕСНЯТ ПРЕМИНАВАНЕТО НА ТУРЦИЯ В ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА АМА НЕ ВСИЧКИ СА СВЪРЗАНИ С ТОВА...:-)НАПРИМЕР ЕДНА ОТ ПРОМЕНИТЕ Е ВЕЧЕ МОЖЕ ДА БЪДЕШ "ИЗБИРАН" НА 18Г, ПРЕДИ БЕШЕ 25Г:-):-):-) ДРУГАТА Е ПРЕЗИДЕНТА ДА МОЖЕ ДА БЪДЕ СЪДЕН АКО СЕ НАЛОЖИ, ПРЕДИ НЕМОЖЕШЕ:-):-):-)
8
8
 
8
 
! Отговори
До до 5 преди 7 години
АЗ МНОГО ДОБРЕ ЗНАМ ЗА КАКВО ГЛАСУВАМ...18 ТЕ ТОЧКИ ОТ ПРОМЕНИТЕ В КОНСТИТУЦИЯТА...ТОЧКА ПО ТОЧКА :-):-):-):-) 18 ПРОМЕНИ:-):-):-)ТОЧКА ПО ТОЧКА:-):-):-):-)
7
8
 
9
 
! Отговори
до 6 преди 7 години
Ти в Българивя ли живееш,бе откачалник,какви глупости си писал?По-малко фантастични филми гледай.С ГЕРБ България изчезва след няколко години.
6
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голям празник ще е, ще плачат с кървави сълзи после. Ние не сме читави щом около 300 000 гласуваха за Крадеца на столетието. Останалото е надписано. Но за този у///род ще гласуват няколко милиона защото им внуши, колко велика нация са??? Много са велики, където са минали трева не е никнала, застой, смърт и разруха. Турците са като стадо Овци, малко им трябва и ще правят простотии. После ще трябва сами да си ликвидират Откачалкото, защото той няма да се спре. И ще превърне страната в лагер.
5
16
 
13
 
! Отговори
До от утре преди 7 години
"тренда на икономиката - порон в кисело млеко"АМА ТО ТОВА ГО ВИКАТ ОТ 15 Г НАСАМ...АМА НА ДАЛИ СТАНА ТАКАЕРДО КАТО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ИЗЧИСТИ ВСИЧКИ БОРЧОВЕ...ПА И ОТГОРЕ ЗНАЕШ КОЛКО УВЕЛИЧИ ВАЛУТНИЯ РЕЗЕРВ:-):-):-):-)АРЕ *** ВИЖ СИ ЦЕНИТЕ СПРЯМО ЗАПЛАТАТА ТАМ...СПРЯМО ЗАПЛАТАТА ЗДРАВНАТА КАСА КОЛКО ПРОЦЕНТА ТИ ДАВА ОТСТЪПКА ЗА ЛЕКАРСТВА ЩОТО ТУК Е 80%:-) СПРЯМО ЗАПЛАТА ТИ УНИВЕРСИТЕТИТЕ ИМАТ ЛИ ТАКСИ, ЩОТ ТУК НЯМА! *** ДА НЕ ГОВОРИ ЗА ИКОНОМИКА:-):-):-):-)
4
6
 
13
 
! Отговори
До 5 преди 7 години
Ами никой няма да гласува утре за или против Ердоган! Ще се гласува промяна в конституцията, даваща огромна власт на президента. На който и да е президент - и Ердоган, и следващия, и по-следващия...Колко души в Турция изобщо разбират за какво ще гласуват?
3
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Навсякъде по света - проблеми и напрежение!Добре поне, че тук ще има стабилно, национално-отговорно и патриотично правителство! През следващите четири години начело на държавата ще е лидер, който се е доказвал многократно като мъдър, отговорен, родолюбив политик, на когото наридът има доверие. Това ще ни вдъхне увереност и вдъхновение, гаранции за бърз икономически растеж, така нужни на България в тези времена!
2
23
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ИЗГЛЕЖДА, ЧЕ ЩЕ СПЕЧЕЛИ...УТРЕ И АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ:-)ВЕЧЕ И НАЦИОНАЛИСТИТЕ ГО ПОДКРЕПЯТ...ОТ 15 ГОДИНИ НЕ СЕ СПРЯ ДА СТРОИ И ПОДОБРЯВА ИКОНОМИКАТА СТЕГНА ДЪРЖАВАТА, КОЛКОТО И ДА МУ ВИКАТ ДИКТАТОР...НЕ Е:-)ТОЙ Е ДИКТАТОР САМО ЗА ТЕЗИ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ КОРУПЦИИ...:-)ЩЕ ИМА ПОВЕЧЕ ЕВЕТ, ОТКОЛКОТО ХАЙЪР...ТАКА ИЗГЛЕЖДА!!!И НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ РЕПУБЛИКАНЦИТЕ КАЗАХА, ЧЕ НЯМА ДА СПЕЧЕЛИ АМА:-):-):-):-)ПОВЕЧЕТО СИ ГО ХАРЕСВАМЕ, ЗАЩОТО ПРАВИ НЕЩО"ДРУГИТЕ САМО ГОВОРЯТ, НИЕ ПРАВИМ" (Ердо)
1
4
 
10
 
! Отговори
от утре преди 7 години
тренда на икономиката - порон в кисело млеко