Ердоган за референдума: Турция ще има празник утре!

Той изрази увереност, че урните ще се препълнят с гласове "да"
15 апр 2017 16:43,
77
Ердоган за референдума: Турция ще има празник утре!
Снимка: БТА

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган изрази увереност, че ще победи на референдума за разширяване на президентските правомощия утре и призова поддръжниците си да гласуват, предаде ДПА, цитирана от БТА.

"Помислете си какво ще стане, ако с Божията воля урните се препълнят с гласове "да". Ако е рекъл Господ, тази страна ще има свой празник утре вечерта", заяви Ердоган на митинг в Истанбул, първата от четири планирани прояви с негово участие в града в последния ден от кампанията.

Той призова поддръжниците си да гласуват, като заяви, че това е чест, и същевременно критикува опонентите на инициирания от него референдум, посочвайки отново, че терористичните групи подкрепят кампанията за гласуване с "не".

"На 16 април ще завършим работата, която започнахме на 15 юли", добави Ердоган, имайки предвид неуспешния опит за преврат миналата година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
4
 
1
 
! Отговори
Ерсултан преди 7 години
Може ли човек да е толкова ***, че чак да е турчин?!?
50
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разлика между българи и турци няма. Онези се прехласват пред един разбойник и скоро ще го правят султан.Тука на тая *** и викат демокрация, където хората не са защитени и всеки бива експлоатиран, пребиван и обезглавяван от мутри. Но те се радват и казват, че всичко е чудесно. И ни уверяват, че това е истината и най-после сме се отървали от комунизма и сме заживели правилно. И ако посмееш да кажеш , че това не е живот ти казват, че си скапан комунист и русофил.
49
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
лозунги знаменца паради... коя година сме бе
48
15
 
5
 
! Отговори
23:24 преди 7 години
ДА Ердогане
47
5
 
17
 
! Отговори
1 преди 7 години
Дано турците да знаят за какво гласуват, че лошо им се поше иначе.
46
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пет пари не давам за референдума му,да се оправят тези които са там,те да му мислят,но ме интересува България да е добре.
45
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Утре вотът - Н Е.
44
2
 
6
 
! Отговори
грездел преди 7 години
Няма значение какво ще стане,важно е че Ердо успява да задържи бежанската вълна,въпреки че е подложен на голям натиск.
43
1
 
22
 
! Отговори
Рашко преди 7 години
Прав и реджеп - утре е Великден! Милиони мюсюлмани в турция, ще празнуват този най-голям празник ведно с християните в останалата част на света! Това е празник не само за турция, това е празник за целия свят!
42
11
 
17
 
! Отговори
Манолски преди 7 години
Като толкова ви харесва Ердо марш при него в анадола при вашите братчеди ***.на.фи.те
41
12
 
15
 
! Отговори
AGA преди 7 години
BALGARINAE INTERESEN INDIVID :))VE4E TRETO DESETILETIE SI IZBIRA EDNI I SA6TI MUTRI I MAFIOTI.VE4E TRETO DESETILETIE MIZERUVA I SI PRODAVA DU6ATA NA 4UJDI GOSPODARI TU NA RUSNACI TU NA EVROPEYCI TU NA AMERIKANCI.VE4E TRETO DESETILETIE VSI4KO 4ITAVO ROBUVA IZVAN STRANATA.NOOO BALGARINA E TOLKOVA GOLQM BEZSRAMNIK KOYTO BEZ DA SE POGLEDNE V OGLEDALOTO TARAGNAL AKALI DA RAZDAVA :))) NE STE SME6NI A STE JALKI
40
12
 
16
 
! Отговори
oт cиднeй-Aв$тpaля преди 7 години
ВЪПРОС: Тука също има референдуми и избори. Защо никога няма политически или икономичеаки новини за Ав$тралия? Защо не ви интересува страна в която средните заплати са по високи от САЩ и Германия? Вместо това на ден по 10 новини за турция? Но никога нищо за Ав$тралия? Ав$тралия е 100 пъти по интересна от Турция, дори според мен най интересната страна континент в целия свят но вие никога не пишете нищо за тук?? Е как ще просперира БГ като народа чете основно за Турция и нищо друго??
39
12
 
2
 
! Отговори
Фронто преди 7 години
Хитлер и Ердоган направиха плебисцит. Путин и това не направи,при мандатност 4-5 г. вече 17 е на власт! Правете си изводите.
38
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Естествено,че ДА!!
37
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
16 aприл е ден на юриста-датата на приемането на Търновската конституция в 1879 година.
36
12
 
25
 
! Отговори
Още един луд преди 7 години
Още един Ким Чен Ун!
35
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Азия, си е Азия, няма нищо общо с Европа, варварската орда и отива да се върне до родовообщинен строй, но тукашните ***,да си затварят устите...да сме дадели цялата власт на примитива Борисов, да бе, да...щял бил да направи съдебна реформа, как бре,ще върне кадиите под вещото ръководство на Еркьопеков ли!?!
34
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много вдъхновяващо. Викам и ние да си направим референдум и да питаме дали не искаме да прехвърлим властта в ръцете на някой ненормален турчин с мустак. Ненормален *** турски примитив, начело на държава от същите примитивни *** селски аборигени.
33
13
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя си мисли , че ще живее 1000 години.
32
28
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Умните народи тачат силните си лидери. Най-блестящият ход на българите е да последват примера им и да дадат много повече власт на своя безспорен лидер - ген. Борисов, който вече дълги години се доказва като мъдър политик и патриот с огромна любов към българския народ! Трябва да се разширят многократно правомощията му - да има пълна власт да осъществи съдебната реформа, включително на персонално ниво. И другите реформи също! Тогава България ще стане Велика сила!